piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobry dermatolog.

Hej,
nie jestem z waszego miasta ale szukam tu dobrego dermatologa. Czy są tu tacy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobry dermatolog.

pani Łapińska , przyjmuje przy Ogrodowej 6 (na przeciw Komendy Policji)

Dzięki za odpowiedź, właśnie przeglądałam strony ze spisami dermatologów i zastanawiałam się nad panią Łapińską.

Chodzi mi o lekarza który nim jest nie tylko z nazwy. Nudzi mnie już chodzenie do dermatologów którzy o swoim fachu zielonego pojęcia nie mają. Spojrzą, wypiszą witaminki i dowidzenia. I tak każdego, więc to nie jest mój wyimaginowany problem.

Czy pani Łapińska jest godna polecenia?

ja nie polecam...daje zawsze to samo i bez rezultatów...w Łomzy nie ma dobrego dermatologa...

No to mnie pocieszyłaś ;) Chyba jednak będzie trzeba wybrać się do Warszawy. Ale w sumie to i tam nie ma gwarancji... Chociaż sądząc po niektórych stronach dość profesjonalnie jest w niektórych gabinetach...

zalezy jaki masz problem bo u pani Łapińskiej to jak cos malo powaznego i na twarzy to physiogel :) lecz ta pani ma wiedze co i jak :) polecam.

Z twarzą ostatnio o dziwo ok, hehehe ;)
Natomiast włosy wypadają z niezidentyfikowanego powodu...

Jeżeli jest to coś poważnego to sugeruję odwiedzić Pana Aleksandra Wrońskiego w Białymstoku w Dermalu na ulicy Nowy Świat (przy ul. Lipowej).
Natomiast jeżeli to zwykłe "pryszcze" to Łomża pomoże!!
A co... jak te włosy wypadają? płatami ? czy inaczej?
odp.

jestem ... sobie

polecam dr Wrońskiego w Białymstoku

tez Wroński - Białystok

nie wiem jaka to ulica ale tam za biedronką (po leader price ) jest pani ! (chyba, bo kiedyś była ) ale czy jest dobra ... tego nie wiem. można spróbować

gagola: jeżeli nie jesteś z Łomży a szukasz tutaj dobrego i dyskretnego lekarza to rozumiem, ze masz problem z tzw. "wstydliwą chorobą". Powiedz szczerze o jaką chorobę chodzi to coś podpowiemy. Czy chodzi o rzerzączkę, syphilis, czy też tylko zwykłe mendy łonowe? Łomża dysponuje naprawdę wybitnymi specjalistami i warto tutaj inwestować.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Nie szukam dyskretnego lekarza. Poprostu dobrego.
I nie mam żadnej wstydliwej choroby :) O co chodzi to pisałam już kilka postów wyżej :)

Polecam Panią Mierzejewską-bardzo dobry dermatolog.Przyjmuje w przychodni na ulicy Wyszyńskiego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org