piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TV PUBLICZNA - postacie +/-

Założyłem ten temat z myślą, żeby poznać Wasze opinie nt. prowadzących w publicznej TV

na + u mnie oczywiście:

1) Makłowicz i jego kulinarne przygody. Ciągle w innym zakątku świata, anegdotki, dowcipy - widać, że z sercem podchodzi:)

2) Cejrowski - nie za "WC kwadrans" bo jak to leciało to nie oglądałem, gdyz byłem za młody, lecz za cykl programów dokumentalnych, które oglądamy w niedziele. ten gość ma kapitalne poczucie humoru, gawędziarski talent - tak potrzebny w tym fachu. szkoda, że odcinki takie krótkie...

No i oczywiście za fenomenalny "wywiad" z Frytką...

na - :

1) "rower błażeja" - wszyscy prowadzący. nie wiem czy jeszcze to leci - ale jak leciało to było tak wyślinione i tak naciągane, żeby wpasować się w dzisiejszą młodzież, że zbierało na wymioty...

a dla Was kto jest na +, a kto na -?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TV PUBLICZNA - postacie +/-

na + nie chce mi się myśleć, może kiedy indziej...

ale za to na - pierwsze co mi przychodzi na myśl, no ale to raczej nie publiczna tV(TVN)
......-gryzie(kurcze nie pamietam nawet jej imienia) heh... najgorsze co do tej pory spotkałem, produkcji WB... koszmar, zobaczę tylko że leci ten program...to już nawet mógł bym obejrzeć coś na dyscowery planet.

Makłowicz powinien zacząć dbać o ręce. Aby nie było brudu za paznokciami. I niech nie oblizuje palców w trakcie przygotowania posiłków. Czyli u mnie wielki ------------------------------------------.

Pozdrawiam
MirekO

...takie powiedzenie.... palce lizać. No ale nie wszyscy muszą znać.

+Robert Makłowicz, za oblizywanie palców!.. poważnie to za pasję
+Pascal Brodnicki za osobowość i to że umie to fajnie...
+Wojciech Cejrowski za to że wreszcie robi to ciekawie i z kulturą
+Krystyna Czubówna za głos

-a tacy mydłowaci... za to że są mydłowaci i przesłodzeni np. Grazia Torbicka

________
Malachit

tyku, skup sie i pomysl zanim cos napiszesz. To co wyzej naskrobales to belkot bez ladu i skladu.

ale Pascal jest przecież na TVN?

Makłowicz oblizuje palce przy robieniu posiłków tak jak 99% innych ludzi:)

Floorek... wiem, coś ostatnio ze mną jest nie tak... xD ehh;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org