Slajdy

Ikonka Aktualności

Holy Water i Przyjaciele

Wszystkich miłośników pozytywnych dźwięków zapraszamy na koncert Holy Water - z okazji dwudziestu lat nieprzerwanej działalności...

ŁUKASZ JĘDRYS z zespołem

Zapraszamy na koncert Łukasza Jędrysa z zespołem, który uświetni podsumowanie 23. edycji Konkursu Poetyckiego im. Jana Kulki.

XVI Festiwal Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej BIG BIT 2025

XVI Festiwal Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej BIG BIT odbędzie się 16 maja 2025r. Jak już anonsowaliśmy kilka tygodni...

Makulatura to nie śmieć. Człowiek

Człowiek, mimo, że jest integralną częścią przyrody, często postrzega siebie, jako byt od niej odrębny. Nasze istnienie,...

Ikonka Kalendarz wydarzeń

Okładka
12.04

Holy Water i Przyjaciele

Wszystkich miłośników pozytywnych dźwięków zapraszamy na koncert Holy Water - z okazji dwudziestu lat nieprzerwanej działalności...
Okładka
14.04

70. Ogólnopolski Konkurs Recytatorski - eliminacje miejskie

Zapraszamy recytatorów ze szkół średnich oraz osoby dorosłe do udziału w eliminacjach miejskich 70. Ogólnopolskiego Konkursu...
Okładka
15.04

Tańczące Parabole - uczniowski spektakl taneczny

Zapraszamy na uczniowski spektakl taneczny w wykonaniu młodzieży z II Liceum Ogólnokształcącego im. Marii Konopnickiej w...
Okładka
16.04

SYNERGIA - Rozwój przez Sztukę - O plakacie

Serdecznie zapraszamy na ostatnie przed wakacjami spotkanie Grupy Artystycznej "Synergia, które odbędzie się 16 kwietnia...
Okładka
23.04

Miejskie PIKtoGRAmy 2025

Rusza V Wojewódzki Przegląd Amatorskiej Twórczości Teatralnej PIKtoGRAmy. Adresowany jest do utalentowanych artystycznie...
Okładka
25.04

Mariusz Tomczyk. Żywot krzesła - niebanalna oczywistość.

Zastanawiali się kiedyś Państwo nad tym zwykłym przedmiotem, o którym tak fascynująco opowiada Autor wystawy? Krzesło… zwykły...
Okładka
26.04

Gala 23. Konkursu Poetyckiego im. Jana Kulki

Zapraszamy na koncert Łukasza Jędrysa z zespołem, który uświetni podsumowanie 23. edycji Konkursu Poetyckiego im. Jana Kulki.

Ikonka Nasze projekty

Ikonka Zajęcia artystyczne

Ikonka Tak było...

Ikonka Galeria