piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mundurki

jak jest u was z mundurkami bo u mnie w PG 1 sprzedaż jest 27,28,29 sierpnia pomijając sprawy ze wzrostem cen to jeszcze ta sprzedarz w waacje ja agórat w tym czasie jestem na obozie i nie mogę przyjść i kupić mundurka wychowawca nie umiał pomuc i niewiem jak się to odbędzie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mundurki

kto Cię uczy polskiego....??

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

a co??

zamiast byc na obozie popracowalbys nad swoja ortografia

zgadza sie, chyba ze zamiast mundurka wolisz lopate

Jak nie masz nic do powiedzenia do lepiej wcale się nie odzywać.
A co to mundurków,mnie to omineło :) wczoraj miałem zakończenie roku szkolnego też w PG.1

siemka wszystkim jacy wy mądrzy jacy wykształceni !!! (Ci co łapią ludzi za błedy ortograficzne !!!:):) tylko ciekawi mnie czy jak piszą normalnie jakies pisam podanie itp nie robią byków bo nie kązdy jest profesjanloistą

tak samę wyksztalcjóhy na tym forum som, piszom w fajer foksie to blendow nie robio a na codzienn to byk za bykem

Jeżeli już chcesz komuś zwracać uwagę spójrz wcześniej na swoją pisownię:

siemka wszystkim jacy wy mądrzy jacy wykształceni !!! (Ci co łapią ludzi za błedy ortograficzne !!!:):) tylko ciekawi mnie czy jak piszą normalnie jakies pisam podanie itp nie robią byków bo nie kązdy jest profesjanloistą

Łomża miastem dyslektyków? he he he

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Same szczęście mnie ominęło to wszystko z mundurkami zakończyłem edukacje xD na pewno nie na wysokim poziomie ale robote w Polsce na pewno znajdę :) a mundurki są do ... chory pomysł .

"Łomża miastem dyslektyków? he he he"

z kont żę znofu!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Pontifex Mal w końcu przytarłeś nosa zarozumialcom :D

haha to było dosłownie mocne ;)) a co do mundurków to w jest sprzeczne z konstytucją =/ ale jak widać nasz minister edukacji narodowej Roman Giertych potrafi tylko łamać polskie prawo jak z amnestią maturalna która także nie była zgodna z konstytucją...

kacperek89 to prawda że to nie zgodne z konstytucją??

odczepcie się od mojej ortogafii poprostu taki już jestem a nad ortografią to już pracowałem pracuje i bendę pracował a to i tak nie pomaga

tomek z lomzy nasz nauczyciel od przysposobienia obronnego czytal nam fragment konstytucjo odnosnie tego wlasnie postanowienia. wynikalo jednocznacznie ze jest to niezgodne ale nikt tego nie przestrzega ...

no proste przecież to Polska - Róbta, co chceta i z kim chceta- czy jak to tam się pisze :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org