Przejdź do treści Przejdź do menu
poniedziałek, 08 marca 2021 napisz DONOS@

Warsztaty kulinarne w „Wecie”

Jak zrobić manty czyli kaukaskie pierogi, czepałgasza - czeczeńskie placki z serem czy chałwy – uczyli się uczestnicy warsztatów kulinarnych, które w piątek odbywały się w Zespole Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7 w Łomży. Warsztaty zorganizowano w ramach trwającego w Łomży Tygodnia Wielokulturowości przygotowanego przez fundację „Ocalenie”.

- W drugiej części spotkania odbyła się degustacja potraw jako wyraz integracji międzynarodowej – podaje Magdalena Budziszewska z „Wety”. - Jednocześnie jako ciekawostka pojawił się przysmak gruziński Larisy Suleymanowej - mamy naszego ucznia, którego rodzina pochodzi z Gruzji.

200829104429.jpg
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:

 
 
4lomza.pl Regionalny Portal Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0

W celu świadczenia przez nas usług oraz ulepszania i analizy ich, posiłkujemy się usługami i narzędziami innych podmiotów. Realizują one określone przez nas cele, przy czym, w pewnych przypadkach, mogą także przy pomocy danych uzyskanych w naszych Serwisach realizować swoje własne cele i cele ich podmiotów współpracujących.

W szczególności współpracujemy z partnerami w zakresie:
  1. Analityki ruchu na naszych serwisach
  2. Analityki w celach reklamowych i dopasowania treści
  3. Personalizowania reklam
  4. Korzystania z wtyczek społecznościowych

Zgoda oznacza, że n/w podmioty mogą używać Twoich danych osobowych, w postaci udostępnionej przez Ciebie historii przeglądania stron i aplikacji internetowych w celach marketingowych dla dostosowania reklam oraz umieszczenia znaczników internetowych (cookies).

W ustawieniach swojej przeglądarki możesz ograniczyć lub wyłączyć obsługę plików Cookies.

Lista Zaufanych Partnerów

Wyrażam zgodę