piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
(L)

Co sadzicie o tym co zrobiła (L) w Wilnie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: (L)

Banda debili i kretynow. Nie pisz co zrobila (L) w Wilnie tylko chuligani, ktorzy nazywaja sie Ultras Legia Warszawa. Ich nie obchodzi wynik spotkania tylko kto komu i kiedy w morde dal i kiedy nastepna bitwa.

Szkoda, ze nie zrobili tego w Moskwie albo w Minsku. Na Litwie to przeciez prawie jak w Polsce.

zrobili co zrobili, nie wasza sprawa tylko ich,byli zdegustowani grą swoich kopaczy to zareagowali tak jak chcieli

Za karę powinni sprzątać miasto w czynie "społecznym" przez miesiąc w koszulkach drużyny piłkarskiej z Wilna

No oczywiscie, wogole zlikwidujmy sady, policje i wiezienia, niech kazdy zdegustowany czymkolwiek, rozwala, bije, czy tam nawet morduje kogo mu sie spodoba, nie nasza sprawa... A w domu wszyscy zdrowi?

Dokładnie. Nie zgadzam się zk. kibicem ŁKS. Sport nie polega na tym żeby ośmieszać swój zespół. Kibice piłki nożnej powinni brać przykład z kibiców siatkówki :D to jest coś.Przestałem lubić piłkę nożnę, a to głównie właśnie przez tych nadętych i pokręconych "kibiców". Jeżeli chcą emocji związanych kto komu w co i kiedy przywali w ryja to niech oglądają boks. A i tak kibice boksu są kulturalniejszy. Pseudokibice są dla mnie jak podludzie....dziękuję...to tyle.... ;P

Autor: k.kibicŁKS (---.lomza.mm.pl)
Data: 09-07-07 20:12

zrobili co zrobili, nie wasza sprawa tylko ich.

Nie masz racji. To właśnie nasza sprawa. Degradacja o III ligi a dla bandytów dożywotni zakaz stadionowy. To oczywiście nie wszystko. Zwrot kosztów naprawy zdemolowanych obiektów i odsiadka za ataki na policję.

ADALL

AdeckMP a piłkarze Legii to nie ośmieszyli swojego klubu przegrywając po 1 połowie z jakims litewskim średniakiem ? a znasz tak dobrze swiat kibiców siatkówki ze mowisz zeby z nich przykład brac? zeby nie spikerzy którzy mowią tym siatkofanom co mają robić to by nie było takiej atmosfery, zresztą na meczach ligi światowej głosniej słychac muzyke i jakies trąbki niz prawdziwy doping,nazywasz pseudokibiców podludziami,ok ale ja sie ciesze że są jeszcze w tym kraju tacy ludzie którzy wiedzą co to znaczy w tych dziwnych czasach miłość i oddanie dla klubu, piszecie o sprawach o których nie macie zielonego pojęcia, mozecie sobie teraz pisac o mnie co chcecie, i tak mam to gdzies

http://youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA

Zobaczcie komentarze:
"fu** poland!"
"Poland suck hehe. The most fuckiest country in the world haha :D"

"Stupid Polish pussyholes!!!"

" Good Bye Poland! Forgot about Eurocups..."

Tutaj przyklad wstepnej fazy niedorozwoju umyslowego:
"UUUOOOEEE LEGIA LEGIA!!! I'm proud of you boys that you kicked some cops ass. HWDP śmierć kurXom i frajerom"

ADALL a czemu to nasza sprawa?to jest sprawa kibiców Legii i oni poniosą konsekwencje swojego zachowania, naszczęscie nie jesteś sędzią i nie Ty im będziesz wymierzał wyroki

Tak oddanie dla klubu, przejawia sie zwykle dzialaniem na jego szkode. Oczywiscie, kazdy normalny i w miare inteligentny czlowiek jest w stanie przetrawic i przyjac ta wiadomosc bez wiekszego problemu...
Klub dostanie po dupie to jedno, akurat mnie to nie interesuje. Kraj osmieszony to drugie, drobiazg przeciez... Wezcie sobie zorganizujcie takie ustawki gdzies na swoim podworku i mozecie sie nawet powybijac do nogi, to faktycznie bedzie Wasza sprawa. A milosc i oddanie dla klubu, to wybacz ale najglupszy i najbardziej wyswiechtany frazes, w ustach osob, ktore szukaja tylko pretekstu do demolki i mordobicia. Jak masz dziewczyne i ja kochasz, to ja lejesz? Bo ta Wasza milosc, to taki wlasnie policzek dla klubu i calego kraju w tym przypadku. Moze napisz cos wiecej na ten temat, bo to ciekawe, faktycznie nie mam pojecia o takim rodzaju milosci i oddania, do kogokolwiek i czegokolwiek.

Autor: k.kibicŁKS (---.lomza.mm.pl)
Data: 09-07-07 22:31

ja sie ciesze że są jeszcze w tym kraju tacy ludzie którzy wiedzą co to znaczy w tych dziwnych czasach miłość i oddanie dla klubu, piszecie o sprawach o których nie macie zielonego pojęcia, mozecie sobie teraz pisac o mnie co chcecie, i tak mam to gdzies.

Miłość i oddanie dla klubu?? Przeczytaj wypowiedź Prezesa Legii. Dla bydlaków miejsce w stodole. Przez Waszą miłość klub nie zagra w rozgrywkach międzynarodowych, nie zarobi kasy, nie będzie premii dla zawodników. Tylko kilka % matołów nie ma zielonego pojęcia co się stało. Tacy właśnie nie powinni być wpuszczani na stadiony !!

ADALL

k.kibic jestem ciekawy cos bys zrobil jakbys napotkal na jakiejs stacji beznzynowej autokar legionistow, ktorzy kazali by Ci spiewac hymn Legii?? Ciekawe czy bys wtedy stawial czynny opor :). Kibicowanie to byc przy druzynie wtedy kiedy wygrywa a przede wszystkim wtedy kiedy nie idzie jej najlepiej. Niech Legia poszaleje dajmy na to w Moskwie :) - wtedy zobaczymy jak sprytni beda...albo niech pochwala sie jaka akcje na ich stadionie zrobil Widzew :)... Potwierdzilo sie tylko to co od dawna sie slyszy ze tylko Ultras Legii jest na wysokim poziomie,,,,

Dran nie porownuj miłości do klubu i do dziewczyny, bo to są dwie różne sprawy. patrzysz na te zdarzenie jak normalny obywatel i wcale nie dziwi mnie twoje zdanie, nie mam zamiaru występowac tu jako adwokat wszystkich kibiców, nie wiem czy jestes kibicem, napewno nie takim jak ja,pewnie nie rozumiesz co to znaczy kochac klub i bronić jego honoru, nie pisz mi tylko ze swoją miłosc okazujemy poprzez awantury, zawsze takie głosy jak Twoj pojawiają sie jak kibice cos narozrabiają, wiem ze wy byście chcieli zeby na meczach doping puszczali z głośników, zeby nie było młynu i tych śmiesznych dla was szalikowców, ja mam nadzieje ze nigdy tak sie nie stanie, nie ma sensu pisanie jakis argumentów bo i tak wy macie swoje zdanie a ja mam swoje i nigdy go nie zmienie :) pozdro

ADALL nie pisz do mnie bo to nie ja byłem w Wilnie :) to nie jest moja sprawa, tak jak nie wasza

SN4P wes ty mi wytłumacz czemu ma słuzyc ten twoj przykład z śpiewaniem hymnu Legii bo nie rozumiem po co go napisałes :) i nie tłumacz mi o co chodzi w kibicowaniu bo ja to dobrze wiem

Autor: k.kibicŁKS: piszesz, że nie rozumiemy co to znaczy kochać klub i bronić jego honoru. Myślę, że niedalekie są czasy kiedy zostaną zabronione wyjazdy kibiców na "mecze wyjazdowe". Dziwne, że jeszcze nikt na to nie wpadł. Co i jak wtedy będziesz bronił?? Będziecie napieprzać na trybunach lokalnych dziadków lub ich wnuki ??

ADALL

hmmm... coz wedlug mnie kibice, doping z ich gardel, szaliki ukochanej druzyny, flagi wystarcza zeby stworzyc swietna atmosfere na stadionie.... i jakos dalej nie moge znalezc tu miejsca na mordobicia demolki i temu podobne zachowania.... widoczne jestem inna i tez nie wiem co to milosc do klubu... :/

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

ADALL no kogo jeszcze według Ciebie będą pseudokibice bić ? dobrze ze w Polsce są tacy ludzie jak Ty co mają wiele propozycji na rozwiązywanie problemów społecznych ;) daj juz spokoj

k.kibicŁKS zastanow sie, dlaczego dla mnie mialoby nie byc szalikowcow, mialby byc doping z glosnikow itd? A co mi oni przeszkadzaja, pod warunkiem ze sie zachowuja jak normalni ludzie?
Jakby nie definiowac milosci, to nigdy nie moze zakladac ona krzywdzenia, czy tam dzialania na szkode obiektu tej milosci ;) Nazwijcie to sobie jak tam chcecie, ale slowo milosc w tym kontekscie jest idiotyczne, sorry.
Co do takich zachowan, to oczywiscie nigdy nie bedzie na to zgody w spoleczenstwie, chyba Cie to nie dziwi? Tym bardziej, ze tym razem kibice Legii zrobili bydlo na konto Polski, a nie tylko swojego klubu. To juz powinno byc surowiej ukarane moim zdaniem. I powinno nas interesowac jak najbardziej.
A co do samych mordobic na stadionach, ja tego nie rozumiem. Bo ja jak chce sie pobic i wymeczyc, to ide na sale na trening. Niczego nie niszcze i nie leje ludzi, ktorzy sobie tego nie zycza.

Dran wcale mnie to nie dziwi ze nigdy nie będzie na to zgody w społeczeństwie i pewnie kibice Legii będą za to surowo ukarani

Autor: k.kibicŁKS: Piszesz, że to nie Twoja i nasza sprawa gdyż nie byliśmy w Wilnie. Wiesz dlaczego piszę, że to jak najbardziej nasza, polska sprawa ?? Byłem w Wilnie. Może jakieś 2 lata temu. Spacerowałem po urokliwych uliczkach wileńskiej starówki. Zwiedzałem polskie kościoły. Odwiedziłem polskie groby na "naszym" wileńskim cmentarzu. Rozmawiałem z naszymi rodakami. Byłem w kultowym miejscu dla wszystkich Polaków (Brama Ostrobramska). Chcesz powiedzieć, że rozróby piłkarskich bandytów to nie moja sprawa?? Tylko dlatego, że oni z Warszawy? Sprawa wg mnie ma wymiar szczególny. Tak dużo Polaków mieszkających w Wilnie zobaczyło na ulicy hordy pijanych gówniarzy, którzy już nigdy nie powinni oglądnąć jakiegokolwiek meczu piłkarskiego !

ADALL

No wlasnie. Widze, ze z niektorymi forumowiczami nie wszystko mnie rozni. Jestem za totalnym rozprawieniem sie prawnym z wandalami stadionowymi inaczej zwanymi bydlem stadionowym.

Przemoc na stadionach powinna byc ostatecznie zdjeta z imprez sportowych. ZAOSTRZYC PRAWO! Niech buduja drogi wandale.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

z mojej strony koniec, nie ma sensu taka pyskówka bo i tak do niczego nie doprowadzi, życze wszystkim dobrej nocy :)

k.kibic wspominales o wiernosci i lojalnosci do barw itd itp. Chodzilo mi o to co bys zrobil w takiej sytuacji?? Czy bys byl wierny swojemu klubowi i milczal, czy bys zaspiewal?? To dopiero dylemat co?? Jak sie ma przewage to jest fajnie i milo. Pisales, ze to nie nasza sprawa co oni zrobili. Moze nie Twoja, ale tych ktorym zalezy na wizerunku Polskiego kibica. Zrozumiesz to kiedy w obcym kraju, idac po meczu do autokaru bedziesz zamiast slow pogardy slyszal brawa i slowa uznania dla Polskiej Wiary Kibicowskiej...Uwierz mi nie zapomniane wrazenie..,

k.kibicŁKS Ty jakis nienormalny jestes... heheh

gooralek ulżyło ?

loosac, przeciez roznice pogladow w paru sprawach, nie przesadzaja o tym, ze nie mozna sie dogadac w innych :)

floorek: Ultras Legia Warszawa?? hehehe Najpierw dowiedz się jakie znaczenie ma słowo Ultras w Polskim świecie kibicowskim, a potem pisz takie głupoty.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

k.kibicŁKS - z całym szacunkiem dla Twojej osoby... ale nie bardzo mogę zrozumieć Twoje poglądy. Bardziej kochasz klub czy Polskę? Bo wygląda na to, że klub.... Masz dziewczynę, żonę, albo dziecko ???? Bardzo bym chciał iść na mecz z moją dziewczyną i z moim małym siostrzeńcem i drzeć "mordę" ile się tylko da, żeby dopingować mój klub! Ale niestety nie widzę tego w najbliższej przyszłości, bo nie mogę zapewnić bezpieczeństwa dziewczynie.. tymbardziej siostrzeńcowi....

A wg mnie SN4P miał na myśli, czy byś czasem nie zapomniał o tej miłości do klubu, gdyby Ci 30 gości z innego klubu kazało śpiewać hymn ich klubu ???? Ja myślę, że miłość do klubu w tym momencie miałaby drugorzędne znaczenie....

A "kibice" Legii???? To jest sprawa każdego Polaka. Wstydzę się za nich... zrobili z siebie wieśniaków, a nie "oddanych kibiców", a nam zrobili "niezłą" opinię...

Tor - wiem, ze te debile zwa sie sami Ultras, a to ze chodza na mecze Legii znaczy, ze jednak czyms zwiazani sa z tym klubem, dlatego w polaczeniu wychodzi ultras Legia Warszawa. I nawet nie zamierzam dowiadywac sie jak i z czym sie je te nazwe. Zero respektu dla tych kretynow.

floorek: no i dalej się mylisz.Skoro niechcesz sam się dowiedzieć to ja ci wyjaśnie.Grupa Ultras jest to ekipa od organizowania oprawy meczy. Grupa od awantur jest nazywana inaczej.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Wybacz, malo mnie to obchodzi.

Zasegurowalem sie Tagami w filmiku z youtube: Tags: futbolas vetra legia ultras fight fighting intertoto football vilnius wilno hooligans lenkai poland polish chuliganai (more) (less)

Oraz komentarzami Warszawiakow, ktorzy pisali o wyglupach ultras na tym meczu.

Dziś najłatwiej wieszać psy na kibicach Legii. Fakt, odwalili niezłą lipę, skompromitowali nie tylko swój klub, ale również i nasz kraj. Jednak wszyscy zapominają o pewnej kwestii: na meczu było 3000 kibiców "wojskowych", a rozrabiało 100-150 osób. Łatwo jest powiedzieć, że pozostali kibice mogli jakoś zareagować, jestem tylko ciekaw, ilu z wypowiadających się tutaj miałoby odwagę to zrobić. Mam nadzieję, że kibice(?) biorący udział w zajściach zostaną surowo ukarani. Jednak nie należy generalizować i obrażać wszystkich kibiców Legii, bo rozrabiała tak naprawdę garstka, którą ktoś na ten stadion wpuścił! Może warto również zapoznać się ze zdaniem Legionistów w tym temacie, oraz zobaczyć, jak się bawiła w Wilnie zdecydowana ich większość. Polecam poniższą relację kibiców (L) z wyjazdu do Wilna oraz parę zdjęć, do których linki pozwalam sobie tu zamieścić.
http://www.legialive.pl/mecz.php?id=288&act=trybuny - oficjalna kibicowska relacja fanów Legii z wyjazdu do Wilna

http://www.legia.tv/photos08j/08vetra1_f127.jpg - na grobie matki J. Piłsudskiego
http://www.legia.tv/photos08j/08vetra1_f131.jpg
http://www.legia.tv/photos08j/08vetra1_f124.jpg - Ostra Brama
http://www.legia.tv/photos08j/08vetra1_f134.jpg
http://www.legia.tv/photos08j/08vetra1_f123.jpg - to też chuligan???

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

panie i władco, zgadzam się z Tobą. Przez wybryk 100-150 ludzi nie posądza się wszystkich.Kibic, nie zgadzam się z Tobą co do siatkówki. Ja jestem wielkim kibicem wszelkich sportów. Przyjżyj się chociaż raz atmosferze w spodku- podczas hymnu, w sytuacji gdy drużyna przegrywa. Czy Polscy kibice rzucają się na przeciwników z łapami? Popatrz na skoki narciarskie w Zakopanem. Tam każdy z każdym rozmawia, niemiec z polakiem, anglik z finem....to jet w sporcie piękne, a nie jakieś klepanie mord. Miłość do klubu polega na wspieraniu go w trudnych momentach- tak jak to wcześniej już ktoś wspomniał. Czy tamta dużyna w czymś zawiniła?Sport polega na tym, że każdy chce wygrać. To normalne. Nie mam nic do noszenia barw klubu, śpiewania itp. Moim zdaniem porównanie miłości do klubu z miłością do rodziny (dziewczyny, dziecka itp) jest bardzo trafne i bardzo obrazowe. Każdy potrafi to zrozumieć.

No właśnie :) to mówi samo za siebie :) Brawo Ptysiu :D Najlepsze rozwiązanie tematu...

wow. A co sie stało, ze ptysiu80 zamieścił te nagłówki gazet? Do niedawna miał opinie i przekonania identyczne z k.kibicŁKS. Może ten świat normalnieje??

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Skoro piłka nożna ściąga tylu bandytów i złodziei (afery w sporcie) i handlarzy żywym towarem (sprzedawanie zawodników) jak żaden inny sport, to może trzeba zlikwidować wreszcie tę kryminogenną dziedzinę sportu, rozgonić kluby, zabrać im (wielkie) pieniądze i skończyć z meczami. Mogę już sobie wtedy wyobrazić protesty "uczciwych kibiców" (których nie widać i nie słychać) ... i co by się stało potem? Myślę, że nic...tylko spokój... :-)

Zbych

Ptysiu80 z wypiekami na twarzy śledził to co się działo w Wilnie, z radości, że jest zadyma, spuszczał się w spodnie, bo mógł sobie na wybryki chuligańskie popatrzyć, a normalnie pewnie jara się ustawkami ściągniętymi z internetu. A potem jako zagorzały antylegionista pokazuje tytuły z jakiś gazet i jak reszta motłochu jedzie po wszystkich kibicach Legii, choć tak naprawdę wie dobrze, że rozrabiała tylko garstka. Ptysiu80, po Twoich wpisach wiem, że trochę się kibicowskimi sprawami interesujesz i dziwię się Tobie, że dajesz się manipulować dziennikarzom, chociaż pewnie na jednym z meczów ŁKS-u sam gazetami na znak protestu przez ogrodzenie rzucałeś. Cóż, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, prawda?! Powtórzę jeszcze raz: nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora i pamiętajmy o tym, co napisali kibice Legii na swojej stronie: Być kibicem Legii to nie wstyd, wstyd to zasłaniać sobie twarz szalikiem Legii, gdy robi się to co w Wilnie... (za występującą tu nazwę klubu można wstawić dowolną nazwę klubu)

Zbych: piłka nożna jest najpopularniejszym sportem na świecie i ściąga najwięcej kibiców, stąd proporcjonalnie jest w niej najwięcej „zła”. Popatrz na afery w boksie, nałogowy doping w kolarstwie, czy wszelkiego rodzaju przękręty sędziów w notach podczas zawodów w skokach do wody czy w łyżwiarstwie figurowym, bądź bójki kibiców na meczach NBA (fakt, że sporadyczne, ale kilka w sezonie się trafia). Może więc wogóle trzeba zaprzestać zawodowego sportu?

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Re:

peter - wkleiłem tylko fotki-skany gazet. Nie oceniałem tych wydarzeń.

PS:
"Nie powiem, żebyśmy byli tam przyjęci z otwartymi ramionami. Litwini prowokowali dość często, przeważnie w sposób mocno głupi np. wypinanie gołej dupy przed knajpą pełną legionistów, albo otwieranie drzwi od samochodu i bluzganie na środku skrzyżowania przez które przechodzi nas kilkadziesiąt osób.
W sobotę podjechalismy obejrzeć stadion i moja opinia po tym co zobaczyłam, była taka, że ten mecz w ogóle się nie rozpocznie. Przecież to jest jakiś dramat... Nie wiem, czy Intertoto to jakieś podrzędne rozgrywki, w których nie obowiązują żadne wymagania co do zabezpieczeń na stadionie, bo na stadionie Vetry nie było ich wcale.
Zero płotu, jakieś marne ogrodzenie w okół stadionu. Reklamy ustawione przed meczem na jakiś prowizorycznych płotkach obciążonych cegłami
Ochroniarzy postawili chyba tylko tak, żeby ładnie wyglądało, bo nie ogarniali kompletnie nic. Przed meczem ludzie robili sobie fotki na środku murawy (w czasie rozgrzewki piłkarzy), część zaczęła sobie poprostu grać w piłkę. Wtedy jeszcze pomogła interwencja Magiery, ale przerwa była nie do ogarnięcia.
Godzina meczu najgorsza z mozliwych. W niedzielę ludzie mieli masę czasu by się znieczulić i ogromna część z okazji skorzystała.

Masa nawalonych, zero zabezpieczeń, Litwini napinający się po drugiej stronie stadionu i na dodatek 0:2 w dupę i po meczu. Ja byłam przekonana, że tak się skończy. Policja ogarniała jeszcze mniej niż ochrona. Ustawiali się ze swoimi tarczami pochodzącymi ze skupu złomu chyba, w jakiś dziwnych czwórkowych czy szóstkowych pozycjach. Przez moment czułam się jakbym oglądała Asterixa.
Pod koniec chcieli chyba byłysnąć więc wpierdolili gaz na trybunę, na której spokojnie stali ludzie, wywołując niemały popłoch. Cud, że nikogo nie stratowano.(ww.legialive.pl)"

A więc to prawda z tymi niedobitkami Legii w Łomży (patrz posty pana i władcy)

PS. żadnego meczu cwe(L)i w Wilnie nie oglądałem bo i po co ? Co mnie obchodzi cwe(L)ka ?

jaaaaaaaasne

Pozdrawiam

żenada, dno itp itd............. :(

Żenada, dno i kompromitacja !

wtrące swoje3 grosze
-->miłość przejawia się tym, że chce jak najlepiej dla 2 osoby , a co dobrego wynikło dla Legii z owych zamieszek?
-->po kiego wała kibice sorry kibole się jednali po śmierci Ojca Świętego, skoro teraz nic z tego niewynika?

"tylko chuligani, ktorzy nazywaja sie Ultras Legia Warszawa"

LOL

---------------------------------------------------------------------------------------------------

a ja kieruję prośbę o opinię do dwóch osób, które wiedzą dużo na temat kibicowania. Zapytanie kieruję do młodego k.kibicŁKS i starszego ptysia80. Co myślicie na temat wprowadzenia zakazu wyjazdów kibiców na mecze wyjazdowe. Zakaz obowiązywałby na całym świecie.

Pozdrawiam

peter ja wcale nie jestem juz taki młody :) a wracając do Twojego pytania, to czemu ma ktos zabronić mi oglądania meczów mojej drużyny ? taki zakaz byłby bez sensu.przeciez nie na każdym meczu są jakies zamieszki, jak mecz jest dobrze zabiezpieczony to nic sie nie dzieje,trzeba stwierdzic ze klub z Wilna nie był przygotowany na przyjęcie takiej liczby polskich kibiców,płotek byl połmetrowy a ponad 3000 tys legionistów pilnowało około 10 ochroniarzy,jak stadion nie jest w stanie przyjąc duzej liczby kibiców drużyny gości to trzeba ich wpuścic mniej, powinna byc zawsze dawana szansa do obejrzenia meczu dla kibiców dwóch drużyn, takie jest moje zdanie które pewnie znowu sie wszystkim nie spodoba ale trudno :)

W tym przypadku zgadzam się z kibicem. Czemu uczciwi kibice mają cierpieć za tych pajaców?Trzeba poprostu w jakiś sposób poradzić sobie z pseudokibicami, hmm, może tak jak w Wielkiej Brytanii??Niestety łatwo powiedzieć :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org