Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odsłonięto pomnik... śledzia |
"ma być symbolem podlaskiej miękkiej wymowy, czyli "śledzikowania" " ".......Niedaleko Strękowej Góry rzeka Ślina wpada do Narwi i wyznacza historyczną granicę Mazowsza i Podlasia. ......."- i niech tak pozostanie :), bo do mazowsza nalezymy i sledzikowac nie umiemy -szkoda tylko ze nie umieszczono tego pomnika w stolicy podlasia "sledziowie"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odsłonięto pomnik... śledzia |
i tak najlepszym był pomysł prezentowany tu na forum pomnik jelenia ze śledziem w pysku
|
|
Markm. A może przypomniał byś(bo ja już nie pamietam tego tematu) jak graficznie wygląda ten pomysł?:D:D
|
|
To był jeden z pomysłów rzuconych na tym forum. Nie widziałem tego graficznie. Można pokusić się o propozycje graficzne tego pomysłu.
|
|
pamiętam ten temat;p Jeleń ze sledziem w pysku witający przyjezdnychod strony ulicy Zjazd. Hehe to byłaby jaaaaaaazda!
|
|
ja chętnie zobaczył bym to chociażby w formie avatara...wtedy każde forum z moim udziałem miało by taki fajniusi obrazek xD
|
|
w takim razie robimy konkurs na Jelenia z sledzikiem :) do dziela ilosc zglaszanych prac nie ograniczona...
|
|
właśnie...kto potrafi niech spróbuje wykonać:)
|
|
Ja spróbuję to dziś zrobić.
|
|
bardzo ciekawy pomysł :p ...
|
|
|
heheheh fajne :D tylko sledzika bym jakos inaczej ulozyla :D slabo go widac ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a mi się właśnie tak bardziej marzyło... taki "rysunkowy" jelonek:D wiecie o co mi chodzi,m chyba??:D
|
|
rowniez mam juz przygotowany rysunek tylko nie potrafie go wkleic .....moze ktos pomoze?????
|
|
- Wejdz na www.imageshack.us - Nacisnij przycisk Browse - Wybierz zdjecie ze swojego komputera - Klknij na przycisk Host it - Po paru chwilach ladowania zobaczysz kilka linkow. Kopiujesz ten co obok ma napisane "Thumbnail for forums (1)" A nastepnie wklejasz to tutaj.
|
|
|
->fLoorek dzieki bardzo:)
|
|
a ja bym w bialymstoku odslonil pomnik Kononowicza..............
|
|
kolarzyna - bardzo ladnie Ci to wyszlo. Tylko dlaczego 1/4 strony to zajmuje? ;> Ptysiu80 - miales zrobic i co? Gdzie Twoja praca?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |