sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dlaczego wszyscy narzekają na Łomże

To nie prawda ze Łomża nie ma perspektyw - to piękne miasto z piękną historią i tradycją. A i ludzie też wiele przezyli w przeszłosci. nie ma co narzekać tylko trzeba zabrać się za "swoje podwórko".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dlaczego wszyscy narzekają na Łomże

Alex przeszłością nie da sie żyć!!!

Hmm ja tam nie narzekam.
Lubię Łomżę.

łomża jest ok.tylko mało jest imprez z prawdziwego zdarzenia.

historia i przeszłość to i owszem... ale co się dzieje TERAZ ?? a mianowicie nic sie nie dzieje... no przepraszam Yam Cafe tętni młodzieńczym życiem... aha i jedyna w zasadzie impreza rozrywkowa z naszym mieście odbędzie się za tydzień, dobrze, żę choć jedyna....nudą wieje z każdego kąta

no tak chcecie koncertow itp, byli toplesi co sie stalo ? prostactwo i chamstwo jajkami obrzucili. na muszli koncert ? ok ale koscioly protestuja bo za blisko ich klasztoru i im za glosno ojej beda plakac.

duzy Toplesi to DISCO-POLO a chyba 80% młodzieży ( i doroslych) nie lubią takiego rodzaju muzyki. Wilki to w ogóle co innego są znani i lubiani

na lomze narzekaja rzeszowiaki

na Łomże narzeka wielu, a przede wszystkim Ci ktorzy nic nie robia. Ja kocham Łomże jestem dumna ze tu sie urodzilam, bo np. porownajmy nasze miasto ze sledziowem tam dopiero jest brud i syf. obiektywnie oceniajac Łomże mozna powiedziec ze jest czystym miastem i zadbanym i nieprawda jest ze sie nie rowija bo odziwo blokow i domow przybywa..... tylko nasze wladze robia problemy i nie pozwalaja na inwestycje. duzy i chyba najwiekszy wplyw na nas maja sledzi, no niestety cala kase ciagna do siebie a nam zero....

ok Łomża sie rozwija, przybywa bloków, tym samym przybywa ludzi, ale co Ci ludzie mają tu robić? co w weekend można robić w Łomży? co mają robić rodziny z dziećmi (pomijając sobotnie zakupy w stokrotce) co ma robić młodzież (by nie siedzieć jedynie w Yamie) ???

zgadzam sie z toba, ze brak rozrywek... ale z tym to do prezydenta

jasne, ale ja przecież nikogo tu o to nie oskarżam, wypowiadam swoje zdanie jedynie :)

ludzie, którzy narzekają na Łomżę to głównie Ci którzy sobie Anglikują czy Irlandują (czyt. pracują tam) i sobie przyjadą na tydzień widząc "zaściankowość" Łomży.

Łomżą to super miasto w którym warto żyć, jest to miasto perspektyw i przyszłości, znam ludzi (łącznie ze mną) którzy dzięki Łomży zyskali bardzo dużo i nie zamieniliby tego miasta na inne.

"Miasto jest takie jakie je tworzymy, więc zanim wyrzucisz na ulicę papierek pomyśl o tym że To Twoja wina, że jest brudno."

nie chodzi o perspektywy czy przeszłość !!! ludzie piszemy, że tu nie ma co robić w wolnym czasie, fajnie, że zyskałeś coś tommeknet ale nie o tym mowa... nie krytykuje ludzi którzy pochodzą czy nadal mieszkają w Łomży, sama jestem z Łomży...miasto jest piękne...ale uśpione...

mieli zagospodarować nabrzeże Narwii i co w związku z tym, będo jakieś roboty, czy niewypał? Poza tym w osiedlach jednorodzinnych domkow brak plac zabaw, malych boisk dla dzieci. Kiedys byly miejsca na nie, ale kaska mila i sprzedali na domki. nie wiem czy gdzies jeszcze sa, ale powinni wykorzystac wlasnie w tym celu, a nie na sklepy.

Co jeszcze może uatrakcyjnić Łomże pod względem rozrywki. Co mają miasta porównywalnej wielkości, czego Lomza nie ma?

Jarku polecam piosenke Toplesow - Nasza muzyka. wszystko jasne.

Łomża była by wspaniałym miastem gdyby było tu więcej miejsc rozrywki. Co osoba mająca "naście" lat ma tu robić w szczególności w wakacje? Ja mam je już od miesiąca i oszaleć możan.
Można iśc do kina - byłam (można iśc raz na 2 miechy bo tyle najczęściej puszczają tam te same filmy)
Można iśc na plażę, tylko ile tam można wysiedzieć?
Na spacer... po 2 tygodniach spacerowanie się nudzi...
Na imprezę i tu się zaczyna... W Łomży porządna jest tylko Yama, a jeden klub na takie miasto to za mało. A do innych miejsc tego typu to nawet strach się teraz zapuścić, bo nie wiadomo czy się w jednym kawałku wróci.
I się ludzie dziwią, że młodzież chodzi na piwo, albo przesiaduje pod blokami.

Łomża to ładne miasto, ale strasznie nudne...

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

to wszystko przez wapniaków w radzie miasta którzy nic nie robią dla młodzieży, rozwoju rozrywki a wręcz ją niszczą tak jak teraz zakaz koncertów po 22 bo kilka babek się do kościoła nie wyśpi, zrobią raz na rok Gościniec czy jakoś tak i starczy te miasto już niedługo uśnie całkowicie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org