Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie dla LPR w PE!!! |
MrS nie liczy się ilość tylko jakość - wiesz co mam na myśli .......? Punktujesz za wszelką cenę... ? :D Tiger
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie dla LPR w PE!!! |
Owszem, ale w Polsce nie jest to chyba jeszcze takie powszechne i chodzi mi o to, że lepiej, żeby nie było... :-)
|
|
Tiger: nie punktuję za wszelką cenę - jestem bardzo ciekaw czego możemy się spodziewać na wiosnę. Byłem na kilku imprezach w zeszłym roku i chcę jeszcze. Masz jakiś problem? Pozdrawiam Jak zwykle krytycznie nastawiony Mr S PS: To ja tutaj jestem od krytykowania!
|
|
Wkradł się błąd, zapomniałem wyłączyć sygnaturki :P
|
|
Sluchaj srasz ogniem i to strasznie, otwieram okno i czuje twoj smrod, jezeli nie mozesz sie kulturalnie wypowiadac to spadaj na drzewo. Jak chcesz rozwiazac umowe to sie dowiedz u zrodel czyli w firmie a nie robisz smrod wokol siebie jaki to ty nie jestes cwaniak. Oni sa najdluzej na rynku i ciesz sie ze cokolwiek chca robic by taki smierdziel jak ty byl zadowolony. Ja bym urwal lep nasral w szyje i po krzyku. Takie rzeczy trwaja i poczytaj sobie newsy na ich stronie zaglab sie troche w ich serwis i bedzies wiedzial ze jak masz odpalonego osiolka (EDONKEY) lub jakis inny P2P w tle to jak mozesz miec wieksza przeplywnosc lub otwierac szybko strony zastanow sie, idz na kurs do NOT lub poszukaj sobie w "googlach" i bedziesz wiedzial, oczywiscie, jak twoj mozg przyjmie taka porcje lektury - jak dziala internet. Jak wysycasz swoj kanal zwrotny to jak chcesz miec 64Kbps(8KBps) a co z reszta informacji w pakiecie ale takiego nieuka nie bede oswiecal. Latwo jest na kogos napieprzyc, prawda? Zycze troche wiecej obycia i przepraszam innym uzytkownikow forum za moja wypowiedz ale nie moglem sie spokojnie przygladac jak jeden nieuk stara sie oswiecic innych --- PGG
|
|
" PS: To ja tutaj jestem od krytykowania!" Tutaj czyli gdzie? u siebie w pokoju? Kiedyś byłeś samozwańczym rzecznikiem a teraz jedynym krytykiem tego forum? Pamiętasz swego czasu kubełek zimnej wody? To był kolejny. A dzięki niemu nawet u mnie w pokoju widzę kłęby pary okalające Twe ostudzone czoło.......... :P Tiger
|
|
Nie wytrzymam masz chyba bielmo na oku lub chodziles do specjalnej szkoly. Jak ty czytasz umowy jak rozumiesz zasady dzialania. Wiesz zrob im konkurencje bo w gadce jestes dobry jak Lepper nagadac na kogos latwo zrobic cos trudniej. Maja wolne stolki w ich partii wiec sie zapisz bedziecie razem narzekac na caly swiat. Wyraznie pisza i mowia trwa modernizacja ja juz dawno czuje roznice, strony laduja sie momentalnie 64Kbps mam zawsze ping do onetu rzedu 20-30ms, w sobote troche spada ale nie jestesmy sami na laczach wiec to zrozumiale. Gram w gierki nie mam rzadnych lagow i wcale nie mam super kompa. Sprawdz sobie chlopie kompa lub wezwij technikow moze masz zepsuta sieciowke, ale patrze ze zamiast dzialac potrafisz tylko narzekac nie szukajac przyczyny. Takich ludzi nam potrzeba w Polsce, pasujesz do Pana Andzeja jak zloto, tzn jak bloto
|
|
Sluchaj gościu-ja nikogo nie wyzywałem-to co napisałeś świadczy tylko i wyłącznie o Twoim wysokim poziomie kultury osobistej. A używanie słów niecenzuralnych "w domyśle" stosują nawet ogólnopolskie gazety. Nie bój się ja cię wyzywać nie będę do sądu też cię nie pozwę-a za takie teksty miałbym podstawę. Wysyłasz mnie na kursy do NOTu:) - na pewno po nich nauczyłeś się baaardzo dużo:)))))) Ale skoro jesteś po nich-to wyjaśnij mi co znaczy "przeplywnosc"- bo nie wiem... Jak robię test-mam wyłączone wszystko poza stroną testową. Po za tym- jak używasz programu do testowania łącza zainstalowanego w kompie- to czy ma znaczenie sposób wykorzystania łącza? Co nie powiedzieli o tym na kursach? Zauważ, że nie ja jeden mam problemy z szybkością i firma sobie w siuśki leci od dawna, gdzie razy dwa od stycznia? Ciekawe jakie teraz pomyje wylejesz?
|
|
A tobie romeo co tak odbiło. Jedziesz tak na niego jakby to twój największy wróg. Piszesz, że sciąga z ednokeya. A skąd ty to możesz wiedzieć. Powiem jedno ADMINIE nie udawaj - już ty wiesz o co chodzi A tak wogóle to chyba meliski się dziś nie piło? Radzę wypić. buahahaha jaki kolo
|
|
Nikt sie tym nie interesuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |