Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilgrzymka |
Witam.Wybieram się w tym roku na pielgrzymkę trzeźwościową z Ostrołęki do Niepokalanowa.Szukałem informacji ale nic konkretnego na ten temat nie znalazłem.Czy mógłby mi ktoś podpowiedzie o ewentualnej trasie przemarszu tejże pielgrzymki,co ze sobą zabra,z jakiej parafii ona wyrusza.Jedyne co wiem to to,że wychodzi ona 5 lub 6 lipca.Za wselką okazaną pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilgrzymka |
Co zabrac?? Ja bym radzil duuuzo alkocholu ;p
|
|
gooralek mam nadzieje ,że to nie był żart ;)
|
|
Sorki chłopaki ale nie o to mi chodzilo.
|
|
Tak, oczywiscie, no jak na pielgrzymke trzezwosciowa z alko...
|
|
Z tego co ja wiem, to jest jedna z niewielu pielgrzymek w której ludzie z miejscowości na trasie witają ciebie z otwartymi rękami. Nie ma problemu z noclegami posiłkami itd.
|
|
Życzę Ci POWODZENIA Łukasz 1984.Nie zważaj na tych co nie mają nic mądrego do napisania(nawet nie umieją pisać),a piszą.Myślę że jakieś informacje możesz otrzymać w każdej parafii.
|
|
Dziękuję.No a przejmować się nie przejmuję,chociaż czasami trzeba pożartować.Dzięki za informacje.Pa:)
|
|
zabierz: - namiot - materac, śpiwór, koc - bieliznę - husteczki do mycia ciała - jedzenie ;) - płaszcz deszczowy - latarkę - ubrania itp. ubrania włóż do worka na śmieci i potem do plecaka, lub torby. zdarzają się sytuacje np. podczas deszczu że wszystko przemaka
|
|
tommenknet dobrze prawi. Do pelni szczescia wez tez bandaz elastyczny, talk do stop, wode utleniona lub spirytus+igla do przebijania ewentualnych "burchli" a przede wszystkim rozchodzone i wygodne buty. Powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |