Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka kara za nadużycia? |
Wiesz co HardBanger a ja po raz drugi powtorze o tym co napisalem wczesniej o Talesie i o tym coz on takiego w tym Atomie zaprezentowal powaznego :)))nononoo, a mianowicie nic nie zaprezentowal bo ja slyszalem juz co on moze zaprezentowac i styl oraz poziom tych mixow jest mi znany i absolutnie nie da sie tego okreslic nawet mianem przyzwoite.Panie Tales a ladnie to sie tak przechwalac na tym forum i dodatkowo wciskac ludziom kity coz to ty nie grasz i gdzie nie grasz???Bo przeciez to stek bzdur jest z palca wyssanych:)))Malwina nie otrzymalas mimo jednoznacznego pytania gdzie to niby w w-wskich klubach grywa Tales?Mi scena klubowa w W-wie jest doskonale znana(gdyz nie egzystuje tylko w świecie komputerow:)) i też z chęcią posłuchałbym jak to dj Tales potrafi zagrac niekomercyjnie Techhouse oj posluchalbym nono hehheh....a oprocz Techhousu moze znajdzie sie cos jeszcze niekomercyjnego co??? no Panie Tales chwalimy sie klawiatura w dłon i do roboty!!!(tak na marginesie gratuluje znajomosci gatunkow):)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka kara za nadużycia? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |