Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siatkówka!!! |
Szukam druzyny w Lomzy lub okolicach, do ktorej moglabym dolaczyc. Prosze o jakiekolwiek informacje... Monia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siatkówka!!! |
trenowałaś gdzieś wczesniej czy tylko pogrywasz rekreacyjnie?
|
|
podpinam sie do pytania jkcek.... i ile masz lat?:) jaka gra Cie interesuje? ee ciuki :)
|
|
Gralam ogolnie 8lat,zaczelam w podstawowce tam gralam 3lata,pozniej 3lata w gimnazjum,a pozniej w uks oczko,azs bialystok,mam 21lat. Monia
|
|
a czemu akurat w Łomży?:P tutaj możesz pograć w zasadzie tylko u Pana Skawskiego w UKS Jedynka ale odezwij sie do mnie na jkcek@wp.pl i pogadamy. PZDR
|
|
dlaczego akurat lomza? bo teraz tu mieszkam a do Białego daleko jezdzic:) Monia
|
|
jkcek werbuj kolezanke do "Pioruna" :))) ...
|
|
bart442 a możesz jaśniej?:) Monia
|
|
napisz do jkcek meila :) on Ci wyjasni o co chodzi ;) aczkolwiek to tylko rekreacyjnie i tak zeby sie w domu nie zasiedziec ;) zupelnie amatorsko, ale chyba i tak lepiej jak siedziec w domu i nic nierobic :) ...
|
|
Nie no jasne że tak:) amatorsko też może być lepsze to niż nic:) pisałam do niego ale narazie nic nie odpisuje:) Monia
|
|
haha:) jeszcze nie wiemy czego jest warta dziewczyna:P Może do kolna do 3 ligi ją zgłosić?:P no szkoda tylko że to faceci:P
|
|
Sami faceci??? toz oni jedenym atakiem mnie pozabijają:P facet ma 2 razy wiecej siły niż kobieta i graja na wyzszej siatce,mam 179cm wzrostu a bodajże faceci graja na 2,43 a dziewczyny na 2,24 maja lepszy wyskok co daje im wiekszą mozliwosc silniejszego ataku. Monia
|
|
normalnie juz mi sie podoba dziewczyna :)))) jkcek dawaj ja do pioruna :) bedzie wzmocnienie :) ...
|
|
Bart442, ta Monika to może fajna dziewczyna być:P wysoka i wogole:P
|
|
:D :))))))))))))))))))))))) a do tego lubi siatkowke :) i moze na cole po meczach bedzie z nami chodzic ;) ...
|
|
No no na cole:P:P mało powiedziane że lubie wrecz uwielbiam:):):) mam nadzieje że cos znajde bo poł roku nie gram i wysiedzieć nie moge,grałam teraz z chłopakiem i z jakimiś dochodzącymi typkami w plazowke w augustowie to czułam sie jak w niebie:P:P Monia
|
|
Kocham ten sport, tylko tak niebezpiecznie grac z samymi facetami bo mnie pozabijaja:) ale zawsze to jakiś ruch i doswiadczenie,każda mocniejsza piłka motywuje do wiekszego przyłożenia sie:) a Ciebie JACku to chyba na facebooku znalazłam:) Monia
|
|
no to jak znalazłaś to zagadaj hehe:P
|
|
to fakt:) nawet najlepszym kobietom ciężko gra sie nawet z przeciętnymi facetami:) jednak siła jest siłą, skoczność skocznościa itp...:) ale jak mam już Ciebie komuś polecać to trzeba by było Ciebie najpierw sprawdzić hehe:P tylko bez podtekstów:)
|
|
hej! ja tez grałam 6lat w siatkówke, ostatnie 3 lata zaprzestałam ze względu na szkołe, a teraz chciałabym kontynuowac bo rajcuje mnie ten sport jak cholera
|
|
siatkarze i siatkarki sa extra.
|
|
nieeee no:) łomża nam sie zrobi zaraz siatkarską stolicą polski:P
|
|
to jak juz sie wszyscy odnalezli to spokojnie moge sie zajac filmem ;) ...
|
|
filmem?? jakim filmmem??
|
|
haha:P Bart... co żeś za świństwa sobie pościągał?:P
|
|
Jacek zorganizuj tez damsko druzyne a ja was wszystkich bede wozil na mecze
|
|
nie no kobiety już są obstawione:) zresztą ja aktualnie też już mam swoją ekipe,niestety nie w łomży...
|
|
jakie tam swinstwa jakie tam swinstwa :P painkiler jane czy cos takiego :D ale laska ma talenty mmmmmm :D mowie Wam :PPPPP ...
|
|
wierze:P
|
|
Moniczka,poprosze o kontakt do Ciebie;] rowniez mam propozycje...czysto sportowa rzecz jasna:) ee ciuki :)
|
|
Hmm moze cos sie ruszy w tej Łomży z ta siatkowka:) bo meskich sekcji to chyba nikt nie prowadzi?:) w sumie 24lata to juz nie wiek na nauke podstaw,aczkolwiek...cale zycie sie mozna uczyc:) Tomsyl pozdrawia ee ciuki :)
|
|
No to mamy juz TOMSYL i PIORUN :P
|
|
Fakt, męskiej siatkówki nie ma w lomży niestety... co chwila mówi sie żeby zorganizować 3 lige facetów ale jak zwykle gówno z tego jest... Ja cały czas bede przywoływał przykład naszych sąsiadow z Kolna, tam jest instytucja która nazywa się Kolneński Ośrodek Kultury i Sportu i wystarczy w zasadzie tylko chcieć prowadzić zajecia z młodzieżą a osoby które w tej instytucji pracują wszystko trenerom pod nos podsuwają.... Tam nie trzeba chodzić i prosić, tam sami dają:)
|
|
jak ktoś cos bedzie wiedział to piszcie na meila WolejkoMonika@interia.pl, dziewczyna zbytnio się nie wykaże grając z facetami jedyną umejętnościza ktorą może zaprezentować to odbiór silnych ataków facetów,bo sama zaatakuje słabiej szczególnie na wyzszej siatce:) Monia
|
|
Aneta275 można coś pomyśleć ale skąd wziaść reszte dziewczyn,ja narazie z łomży znam bardzo mało osób,wiedz nie mam nawet co się pytac:/ Monia
|
|
coz w Kolnie tak jest ze pod nos podsuwaja, w Lomzy trzeba pochodzic... aczkolwiek jakby ktos chcial to by w koncu wychodzil... podobno kasa jest... podobno chetni do grania sa... podobno chetni do tego zeby trenowac sa... wiec sie pytam czego w takim razie niema??? checi zeby sie tym zajac??? ja tam ze sportem niewiele mam wspolnego i sie za to brac niebede... ponarzekam tylko tak jak wszyscy ze w Lomzy to lipa z nedza i nic niema :PPPP oooo a dziewczyny wiecej optymizmu, :) z nami graly dziewczyny w poprzednich sezonach i na tle calej amatorskiej ligi tkkf wypadly calkiem dobrze :)))) wiec Wy tez wiecej optymizmu :) a w koncu liczy sie przyjemnosc z gry :)))) ...
|
|
Tak to prawda,,trzeba sie nachodzić ale ja niewiem gdzie tu isć i z kim rozmawiać:) Monia
|
|
a ja wiem z kim iść i z kim rozmawiać ale jak gdzieś poza łomżą mam coś za co mi płacą i tak jak napisane było wyżej że wszystko pod nos podsuwają to po jaką cholere mam sobie zycie utrudniać i zaczynać to samo w łomży w ktorej niedosyć ze nie dostał bym za to ani grosza to jeszcze sam bym musiał za wszystkim latać... ??? Niestety to jest zycie:P jeżeli ma sie do wyboru dwie opcje i któraś z nich jest dużo dużo lepsza to kto mądry i o zdrowym rozsądku wybierze tą gorszą?:P
|
|
wszystko sie zgadza tylko tak jak TY mysla pozostali ludzie w Lomzy, ze po co maja sie zajmowac meska siatkowka gdzie trzeba na dzien dobry wlozyc mnostwo pracy za swoja satysfakcje i na poczatku wyniki bylyby wielka niewiadoma... mysla tak rownierz inni wiec po co w takim razie na forum marudzic ze nikt nic niezrobi w Lomzy skoro kazdy ma inna opcje wygodniejsza, praktyczniejsza, przynoszaca lepsze korzysci przy mniejszym wysilku pracy... kto madry sie w Lomzy zajmie meska siatkowka??? no wlasnie... NIKT... i mamy bledne kolko... ;) nikt niechce odwalic czarnej roboty a jak sie cos zacznie dziac to bedzie 10 madrych ktorzy beda wiedziec co z tym zrobic dalej :P ...
|
|
No ja mam cichą nadzieje i wielką motywacje do tego że gdzies sie załapie,jestem silną osobą i przykładam sie z wielkim entuzjazmem do tego co robie:) Monia
|
|
Jak mnie zwolnią z obowiązków trenerskich w moim klubie to wtedy sie podejme tych trudności:) ale na chwile obecną jest to dla mnie po prostu nie opłacalne:) Dobrze o tym Bart wiesz:P a pomarudzić zawsze trzeba! Róbmy hałas zeby ludzie wiedzieli ze zapotrzebowanie na ten sport jest!:)
|
|
Jestem raczej przekonany że jak coś potrafisz to UKS jedynka przyjmie ciebie z otwartymi ramionami:) ale ludzie nie są nieomylni wiec na 100% gwarancji nie dam:)
|
|
heheh a ja jestem pewny na wiecej niz 100% ze w Piorunie beda szczesliwi jak z nimi pograsz :)))))) ale widzialem ze i Tomsyl tez mysli o wzmocnieniach :))) a co do meskiej siatkowki robmy szum w watku wczesniej zalozonym przez CIebie :) niespamujmy tu kolezance :))) ...
|
|
tamten temat nie ma wzięcia:P
|
|
Tomsyl? a co to za druzyna? spoko mozecie pisać tutaj ja chetnie poczytam:) Monia
|
|
W łomży co roku mamy rozgrywki miejskie w piłce siatkowej organizowane przez TKKF. Tomsyl jest ekipą która wygrała te rozgrywki w ostatnim roku:)
|
|
Moniczka07041990 znajdż drugą koleżankę i już macie zespół - graj w siatkówkę plażową !
|
|
zezowate_szczescie ale to trzeba wiedziec gdzie sie zglaszac itp,znalesc sponsora do stroji,a ja w lomzy nie wiem gdzie sie zgłaszac. Monia
|
|
Publiczne Gimnazjum nr 1 Łomża ul. Reymonta 9 Mirosław Skawski trener piłki siatkowej UKS JEDYNKA Łomża
|
|
Oki dziękuje:) Monia
|
|
to jak cos to moniczka napisz do mnie meila, to pogadamy:)
|
|
a wogole to w łomzy jest jakies boisko do plażówki? bo jakoś jeszcze nigdzie nie widziałem.... Plaża odpada bo tam pełno syfu.... Kiedyś było boisko na strzelnicy i przy orliku obok Ambrożego Naszego:P coś teraz jest w tych miejscach??? bo nawet nie mam okazji żeby podjechać i zobaczyć.... Pzdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |