Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tytuł:) |
Hej.Mam taką prośbę.Od jakiegoś czasu wpadła mi w ucho nutka(słyszałem ją na esce i rmfmaxx)Nie znam tytułu,ale co jedynie pamiętam to to że chyba nie ma słów(sama melodia) i pojawia się w niej takie jak to nazwać pogwizdywanie.To coś z gatunku technowatych.Przepraszam że tak sprecyzowałem ale tylko tyle sobie przypominam.Za wszelką okazaną pomoc z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam-Łukasz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tytuł:) |
Łukasz1984 też tej nuty szukam :D Na stronie w esce patrzyłem nie ma. Nuta jest naprawdę fajna.
|
|
też szukałem na esce,sprawdzałem notowania,ale nic pusto.Jak cośik to dam znać jak ją znajdę:)
|
|
Witam, hmm chyba wiem o którą ci chodzi.Co prawda nie wiem jak kto ją śpiewa w wersji techno ale wiem że w oryginale nazywała się Young Folks bodajże przez Petera Bjorna śpiewana. Teraz to co radio leci to przeróbka tego ale co do dokładniejszych informacji to hmm raczej nie pomogę. Pozdrawiam
|
|
|
Kurczę Krzyżak,właśnie o to mi chodzi.Wielkie dzięki ode mnie (i jak zapewne)od Biernaczenta :).......Co prawda to nie ta nutka ale dziekuje takze Kafce za pomoc i odzew :)Pozdro:C)
|
|
Miło mi, że mogłem pomóc :-) Kafka ja Tobie też dziękuję, bo dzięki Tobie skojażyłem o którą nutkę Chłopakom chodzi ;-) Bo mam i tą co Ty powiedziałeś i tą, którą wrzuciłem na serwer :-)
|
|
:D no też dziękuje! :D
|
|
Piosenka fajna...też dziękuję;D
|