Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TOP LICEUM |
Proszę was o zamieszczanie top 7 listy liceum w łomży waszym zdaniem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TOP LICEUM |
II LO :):) EKONOM III LO MeChaniaK BUDOWLANKA WeTA I LO
|
|
kutas psi **** fiut dupeczka cipeczka hehe
|
|
a byl temat o braku admina :/ urzad skarbowy wiesz ze to swiadczy twoim poziomie inteligencji i o twoim nastawieniu do swiata :/
|
|
Mechaniak Ekonomik IIILO IILO Weta ILo Budowlanka
|
|
II I III Eko Mech Budo Wet
|
|
a co cie to obchodzi malolat? nie chcesz nie czytasz nie chcesz nie piszesz <lol> narkomańskie ścierwa <lol> ;p
|
|
Mechaniak IILO ILO Mechaniak IIILO Ekonomik Weta Budowlanka i to jest prawda
|
|
VII LO weta mechaniak III LO Budowlanka II LO I LO
|
|
kur** czlowieku twoje wypowiedzi na forum sa zenujace =/ wypisujesz glupoty, obrazasz ludzi, kto ktos szuka porady zakaldajac temat na forum ty go wyszydzasz, wysmiewasz i traktujesz jak 2 kategorie =/ a to czy nie chce czytac to chyba moja sprawa ... a to czy Ty piszesz takie posty no to sorry ale zal du*e sciska ...
|
|
urzad skarbowy ma li tylko patent na zakładanie właściwych tematów w forumie. Jeśli ktoś uważa inaczej, ma rację. ściemka wszystkim
|
|
mi tam dupy nic nie sciska. he a teraz pokaz mi w ktorym momencie :obrazam ludzi, wyśmiewam etc, no a co do glupot to sie zgodzę he a co tu wiecej można pisać jak nie glupoty chamstwo podstawą dobrej zabawy :D
|
|
a dlaczwego nikt w swoich wypowiedziach nie wzial pod uwage takich szkol jak KLO czyt. Katolik albo liceum Jańskiego?? moim zdaniem to są dobre szkoły bo ucze sie nawet w jednej nich
|
|
Ale z was pojebańcy.
|
|
fistaszek twa inteligencja pływa na dnie brodzika....jednagże starasz się wydobyć coś skrupulatnego aby kogos tu zranić swoimi nędznym hasełkami. Myslisz chodź widzę że Ci to cieżko idzie ;/;/;/
|
|
ktoś kto zakłada taki temat w celach uzyskania informacji jest dla mnie śmieszny. wiadomo, że każdy napisze o swojej szkole na 1 miejscu, a kolejne to już będzie czesto przypadkowa kolejność dlatego takie tematy trzeba dokumentnie zlewać , co też uczynił kolega urząd skarbowy i czego mu serdecznie gratuluje i pozdrawiam a te rankingi bez uzasadnień to można sobie wsadzić głęboko
|
|
i oto kolejny inteligencik
|
|
Cytat: przeczytaj UWAŻNIE I DOKŁADNIE mój post i będziesz miał odpowiedź na swoje INTELIGENTNE pytanie w kato - szkołach nie uczą czytania ze zrozumieniem?
|
|
ucza ja nie mialam na mysli 1 miejsca dla tych szkol tylko uwzglednienia ich wiec zastanow sie kto tu nie umie czytac ze zrozumieniem
|
|
1. I LO 2. II LO 3. Ekonom 4. III LO 5. Mechaniak 6. Weta 7. Budowlanka ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Keep gdyby to było takie głupie i płytkie olałbyś to zamiast próbować zwrócić mi uwage w nieudoly sposób. SSIJ frajerze!
|
|
fistaszek przepraszam cie bardzo jestem dziewczyna pffff
|
|
urzont skarbowy trafił w sedno tematu hehehe.....
|
|
1. I 2. II a potem nie wiem... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
1. II LO 2. I LO 3. III LO 4. Mechaniak 5. Ekonom 6. Weta 7. Budowlanka Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
2lo i dludgo dlugo nic !!!!
|
|
jak poprzednik II I III ekonom mechaniak weta drzewna
|
|
sorry, ale w czym II lo jest lepsze od I? bo na bank nie w ilości osó przyjętych na studia państwowe :/ ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
w ilości osób, które są absolwentami tegoż i udzielają się na 4lomza.pl? pisałem już że te zestawienie nie ma sensu
|
|
Liceum Życia w Trzeźwości i Ortodoksji Wszelakich Wyjątkowe Liceum Matematyczo - Humanistyczno - Przyrodniczo - Nijakie Technikum Tańca i Baletów Eklektycznych Technikum Górniczo - Hutnicze Liceum Improwizacji Liceum Ogólnolicealno - Zawodowe Technikum Hodowlano - Pastewne Liceum Drobnej Rzeźby i Malunków Naturalnych Studium Wiedzy o Kalkulatorach i Modzie
|
|
III II I Mechaniak Katolik Ekonomik Budowlanka Drzewna Weta Jański ( niestety tam to już tylko ci , którzy nie nadają się do żadnej z powyższych szkół )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |