środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński negocjuje z Napieralskim

polecam hudego z pieknej ale nie mam numeru popytaj na rewirach o niego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński negocjuje z Napieralskim

raver jesteś cienki jak polsilver, jeżeli mozna mówić o orgyinalnośi w twoim wykonaniu to jako prawdziwka

Joker? Dmowskiego. dokładniej? Zaraz obok byłego wejścia do monopola w Alexie(była nazwa sklepu teraz coś z Euro jest)No i naprzeciw bloku 3.
. Szkoda że nie mam dokładnej nazwy do numerów ulic;P i nie potrafie dobrze tłumaczyć:(:D ale przynajmniej nakierowałem:D:D

mniej wiecej wiem :) bede szukać dzięki :)

mnie też brakowało z początku pewnych programów które miałem na windowsie.
Teraz jest odwrotnie. Brakuje mi tego w Windowsie co mam na Linuksie + inne "gratisy"

ja bym te a6 na żyletki przerobił... i tak pewnie walone z każdej strony, a helmut jeszcze dopłacił, żebyś je wziął lol

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ehhh ja tez moge podrzuc plytki z ubuntu do redakcji :)) i nie tylko z ubuntu mam jeszcze przecież kubuntu, edubuntu i xubuntu :))

Koniec kalendarza majów pewnie dla tego, że im sie środki do zapisywania tego skończyły :D Morze znajdą kalendarz czerwców :D? :D

stają na dworcu autobusy relacji Warszawa - Węgorzewo, więc przez Olecko przejeżdżają...

poza tym: co to za uczelnia w takiej dziurze jak Olecko?

Może ktoś z Was oriętuje się czy istnieje w Łomży lub w woj. podlaskim, mazowieckim, warmińsko-mazurskim jakaś organizacja wspierająca ochronę praw ojca?

Troche dziwny ten topik. W koncu Ubuntu w Łomży na pewno jest juz jakis czas bo sporo osob ma neta, i dziwne ze oryginalne plyty zostawiles skoro kazdy moze sobie sciagnac wypalic i ma oryginal.

Czy wie ktoś może co sie dzieje z juniorami ŁKS'u Łomża, czy grają w jakiejś lidze?? Mnie to naprawdę boli, że przychodzą zawodnicy z niższych lig, a nie ma miejsca dla naszych młodych wilków... :/ Może ktoś z was ma jakieś bliższe info na ten temat (na stronie ŁKS'u nie ma nic istotnego). Ktoś może ma jakieś info np. sparingi, mecze ligowe itd... Może warto by tak zainwestować w młodzież?

Witam
Szukam dobrego i niedrogiego Lakiernika, który polakierował by mi zderzaki, bo są poobdzierane. Kolor biały. Może być jakiś chałupnik, oby robota była OK.

Ktoś zna kogoś dobrego,

Proszę o kontakt na mail Lubecki@epf.pl lub GG 8388246 ,A także poprzez forum.

Radzik na al. Legionów koło jednostki jest komis możesz tam popytać troszkę się znają.

a moze refren brzmi" I'm gonna live forever"?

Witam, no i h.... z wiz do ameryki. Wyniki głosowania ich "parlamentu" dają Polakom ostrtzeżenie, aby nie podskakiwali i dali więcej "mięsa" oraz kasy na popier..... wojnę busha.

Pozdrawiam
MirekO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia garaże dla mechanika, zmieszczą się TIR-y.
tel. 517981200
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org