piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MPJ w Białej Podlaskiej

Witam :D. W Białej Podlaskiej właśnie rozgrywane są mistrzostwa polski juniorów w lekkiej atletyce. Łomżyńscy lekkoatleci spisują się bardzo dobrze. Artur Zaczek zdobył złoto na 100m. i ma szanse zdobyć medal również na 200m. Jest jeszcze wielu lekkoatletów, którzy zajęli świetne miejsca, tylko nie wiem, czy chcą, żeby wymieniać ich nazwiska. Zawodnicy LKS NAREW-KURPIEWSKI ŁOMŻA i PREFBETU ŚNIADOWO godnie reprezentują nasz region na forum Polski. Ktoś może powiedzieć, że 4,5 miejsce jest słabe. Nie prawda. To ogromne osiągnięcie. Samo to, że zawodnicy z Łomży i okolic są na tych zawodach świadczy o ich wartości.A teraz proszę popatrzeć, czy lekka atletyka nie jest w Łomży "olewana"? Wszyscy zapatrzeni są na kopaczy, a młodzi, zdolni ludzie z talentem i osiągnięciami nie są zauważani. Nawet nie ma porządnej bazy, a to napewno by pomogło.Poruszyłem ten temat po to, żeby ktoś zauważył, że wszystko skupia się na piłce nożnej, a jednak coś oprócz tego się dzieje.Trzeba podziękować trenerom: Panu Janowi Kotowskiemu i Panu Andrzejowi Korytkowskiemu. To dzięki nim sport się rozwija, mimo braku ośrodków do treningów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MPJ w Białej Podlaskiej

Bardzo słuszna jest Twoja opinia. Podzielam ją. Tylko "głupcy" widzą tylko kopana na horyzoncie. Ich wyniki to "szarzyzna" w porównaniu z Zaczkiem, który jest najlepszym sprinterem wśród polsakich juniorów w Polsce, a widze że z chlopakai z reprezentacyjnej sztyafety mają duże szsnse na medal Mistrzostw Europy w lipcu w Hengelo.
Naprawdę widać lekkoatletów z naszego powiatu na Mistrzostwach Polski Juniorów. I warto żeby to dostrzegło jak najwięj osób i to doceniło. Pozdrawiam sympatyków l.a.

Ja nie mówię tylko o Arturze ;D Chociaż prawda, jest świetny :D. Trzeba powiedzieć również o Adrianie W. i Łukaszu R. , którzy niestety już odchodzą, a pare ładnych lat pracowali bardzo porządnie. Są również inni świetni juniorzy i juniorzy młodsi :) jeszcze rok może dwa i najsilniejsze pokolenie rozjedzie się po świecie, bo w Łomży nie ma żadnych perspektyw. Jeżeli miasto chce być rozsławiane w świecie, to musi zainwestować w dobre szkoły wyższe i w utalentowaną młodzież, której nie brakuje. Tylko trzeba przejrzeć na oczy... O_O

Witam.

Chciałem tu bardzo szczerze pogratulować chłopakom z Łomży. Naprawde ŚWIETNA ROBOTA!!!!

Niejedne duże miasto nie może pochwalić się tyloma świetnymi lekkoatletami co Łomża.

I w sumie to jest w większości zasługa w/w Trenerów. Trzeba im za to podziękować. Ja dziękuję zwłaszcza Trenerowi Kotowskiemu u którego miałem wielką przyjemność trenować....i mam nadzięję, że jeszcze będę trenował...

Jeszcze raz GRATULUJĘ Lekkoatletki i Lekkoatleci!!!! I z całego serca życzę jeszcze lepszych wyników i tartanu w Łomży... bo nie ukrywajmy, ale jesteście "z tyłu" za innymi i szanse nie są równe....

Temat dobry....

Pozdrawiam

AdeckMP:

"Trzeba powiedzieć również o Adrianie W. i Łukaszu R. , którzy niestety już odchodzą, a pare ładnych lat pracowali bardzo porządnie."

Ja ich w Krakowie przechwycę(Adriana napewno) ;-) A później razem... ze zdwojonymi siłami wrócimy.... i będziemy walczyć o dobre imie Łomży w świecie :-) Także luzzz......

"Krzyżak" :) Miło CIę poznać ;D Ja dopiero rok w Narwi trenuję ;D ale wiele o Tobie słyszałem :D Miłoby było, gdybyście powrócili wszyscy, bo muszę przyznać, że szkoda mi bardzo tych którzy odchodzą i odejdą. A za dwa lata to już będzie masakra O_O niestety....taka kolej rzeczy.

Trzeba również wspomnieć o panu Błachnio :) jego zawodnicy również mają wielkie osiągnięcia :D Ja z całego serca dziękuję panu Kotowskiemu za to, że "przygarnął" mnie i zrobił to, co zrobił :D

A teraz mam potwierdzenie mojego posta. LKS NAREW KURPIEWSKI ŁOMŻA zajęła w punktacji klubowej 16 miejsce na 165 zespołów!!!! Czy to nie jest ogromny sukces? Proszę wziąć pod uwagę ilość osób, które startowały ( góra 10) i porównać z klubami z Warszawy itp. GRATULACJE całej ekipie, każdemu z osobna i trenerowi :D Panu Kotowskiemu :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org