Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozew zbiorowy wobec zezowatego.... |
Proszę o maila do mnie osoby urażone przez osobę zezowatego do kontaktu zemną lub prokuratorem ?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozew zbiorowy wobec zezowatego.... |
las rak.. a kto to jest?
|
|
Ciebie chyba po.je.bało kolneński kmiocie :):):)
|
|
maruda yo jrdtes meska kurwi, nie ******* ze nie znasz robcia io masziaey o cwel łokżtnishi wsa norsw wydzierea:)))))
|
|
maruda wal w łeb ko;wgo z czereonego berectwa bo slaby kochavwk cwelu
|
|
Ty psi zwi.sie :):) Paluszki drżą i literkek nie widzisz :):) Przestań żłopać ten dynks bo niebawem zaczniesz na pietach chodzic :):):)
|
|
maruda Łomżyński cwelu zwierz się omani maziarze że swych problemów stary kożio jabco :))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
maruda sam wiesz żebyś w pierdlu robił za cwela . Koleżamli nie dopiwiedziały że bedziesz jebał wkoloni karnej stary pierdokcu
|
|
Starczy mi że twoja koleżanka powiedzia że jestes psychie cznie chory Radziu :):) I nie dziwę się bo stan kawalerski i czochranie bobra przez całe zycie może do tego doprowadzic :)
|
|
maruda globie stary tumanie ze twojego skurwionego towarzystwa nikt nie był moją koleżanko oj pierdolcu łomżyński wymiślasz cwelu...
|
|
maruda posuwaj robcia a omnia może zsd relacje z pedaloskiego wzzzzzzzzzzzzzzzięcia??? relacje
|
|
Ty wiesz dobrze o kogo mi chodzi psycholu :):) Zapytaj jej , skoro jest twoją koleżanka to powinna to potwierdzic :)
|
|
Maruder,poluzuj gumkę i z idiotą nie dyskutuj.
|
|
Zpytj si chyba ne musiz robciu jedt z madziro czy go jebneia iomzynski cwelu a omania ma chlopa czy nie moze ty je wszystkie dymasz ???
|
|
Ale ja go tylko pocieszam jak mogę :):) Przeciez nie zostawia się na pastwę losu człowieka chorego psychicznie. Z tego pwodu że depresja będzie się powiększała i może do prowadzić do nieodwracalnych skutków .:):):)
|
|
Prosiłem cię tyle razy żebyś zmienił rękę bo w żaden sposób nie można tego twojego bełkotu rozczytac :):) A przynajmniej jak dochodzisz porzed monitorem to nie zamykaj oczu bo widzsz co potem z tego wychodzi :):)
|
|
a w Kolnie nie ma lekarzy?
|
|
Może i są :) Ale on do łomzyńskich koleżanek sie rwie jak rozgrzany buchaj :):)
|
|
Teaz dopiero wiem czemu Zezoowaty zawsze mówił na niego "suka bez......"
|
|
wiesz mały:) W kolnie dochtory robio do 15 :) A ten osobnik potrzebuje całodobowej opieki:):)
|
|
Kolno to w/g nas już Kurpie,a o ni myślą tylko do 12-stej.
|
|
Maruda,a tak z innej beczki zapytam,jak tam sprawy z tym MPC-em?
|
|
maly:) A gdzieś to bywał jak ciebie nie było??
|
|
No cóż :):) Rozgrzeli piece i wygasili niestety:):) Niepotrzebne zuzycie paliwa nastapiło z ich strony:)
|
|
Byłe ZSRR-:)
|
|
uuu to szmat drogi :) I to pewnie za Ural jeszcze ?
|
|
Wiedziałem ,że tak to się skończy,a przynajmiej tak powinno się skończyć.
|
|
Do tych skośnokich może wybiorę się w wakacje z Mariolką. Ona nie za bardzo ma chęć ale ja owszem,2 tygodnie bez mycia tylko picie-:)
|
|
noooo to wcale nie licho :) Tylko na kumys uważaj bo możesz serem żyga.c :):) A cos mój sympatryczny rozmówca zniknął bez sladu :) Jestem niepocieszony bo sympatycznie się z nim rozmawiało:)
|
|
Za kobylim mlekiem to to ja nie przepadam,ale do Irkucka jchać to mam chęć już od dawna,nawet jednego kolegę chętnego mam.
|
|
kompromitacja i nic wiecej Tupik
|
|
Czy jest tu jakiś moderator na tym forum, żeby obu panów jakoś kultury nauczyć - ot choćby banem na IP ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Tupik,troszkę jaśniej plis.
|
|
Pierre,i tylko tyle masz do powiedzenia w tym temacie?
|
|
To mówisz że fundniesz mu wycieczkę w jedną stronę ?? A nie pomyslałes o mnie ? Będe za nim tęsknił :)
|
|
Pierre:) Nie ma takiej nawt malutkiej opcji :) Bo moderator to może ja ?? :):)
|
|
maruda Mądrzejszy powinien odpuścić, bo tego już czytać nie idzie i mówiąc trywialnie - w d ... już nie lezie. Pasujecie obaj na polityczny ... pozdrawiam .. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Ty się tam nie nadajesz,tam może pojechać ze mną ktoś taki jak Zezowaty.Chłopak może wypić ,itd ,a potem może nad ranem spojrzeż takiej skosnookiej prosto w oczy-:)
|
|
To mu się prafiło jak ślepej kurze ziarnko :) Aż mnie coś ścisnęło z zazdrości :( To mnie przynajmniej do Pułtuska zabierz :):)
|
|
Maruda,Ty jesteś super gość to Cię zabiorę do Tuska,a nie Półtuska.
|
|
Wolę do Półtuska :) Tam urzęduje mój ziomal :):) Anioł się nazywa. Jego kobita to bodajże Miećka ma na pierwsze:) Może słyszałeś ??
|
|
Może to ten co robił 4 lewatywy?
|
|
Oooo ten ten :):) Spoko koleś jest :):) Można z nim i konie kraśc i imprezowac :) A imprezy robił nieliche :):) Pamiętaqm taka jedną w świetlicy :):)
|
|
U mnie i u mojej Mariolki takie imprezy to są na porządku dziennym.
|
|
tu nie można z nikim porozmawiac bo albo kogos opluwaja albo się wyzywają albo sie tłuką wulgaryzmami na politycznym do krwi ostatniej. Tupik
|
|
mości panowie miło was czytać :-) zgoda jak w niebie tylko ......... he he he
|
|
HAHAHA ale wjazd na Kolno ?)@.)%.!(*(.?
|
|
założyciel wątku jest dla kolna tym kim Kononowicz dla białegostoku, z tym że konon jest sławny i ponoć miał kiedyś dziewczynę...
|
|
_maly_ jak masz chęć na marudę to powiedz mu wprost a nie publicznie nikt nie domaga się szczegółów waszych intymnym schadzek:))) Tupik ja se mówię to co chce a Ty uważaj bo Cię cenzorują sprawdź kompa hijack ////////em czy przypadkiem nie w..jebał się jakiś keyloger:))))))) Kool-Aid maly i maruda toć to panowie po 50 ich dzieci obsługują pc sorrki maly nie ma dzieci chyba że zapukał jakoś tirówę w estoni:)))))
|
|
Łomżyńskie pacholęta nie dziwne że Kobiety biorą sprawy w swe ręce erotumanki na ulicy byle jaki frajer pokroju zezowatego wyzwie waszą żonę córkę a wy nic zero reakcji....
|
|
Andy C ,dzięki,że mnie odmłodiłeś.
|
|
CXRSa1- Nie wiem jakim trzeba być kretynem, lub jak nisko upaść, aby pisać takie głupoty na tym forum. Twoja głupota jest nieskończona. Ty sam jesteś bardziej żałosny niż bezzębny ratlerek z alzheimerem zagubiony w centrum wielkiego miasta. Gdy czytam te Twoje śmieszne zwierzenia (?) to nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać, czy znaleźć Cię i raz a porządnie pier***nąć czymś ciężkim w ten poj***ny łeb. Może w końcu być doznał szoku i zmądrzał.
|
|
Pewnie wielu z nas chętnie by Ci pomogło,a zwłaszcza Maruda z Zezowatym-;))
|
|
_maly_ tak se pomyślałem że muszę chyba wykorzystać twe wpisy i zamienić wasze pierdzenie w necie na gotówkę . To mi się podoba u Ciebie że wpisujesz komentarze i pewnie myślisz że masz wpływ na relll .
|
|
Edvard18 uważaj z kim tańczysz :))))))))) Bo Ci prze/*******ą kompa na AMEN _maly_ nie stękaj bo ci wirtualna mariolka rogi przyprawi:)))))
|
|
_maly_zaproś getto ławkowe na wieczór???? na neta :))) ps tobie pasuje niemęskie towarzystwo?????
|
|
CX-sie,sory ,że z Tobą nie będę dyskutował.Mam swoje zasady,a pierwsza z nich to -nie tykaj gówna ,bo śmierdzi.Żegnam.
|
|
7angellfree, Andzia Cwell, CXRSa1:):) Ty wsiowy kołku lepiej uważaj żeby z ta twoja zamiana naszych wpisów na gotówkę , nie wyszło tak że protetyk zdoi z ciebie zamiast wpaść tobie do kieszeni :) A ten piekny dzień zbliża się coraz bardziej Radziu :) Uwierz mi że zbliża się i to szybciej niż myslisz:):):) Podziękuj swojej koleżance za to :):):)
|
|
maruda hahahahhahahah obesrasz się i mały będzie tobie papierem ściernym twe stare dupsko obcierał cwelu Lomżyński:)))))))
|
|
_maly_ w rów wsadź marudzie swe zasady tumanie .....
|
|
_maly_ posuwać to ty możesz marudę glombie Łomżynski post był założony żebyś ty i twój funfel mógł się wypowiedzieć Łyknąłeś padalcu :))) nie prawdaż jeszcze zaloże kilka postów żebyście łomżyńscy posówacze mieli o czym dyskutować:))))))))))))))))))))))))))
|
|
Masz mongole twoje forumowe randki ci przypomn
|
|
maruda nie stresuj się cwelu Łomżyński bo złość urodzie szkodzi a w pierdlu nie licz na pomoc kolegi z czerwonych beretów:)))))
|
|
maruda cwelu piszesz dzwonisz do kolegów żeby weszli na forum od dawna moje wpisy są monitorowane tumanie :))))))
|
|
To chyba dlatego je monitorują ze drugiego takiego debila jak ty to w całej Polsce nie ma :):):):)
|
|
maruda hehehehhehehehe... fajnie że twe zjeby czytają koleżanki i koledzy z pracy:))))))))
|
|
Twoje koleżanki kiedy ciebie poczytały to stwierdziły że jesteś psychicznie chory:):) Ale nie martw się Andzia , ja nie jestem one :) Ja przy tobie będe w dzień i w nocy :) Bo przeciez pierdo.nię.tego nie zostawia sie bez nadzoru :):)
|
|
maruda hahaha.... cwelu wymyśl coś tam.... bo twe koleżanki nie myślą:)))))))
|
|
CXRSa1- Że niby co zrobisz z moim kompem? G**no możesz zrobić. Powiem Ci coś. Takimi postami nic nie osiągniesz. Powiem więcej. Mi i marudzie pasuje jak to nazwałeś "niemęskie towarzystwo" zgadzam się z tym w 1000% bo wolę kobitki (nie wiem jak maruda) ale jeżeli wolisz chłopców. To spędzaj czas w "męskim" gronie. Rżnij się z nimi w kakao czy rób co tam z nimi robisz. Nie obchodzi mnie Twoja sfera intymna. Powiem Ci coś jeszcze, teksty typu "schakóję ći kąto jusz mam tfoje AJPI buahahaahah" są na poziomie 4 klasy podstawówki. Więc nie kompromituj się już proszę.
|
|
I zawsze będę ci łomie po.je.ba.ny przytakiwał :):)
|
|
Tak że pierwsze moje przytaknięcie Andzia :) Tak , wszystko się zgadza , jesteś c.w.ele.m :):)
|
|
CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree ! Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENII , rozszczepienia umysłu . Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji , niespójność wypowiedzi i procesów myślowych , oraz objawy mutyzmu. Czy nie zastanawia Was dziwaczność wypowiedzi zgłaszanych przez Andzię C , CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree !? Irracjonalne postępowanie ? To podstarzały zalotnik , powiatowy Dno Juan , o dziecinnym rozumku . Niemożność realizacji celu wywołał u niego przykre emocje frustracji. Frustracja natomiast podsycana przez ból , gniew i złość, wywołuje irytację i agresję . Stres spowodowany starokawalerstwem i beznadziejnością sytuacji w jaką się sam wpędził , zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie , wszechobecne pragnienie zemsty za spaprane życie , przeszkadza temu półgłupkowi pragmatycznie myśleć . Otóż nijaki CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree ! , 40 letni stary kawaler-prawiczek , menda z podkolneńskiej wsi , bezrobotny parobek, bezrolny potomek roztrząsaczy gnoju, zatracił zupełnie poczucie rzeczywistości i KONFABULUJE z rozdwojoną jażnią , nie mogąc się zdecydować na wybór płci. PS: Radziu ! już bliżej jak dalej, złożę ci " życzenia". Nie wysilaj się DEBILU , nie mam czasu ci odpisywać, może jak przyjadę na święta ? Co ci obiecałem, to bądż pewien, że nie przepadnie, prędzej czy póżniej się zobaczymy to sobie " pożartujemy".
|
|
Andzia widzialem Twoje zdjecia :) wiem nawet gdzie mieszkasz haha :) .
|
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
jaaaaaaaaaa to za półgodziny przyjdź na choholandie czy na brodno chętnie twój ryj przeorze:)))) maruda staruchu nie podniecaj się swa rolą bo na klawiaturę się spuścisz :))))) maruda 21 latek chce ci nasrać na klatę podaż mu adres czy nie:)))) oj 50 latek nie poda adresu zapewne:))))
|
|
zezowate szczęscie a ty wiesz że twoja żona i córka się puszcza za marny grosz????????? jak byłeś w Grecji to każdemu dupy dawała:)))))
|
|
W tym kolnie to mają nawalone we łbie.
|
|
morda to czy du.pa ? http://cache.msm-images.myspacecdn.com/msm80jpg75/profile01/122/m_60d30cb165744bbcbcec609a1e710c41.jpg
|
|
CXRSa1 wygrałeś talon na kurwe i balon.
|
|
ZEZOWATY jesteś anty-katolem ,czy nie? bo jak nie to ci narobię na mordę
|
|
CXRS- witam kolneńskiego psa, który robi tyle hałasu co rozjuszony ratlerek, który zobaczył stado wkurwionych rottweilerów pędzących w jego stronę.
|
|
A na zdjęciu to jak dziuniek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |