Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry dermatolog. |
Hej, nie jestem z waszego miasta ale szukam tu dobrego dermatologa. Czy są tu tacy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry dermatolog. |
pani Łapińska , przyjmuje przy Ogrodowej 6 (na przeciw Komendy Policji)
|
|
Dzięki za odpowiedź, właśnie przeglądałam strony ze spisami dermatologów i zastanawiałam się nad panią Łapińską. Chodzi mi o lekarza który nim jest nie tylko z nazwy. Nudzi mnie już chodzenie do dermatologów którzy o swoim fachu zielonego pojęcia nie mają. Spojrzą, wypiszą witaminki i dowidzenia. I tak każdego, więc to nie jest mój wyimaginowany problem. Czy pani Łapińska jest godna polecenia?
|
|
ja nie polecam...daje zawsze to samo i bez rezultatów...w Łomzy nie ma dobrego dermatologa...
|
|
No to mnie pocieszyłaś ;) Chyba jednak będzie trzeba wybrać się do Warszawy. Ale w sumie to i tam nie ma gwarancji... Chociaż sądząc po niektórych stronach dość profesjonalnie jest w niektórych gabinetach...
|
|
zalezy jaki masz problem bo u pani Łapińskiej to jak cos malo powaznego i na twarzy to physiogel :) lecz ta pani ma wiedze co i jak :) polecam.
|
|
Z twarzą ostatnio o dziwo ok, hehehe ;) Natomiast włosy wypadają z niezidentyfikowanego powodu...
|
|
Jeżeli jest to coś poważnego to sugeruję odwiedzić Pana Aleksandra Wrońskiego w Białymstoku w Dermalu na ulicy Nowy Świat (przy ul. Lipowej). Natomiast jeżeli to zwykłe "pryszcze" to Łomża pomoże!! A co... jak te włosy wypadają? płatami ? czy inaczej? odp. jestem ... sobie
|
|
polecam dr Wrońskiego w Białymstoku
|
|
tez Wroński - Białystok
|
|
nie wiem jaka to ulica ale tam za biedronką (po leader price ) jest pani ! (chyba, bo kiedyś była ) ale czy jest dobra ... tego nie wiem. można spróbować
|
|
gagola: jeżeli nie jesteś z Łomży a szukasz tutaj dobrego i dyskretnego lekarza to rozumiem, ze masz problem z tzw. "wstydliwą chorobą". Powiedz szczerze o jaką chorobę chodzi to coś podpowiemy. Czy chodzi o rzerzączkę, syphilis, czy też tylko zwykłe mendy łonowe? Łomża dysponuje naprawdę wybitnymi specjalistami i warto tutaj inwestować. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Nie szukam dyskretnego lekarza. Poprostu dobrego. I nie mam żadnej wstydliwej choroby :) O co chodzi to pisałam już kilka postów wyżej :)
|
|
Polecam Panią Mierzejewską-bardzo dobry dermatolog.Przyjmuje w przychodni na ulicy Wyszyńskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |