Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
głowami księży jest piekło wybrukowane |
"Moja prababcia zawsze mówiła, że głowami księży jest piekło wybrukowane..." Coraz większa liczba Polaków zastanawia się poważnie nad opuszczeniem bożego stadka. Czy apostazja staje się modna?http://religia.onet.pl/publicystyka,6/biore-rozwod-z-kosciolem-katolickim,23759,page2.html Teraz to będę miał klawe życie... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: głowami księży jest piekło wybrukowane |
Konta złotówkowe - PKO BP S.A. II/O Toruń nr 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130 - Bank Pocztowy S.A. O/Toruń nr 77 1320 1120 2565 1113 2000 0003 z dopiskiem: "Dar na cele kultu religijnego" Konta walutowe EUR - PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 65 1020 5011 0000 9602 0105 7298 Funty GBP - PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 08 1020 5011 0000 9502 0105 7306 Dolary USD - PKO BP S.A. II/O Toruń ul. Grudziądzka 4, 87-100 Toruń nr 13 1020 5011 0000 9302 0105 7314 (Ofiarodawcy spoza Polski przed numerem konta winni dopisać symbol PL, a po numerze: SWIFT - BPKOPLPW) Konto w USA RADIO MARYJA, P.O. BOX 39565 CHICAGO, IL 60639-0565 Konto w Kanadzie Polish Credit Union St.Stanislaus-St.Casimir`s Parishes Credit Union Ltd. 3145 Dundas St. West # 5 Mississauga ON L5L 5V8 Konto Radia Maryja 84 920 Konto Stypendialne 93 225 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Janusz Bogusław Stepnowski (ur. 11 lipca 1958 w Ostrołęce) – polski biskup rzymskokatolicki, biskup diecezjalny łomżyński od 2011. Został ochrzczony w ostrołęckiej farze pw. Nawiedzenia Najświętszej Maryi Panny. W 1979 zdał egzamin maturalny i wstąpił do Wyższego Seminarium Duchownego w Łomży. W czasie nauki w seminarium przymusowo odbył służbę wojskową. Święcenia kapłańskie przyjął 1 czerwca 1985 z rąk biskupa diecezjalnego łomżyńskiego Juliusza Paetza[1]. W latach 1985–1988 studiował prawo kanoniczne na Uniwersytecie w Pampelunie[2]. Obronił pracę doktorską pt. Osobowość prawna i władza Konferencji Episkopatu. W latach 1988–1989 studiował na uniwersytecie dla obcokrajowców w Perugii we Włoszech oraz pracował w duszpasterstwie w diecezji Terni. W 1989 rozpoczął posługę w Kongregacji ds. Biskupów. W jej trakcie współpracował z Trybunałem Roty Rzymskiej jako tłumacz. Pełnił urząd kierownika biura Kongregacji ds. Biskupów. Od 1990 jest kapelanem Zgromadzenia Panien Ofiarowania Najświętszej Maryi Panny (siostry prezentki) w Rzymie. 18 marca 2005 został odznaczony godnością Prałata Honorowego Jego Świątobliwości. 11 listopada 2011 papież Benedykt XVI mianował go biskupem diecezjalnym diecezji łomżyńskiej[3][4]. Jego konsekracja biskupia i ingres odbyły się 18 grudnia 2011. Głównym konsekratorem był kard. Marc Ouellet, prefekt Kongregacji ds. Biskupów, zaś współkonsekratorami byli abp Celestino Migliore, nuncjusz apostolski w Polsce, i Stanisław Stefanek, dotychczasowy biskup diecezjalny łomżyński[5]. Jako swoje zawołanie biskupie przyjął słowa „Gratia et Pax” (Łaska i Pokój) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
papla tu się "przeprowadziłeś"ze swoja propagandą....
|
|
spadaj trolu
|
|
Państwo w państwie. Ingres czyli pokaz siły kościoła i owieczek w roli poddanych.
|
|
paplik to ty masz na nazwisko Wnęk :))))))))))))))))))))))))))
|
|
A moja mówiła ze najwięcej na kościół gadają Ci co do niego nie chodzą a na rydzyka i jego radio Ci którzy grosza nie dali. Lepiej zwrocie uwagę jak nas Państwo dyma. Szukają oszczędności ale nie w swoich a w naszych kieszeniach
|
|
...nie Wnęk tylko Wdzięk... rudy błazen z druhem
|
|
paplik: Prababcia miala racje. Zapomniala tylko dodac, ze od 13 czerwca 2001 zaczyna byc krucho z miejscami! Głos Rozsądku
|
|
...ale dlaczego od tej daty...? rudy błazen z druhem
|
|
Złodzieje Bożej tożsamości Jezusa i tak dalej i tak dalej od Boga coraz bliżej Szatana Ojca kłamstwa i społecznego zakłamania. Pożyjemy zobaczymy jak szybko historia która kołem się toczy powtórzy wydarzenia w których Biskupi pogwałcili Ewangelię i zdeprawowali jej Prawdę religijnie za pomocą wiary wykorzystując Lud Boży do swoich własnych "świętych" interesów.
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 19-12-11 19:13 "Moja prababcia zawsze mówiła, że głowami księży jest piekło wybrukowane..." Coraz większa liczba Polaków zastanawia się poważnie nad opuszczeniem bożego stadka. Czy apostazja staje się modna?http://religia.onet.pl/publicystyka,6/biore-rozwod-z-kosciolem-katolickim,23759,page2.html Teraz to będę miał klawe życie... Paplak Czasem mnie Diabeł kusi by uwierzyć w Boga Bóg się rodzi, świat się śmieje! ____________________________________________________________ Kuria - katedra w Łomży to inaczej Sanhedryn (ośrodek władzy który osądził i skazał zabił Jezusa rekami religijnego wiernego sobie Ludu od czego Piłat ostatecznie umył ręce ) Świat się śmieje - To prawda kiedy bóg rodził się w "chlewie" ludzie w koło żyli jak co dzień "imprezowali" tylko Władza srała w gacie ze strachu przed ówczesnym "Palikotem" knując plany jak go wyeliminować z religijnego życia politycznego.
|
|
W odniesieniu jak wyżej. Łomżyński SANHEDRYN ?
|
|
„Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” papież - Jan Paweł II "KOŚCIÓŁ - KLER jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi z ruchomości i nieruchomości które gromadzi przez wieki." alter ego - Jezus
|
|
Kościół Rzymski sam sobą zaprzecza istnieniu boga. rudy błazen z druhem
|
|
A raczej sam sobą za przewodem kapłanów sprzeniewierza się bogu który jest ojcem jako protoplasta powołujący powołał go do życia. Kopańskie węże- żmije odbierają to życie niszcząc odbierające ludziom globalną i lokalną cywilizację miłości - życia, zamieniając ja w "kanibalizm" budujący cywilizacje śmierci
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej: Autor: paplik (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 21-12-11 12:43 Kościół Rzymski sam sobą zaprzecza istnieniu boga.
|
|
SPASIBA RUDY>>>W Polsce w skrajnym ubóstwie żyją 2 miliony ludzi!!!
|
|
Znaczy się w parafiach Polskich w których stoją wypasione kościołki i bogate ołtarzyki. SKANDAL RELIGIJNY TOTALNEJ PARAFIALNEJ OBŁUDY
|
|
W odniesieniu jak wyżej. Autor: no nie (---.internetia.net.pl) Data: 21-12-11 23:36 SPASIBA RUDY>>>W Polsce w skrajnym ubóstwie żyją 2 miliony ludzi!!! ________________________________________________________ ODPOWIEDŹ Jaki tu Boga ty Kościół taka tu twoja nędza gwarantująca brak Twojego dostępu do Królestwa Bożego. Kościół szatana - zasrany gównem arcy kapłańskiej mentalności zło dziejskiego zbieracza dóbr materialnych jakie egoistycznie, egocentrycznie gromadzi przez wieki .
|
|
W odniesieniu jak wyżej. WYPASIONY "SANHEDRYN" rytu - obrządku Rzymskokatolickiego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |