Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Polaka Wyborcy |
Prawda jest taka, ze juz nie mozna wyjsc spokojnie do barow, bo banda pijanych kolesi z nadmiarem testosteronu wyzywa sie na ludziach. Wystarczy nie tak zpojrzec, nie tak sie usmiechnac, a masz gwarantowane, ze znajdziesz sie na torach skopany przez paru kolesi. Co to za czasy, ze trzech czy czterech kopie jednego lezacego? Panowie opamietajcie sie!!!!!!!!! Moze sie to kiedys skonczyc zle....w sadzie lub wachajac kwiatki...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Polaka Wyborcy |
nie bierz Netster... ja nie miałem wyboru... Zbych
|
|
Ptysiu, ale do czego zmierzasz? Nie masz tam zdjecia ani konta, wiec ten temat Ciebie nie powinien obchodzic. Debilne i zalosne to jest przekazywanie linku do czyjejs fotki i obgadywanie, z kim kto tam jest i jakie sobie ktos zrobil/a zdjecia. To takie bardzo polskie - obgadywanie. SaneOne- masz jakis nick tam?
|
|
jak masz mozliwosc bierz IST, vectre miej w dupie ;] najdrozszy net i nic dobrego nie oferuje ;]
|
|
Powinna byc z tylu, od strony bylego baru mlecznego.
|
|
Angel - bardzo dobry post, pozdrawiam.
|
|
dodam, ze jest to tak powracajacy topic, ze admini 4lomza powinni zalozyc dzial, gdzie mozna byloby w formie wygodnej tabelki porownac WSZYSTKICH kupcow netu w Lomzy (szczegolowe informacje typu rodzaj lacza, dynamiczne, statyczne ip, mozliwosc podlaczenia drugiego komputera, blokady, mapka z zasięgiem) + link do forum gdzie ludzie mogliby komentowac. Dobrze by bylo gdyby omawiani mieli mozliwosc aktualizacji informacji, aby dane byly zawsze aktualne. Kto ma kontakt niech podrzuci ten pomysl adminom. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ja jak Ja a ten przypadkowy chlopak co dostal butelka w glowe i pojechal do szpitala ? no fakt to bylo przed rampa chyba :> ale Ty przeciez nigdy nie widziales zeby w rampie ktos kogos pobil. Otworz oczy i paaaatrz siaaaaaaaaaaalala
|
|
dokładnie z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Tak jak wszyscy ;-)) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |