Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PROPOZYCJA ZORGANIZOWANIA PRZEGLADU AMATORSKICH SKLADOW HIP HOP'u |
Do: gfajek Posłuchaj gościu, bo dwa razy nie będę powtarzał. Znam dobrze dr Cyndzasa i jestem pewien że twoja wypowiedź to zwykłe oszczerstwo. Jest to zbyt poważny i prawy człowiek żeby to co opisujesz było prawdą. Może jakieś przykłady i konkrety bo inaczej jest to pomówienie, a to już jest karalne. Gfajku - a może zazdrościsz dla dr Cyndzasa, że mu sie zaczeło układać zawodowo?, może jesteś znajomym z "branży" i zaczęłeś kopać pod nim dołki, tylko uważaj żebyś sam w nie nie wpadł. Jeżeli skolei był to żart bo dziś jest 01. kwietnia to przesadziłeś, czas najwyższy żebyś to odszczekał. Ps: A co oznacza to "g" na poczatku twojego pseudo? Proponuję konkurs. Wpisujcie wszyscy z czym Wam się kojarzy pierwsza litera u gfajka, bo faja to wiadomo. Zaczynam pierwszy - gensek (czy ktoś wie co to znaczy?). STOJĄCY NA STRAŻY PRAWA!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PROPOZYCJA ZORGANIZOWANIA PRZEGLADU AMATORSKICH SKLADOW HIP HOP'u |
tergus.... to nie jest G tylko Q. Coś Ci się kojarzy? ===================================================== Czy ty jesteś graczem czy też może nie, Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie, Że ja jestem szejkiem, w moim mieście, Wznieście ręce w powietrze ===================================================
|
|
Widzisz gosciu ja go nie znam nawet nie wiem jak wyglada, wiec nie zalezy mi na aferze. Chcialem sie tylko upewnic ze to jest prawda to co slyszalem , a to nie przestepstwo mam nadzieje ;p Ja nie widzialem tego na wlasne oczy, wiec nie mam prawa go o nic oskarzac, ale mam prawo zapytac sie czy to przytrafilo sie komus. Odezwala sie tylko 1 dziewczyna ktora napisala ze tez cos takiego slyszala. >>>>>>>>>>Czyli nikt nie potwierdzil plotki osobiscie<<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>Moze tak byc ze badania ktore przeprowadzal tym dziewczynom o ktorych ja slyszalem wymagaly zdjecie stanika, dlatego zapytalem sie jakie badania wymagaja<<<<<<<<<< P.S. pan tez nie wie co sie dzieje podczas wizyt ... R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Nie pamietam komunizmu, bylem za malody zeby pamietac!! Wiec nie jestem pewien kim byl Gensek! Czy on nie rozstrzygal o prawdziwosci jakiegos twierdzenia (w tym przypadku mojego zapytania ), bo jezeli tak to pan raczej jest Gensek! GG: 7135512
|
|
Idiotów nie sieją - sami ich wybieramy... Benzyna kosztuje 1,50zł - reszta to podatki... Każde społeczeństwo dzieli się na złodziei, policjantów i okradanych. Zmieniają się tylko proporcje. Jakubowska: **** dymająca władze. Pol & s-ka znasz li ten kraj ? "Gospodarka społeczna" a "gospodarka" - to jak "krzesło elektryczne" a "krzesło". Nie wierzę Środkom Masowego Przekonywania. Tylko głupcy wiedzą wszystko. ZUS - Zakład Utylizacji Szmalu TVP - Telewizja Przymusowa Swoim Ludziom Dogadzamy Podatek drogowy - na utrzymanie dziur w drogach Marek
|
|
Pan tergus ma racje przesadzilem chcialem potwierdzenia plotki i moglem to zalatwic w inny sposob. Plotki nikt nie potwierdzil, a nazwisko doktora zostalo przeze mnie wymienione za co SERDECZNIE PRZEPRASZAM !!!! - >Gafa poczatkujacego forumowicza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |