Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
transport do Londynu? |
macie może jakieś nr sprawdzonych przewoźników do Londynu?? jeśli tak byłabym wdzięczna za podanie :) Pozdrawiam serdecznie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: transport do Londynu? |
http://www.nationalexpress.com/ pozdrawiam
|
|
Nie polecam przewoźnika Europa Express, lepszy jest np: Visitor (mozna zrobic rezerwacje gdzie siedzisz i z kim) i OMAR tez spoko
|
|
ona=] chcesz jechać czy paczkę wysłać lub jakiś towar ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Transport? bilety lotnicze nie sa drogie,nawet w BA i ja preferuje tylka ta opcje.Kiedys jechalem busem i zepsul sie w Belgii, po tym zdarzeniu nigdy wiecej droga ladowa..:)sporo osob jezdzi samochodem prywatnie wiec moze ktos Cie wezmie... powodzonka Whatever.........
|
|
szamac,odezwij sie do mnie na maila jak możesz,bo mam do ciebie pytanie pozdro
|
|
Witam ja jade samochodem 28.07.2007 w okolice londynu. mam jedo wolne miejsce.
|
|
SG1 jest spora a nawet duża różnica między busem a samolotem
|
|
Ona - to zależy kiedy chcesz jechać... Bilety lotnicze czasem są bardzo tanie - czasem bardzo drogie i to niezależnie od tego czy rezerwujesz wcześniej czy nie. Czasem cena jest zblizona do ceny biletu autobusowego. Latam do Londynu regularnie co 2 miesiące i szczerze powiedziawszy wolę dołożyć niż tłuc się autobusem 38 godzin brrr.... Ale co kto lubi :) Czasem nadaję bagaż z Victorii autobusem. Widzę, że najbardziej regularnie ( czytaj bez niespodzianek) jezdzi tam Orbis. Co do innych...Polonia raz nie odjechała bo nie mieli ludzi, Visitor przy mnie wystawił grupkę ludzi, ktorzy mieli rez i nie przyjechał wogóle. Ci ludzie pozniej przy mnie kupowali powtornie bilety na Orbis...hmmm Musisz po prostu dobrze trafić i nie patrzeć na różnicę w cenie kilkudziesięciu zł bo szkoda nerwów.
|
|
gdyby to była różnica kilkudziesięciu złotych to na pewno bym nie patrzyła ale różnica jest naprawdę bardzo duża bo wynosi ponad 300zł
|
|
Zerknij na Allegro - czasem ludzie wyzbywają się kupionych wczesniej biletów bo coś im wypadło. A o różnicy kilkudziesięciu zł pisałam odnosząc się do firm autobusowych.
|
|
Witaj. Znalazłam w necie Twoją wypowiedź na forum. Jestem ze Szczecina i muszę jechać do Londynu, ale mam do zabrania dwa kotki. Czy Twoja oferta jest aktualna i czy byłbyś skłonny nas zabrać, oczywiście odpłatnie? Proszę Cię o pilną odpowiedź, bo mam poważny kłopot z tymi kotkami, a nie mogę ich tu zostawić. Pozdrawiam Anna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |