piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
potrzebny fryzjer/ka

Poszukuję kogoś kto mógłby/mogłaby ostrzyc i zrobić trwałą w domu klienta. Szukałem w salonach fryzjerskich ale nie mogę znaleźć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: potrzebny fryzjer/ka

A nie lepiej iśc Ci do salonu?Nie będziesz miał bałaganu w domu,a pieniadze te same:)Polecam fryzjerkę na Sikorskiego niedaleko straży:)

właśnie chodzi o to ze to musi być wizyta domowa

No właśnie pieniądze te same.... , a postawcie się w sytuacji fryzjera, czas na dojazd, dojście, i błagalny wzrok żeby choć trochę zejść z ceny i wysłuchiwanie mądrośći bo ON płaci i wymaga,nie warto zawracać sobie głowy.

Nie pomysleliscie, ze ktos nie moze isc do fryzjera z roznych przyczyn??

jak się ma 16 lat to nie przychodzi do głowy, że mogą być ludzie nie chodzący, chorzy, etc. Kochani trochę więcej wyobraźni. Lokko616 poszukuje domowej usługi i nie wymądrzajcie się tylko pomóżcie, jeżeli potraficie. Zapewne gdyby osoba mogła skorzystać z usługi fryzjerskiej w salonie to nie pisał by na tym forum.

ADALL

..... na rynku mają tanie maszynki do strzyżenia ..............ADALL napisał(a):

czesc lokkko616
moj brat jest fryzjerem. w prawdzie nie praktykuje wizyt domowych ale moze i zrobylby wyjatek. nando_1981@o2.pl. pozdrawiam

Podaję numer fryzjerki, która ma zakład , ale jak trzeba, to i do domu przyjedzie . Pani Marta 602455460 .

nando:
"I wish the dreams come true"
odrazu lepiej... jak chcesz to na pewno mozesz mnie z polaka poprawic ;)

A tak przy okazji to wizyta domowa fryzjera jest zwykle drozsza niz w zakladzie.

---------------------------------------------
Lukasz

ludzie kochani ta wizyta nie jest dla mnie tylko dla mojej babci. drogi Adallu przykro mi ale nie mam juz 16 lat niestety i masz racje ze jakby babcia mogla to bym nie pisal na forum. Kostol ja nie szukam oby taniej tylko oby dobrze i oby sie ktos zgodzil pozdrawiam wszystkich i dziekuje

lokkko616: pisząc o 16-stolatkach nie miałem na myśli Twojej osoby. Chciałem przemówić do wszystkich na forum nie rozumiejących, iż są ludzie którzy po prostu z różnych, od nich nie zależnych przyczyn sami nie mogą do takiego zakładu dotrzeć. Część z forumowiczów to zrozumiała, co przeniosło się na podane przez nich kontakty i porady. Pozdrowienia.

ADALL

no ja wlasnie zrozumialem tylko troche sie zle wyrazilem w kazdym badz razie dzieki za wsparcie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org