Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzienikarzach a para-dzienikarze |
Platforme tvp odbierdz praktycznie każdy tuner HD MPEG4 DVBS2 obecnie dostepny na rynku np.FERGUSON ARIVA 200 koszt około 550zł Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzienikarzach a para-dzienikarze |
usługa ma być dostępna z początkiem nowego roku
|
|
mariuszg nie musisz mi uświadamiać
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i serio 26 lat?
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Poczta123. A "zasłyszałem" , że kolor czarny, a dokładniej czarny mat stosuje się, by temperatura silnika była niższa. Niech się podniecają, Poczta, ja tutaj widzę, że coś jest nie tak, mianowicie chodzi mi o fakt, ze Pan lowca snow napisał coś co jak widać w odpowiedzi mija się z prawdą. Tylko po co to pisać? Zazdrość? Czytałem inny temat o motoryzacji tutaj i Pan lowca snow pisał dużo. Więc wydaje mi się, że to podpucha. Ale oczywiście się nie przyzna. Pozostawiam to do przemyślenia. Jak maja to czym jeżdżą, to w czym problem? Niech jeżdżą. Jeszcze raz spokojnej nocy. I mniej nerwów na dzień jutrzejszy i nie tylko. Takos
|
|
Dla znalazcy dobra gorzałka. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
mój już zapier...ala ;))))
|
|
Brunetka zdecydowanie
|
|
DO Fran1989. Hej - chyba mamy tego samego kadrowca. Pani blondi o nazwisku Zymon-...... tak? Dzwoniłem w zeszlym tyg i pani powiedziala o pozytywnym wyniku MS i że narazie mnie nigdzie nie kieruje i żę dostane skierowanie na WZ w pazdzierniku a najpóźniej w listopadzie.hmmmmm.......
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Witam miał ktos WZ w Poznaniu w ostatnim czasie? Chciałbym wiedziec jak moza sie do iego przygotować i o co tam pytają, zwłaszcza z zakresu ustawy o policji itp. Z góry dziekuje za odpowiedz! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ta piłka nożna była ********* :)
|
|
a tam ktoś nie daje rady?
|