Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wspomóż Łomżyński Klub Sportowy !! |
Kibice oraz działacze Łomżyńskiego Klubu Sportowego chcieliby przypomnieć, iż w dalszym ciągu można nabywać specjalne plakaty - cegiełki, w cenie 15 zł. Jak dotąd została sprzedana na prawdę niewielka liczba plakatów dlatego apelujemy do wszystkich kibiców Łomżyńskiego Klubu Sportowego o dalsze zakupy tej symbolicznej cegiełki. Każdym zakupionym plakatem możemy w wymierny sposób podziękować łomżyńskim piłkarzom za trud jaki włożyli w miniony sezon. 12 złotych od każdego plakatu zostanie przekazane na premie dla zawodników za utrzymanie na zapleczu ekstraklasy. Pozostałe 3 złote wspomoże konto łomżyńskich kibiców. Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt pod numerem gadu-gadu 5135096 lub pod adresem mailowym zygimeister[at]gmail.com ( w miejsce [at] wstawiamy @). Więcej informacji na temat plakatów można znaleźć także w specjalnym temacie na forum kibiców Łomżyńskiego Klubu Sportowego http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=1200 Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wspomóż Łomżyński Klub Sportowy !! |
Mówimy o plakatach! Dlaczego bilety na mecze były bez numerów i do kogo poszła kasa? Kolejny raz się nie nabiorę :)
|
|
"skecz" nie chcesz nie pomagaj jak jestes ciekaw na co poszla kasa z biletow umow sie na spotkanie z prezesem klubu jestem pewien ze nikt procz pilkarzy nie wziol tej kasy
|
|
Wszyscy kupujcie plakaty!! Pamiątka wsam raz i ładnie komponuje się na ścianie
|
|
Duzo bylo takich akcji a wyników jakos nie widac,wiec nie dziw sie ludziom ze obojetni sa na takie inicjatywy..
|
|
Ano zobaczcie - nam, Lomzyniakom zamieszkalym na wschodnim wybrzezu Stanow takze nadarzyla sie wyjatkowa okazja aby w swoisty sposob tez poprzec Nasz klub. Otoz jak mi wiadomo, LKS Lomza (choc troche w skromnym skladzie) juz od ostatniego poniedzialku przebywa tu, na terenie Stanow. Przybyli tu na zaproszenie p. Karwowskiego, bylego zawodnika LKS-u, a obecnie kierownika jednej ze znanych polonijnych druzyn pilkarskich, Olympii Stamford w stanie Connecticut. Z wiadomsci zaczerpnietych min. z witryny LKS Lomza nasi goscie rozegraja tu prawdopodobnie cztery towarzyskie spotkania z lokalnymi druzynami. Pierwszy mecz odbedzie sie juz jutro, w czwartek, przeciwko druzynie Vistula Garfield. Mecz ten wg informacji zasiegnietych w siedzibie klubu odbedzie sie o godz. 18:30 na boisku Belmont Field w Garfied, NJ (przy Spring Street). Nastepnie zawodnicy LKSu wezma jeszczcze udzial w turnieju druzyn polonijnych zorganizowanym z okazji 15-ej rocznicy istnienia Olympii Stamford. Turniej ten odbedzie sie w niedziele 01.07, jednak dalszych szczegolow tak tego turnieju jak i nastepnych spotkan jeszcze nie posiadam. Moze ktos z forumowiczow moglby udostepnic tu dalszych informacji na ten temat? Mam nadzieje, ze kazdy szanujacy sie sympatyk LKS-u zrobi wszystko by stawic sie na przynajmniej jedno z tych spotkan i w jakikolwiek sposob poprzec Nasz klub. Ja na pewno bede na meczu w Garfield i prawdopodobnie takze na turnieju w Stamford. A wiec do zobaczenia! wychu
|
|
Wychu - jak będziesz w stanie to weź ze sobą aparat cyfrowy, zrób dużo zdjęć z meczów i wrzuć je potem tutaj na forum.
|
|
Good idea, Ptysiu ... jak to tu sie mowi. Postaram sie wrzucic tu kilka fotek ... jesli mi cos w ogole wyjdzie, oczywiscie. Kto wie? - moze nawet uda mi sie tez 'uchwycic' i ta nasza *belle*, ktora to ponoc zamieszkuje w okolicach Garfield i moze tez zawita na ten jutrzejszy mecz LKSu? :). Ale chyba nie, bo watpie by Ja ten temat interesowal. Pozdrawiam, wychu
|
|
Wychu - a bedziesz w New Britain? Czwartego lipca (4/07/07) nasi pilkarze znowu beda grali. Wybieram sie tam w nastepna srode. Wstawie fotki z New Britain jak i rowniez ze Stamford, bo bede mial zdjecia.
|
|
Wiesz floorek - oprocz dzisiejszego meczu w Garfield, to niestety nie mam jeszcze konkretnych planow na zadne z postalych spotkan LKsu, bo przyznam szczerze, ze jak dotad to trudno jakos zasiegnac jakichkolwiek dalszych informacji na ten temat. Np. wiem tylko o tym turnieju w Stamford, ale dalszych danych (np. gdzie konkretnie ten turniej) to trudno jakos tu zasiegnac. Ani slowa o tym w lokalnych gazetach, a i w Internecie to cisza jak makiem zasial. Mam nadzieje, ze w Garfield dowiem sie cos wiecej. Jesli ze Swej strony moglbys udostepnic tu jakichs informacji, to b. prosze. Mimo wszystko, moja podroz do New Britain i to jeszcze w tym dniu (4th of July!), kiedy korki na drogach to istny horror, chyba jednak nie dojdzie do skutku, ale taka mala przejazdzka w niedziele do Stamford - to dlaczego nie? W takim razie - do zobaczenia w Stamford! wychu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |