Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Programy do projektowania |
Szukam dobrego, darmowego i prostego w obsłudze programu, w którym mógłbym wykonać kilka projektów budynków itp. Jeśli ktoś się tym interesuje na pewno wie o co chodzi. Ja się za bardzo na tym nie znam toteż proszę kogoś o pomoc, kto się naprawdę na tym zna. ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Programy do projektowania |
http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673
|
|
nie no co za idiota...;/
|
|
niech admin go zbanuje. albo jakiś filtr zrobi
|
|
osobiscie polecam A9CAD http://pobieralnia.pl/pobierz-1253.html milego użytkowania ;))
|
|
To już kolejny raz daje te linki... Naprawde nikt nie zna takich programów? Wiem skąd ściągnąć, ale nie wiem, który jest najlepszy... ...
|
|
czlowieku zdecyduj sie... piszesz " Ja się za bardzo na tym nie znam toteż proszę kogoś o pomoc, kto się naprawdę na tym zna." wiec napisalem ci z czego korzystam oraz dalem ci link zebysz nie szukal a ty wyskajuesz praktycznie z pretensja =/
|
|
ProgeCad . Trudno pojąć o co Ci chodzi , zależy co komu pasuje! Jak są dobre , to nie są proste i odwrotnie.
|
|
Ja pisałem o użytkowniku Damian14, bo on dodaje linki do jakiś gier. Nie chodziło mi o Ciebie... :] ...
|
|
to sorka ;) jeszcze raz polecam program.
|
|
Rozumiem Cię :P ...
|
|
Jak jest prosty to nie jest dobry, a jak jest dobry to nie za free. Dobre, polskie programy tego typu mają zabezpieczenia w postaci klucza. Za darmo to linijka i deska kreślarska. ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |