Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mundurki |
jak jest u was z mundurkami bo u mnie w PG 1 sprzedaż jest 27,28,29 sierpnia pomijając sprawy ze wzrostem cen to jeszcze ta sprzedarz w waacje ja agórat w tym czasie jestem na obozie i nie mogę przyjść i kupić mundurka wychowawca nie umiał pomuc i niewiem jak się to odbędzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mundurki |
kto Cię uczy polskiego....?? "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
a co??
|
|
zamiast byc na obozie popracowalbys nad swoja ortografia
|
|
zgadza sie, chyba ze zamiast mundurka wolisz lopate
|
|
Jak nie masz nic do powiedzenia do lepiej wcale się nie odzywać. A co to mundurków,mnie to omineło :) wczoraj miałem zakończenie roku szkolnego też w PG.1
|
|
siemka wszystkim jacy wy mądrzy jacy wykształceni !!! (Ci co łapią ludzi za błedy ortograficzne !!!:):) tylko ciekawi mnie czy jak piszą normalnie jakies pisam podanie itp nie robią byków bo nie kązdy jest profesjanloistą
|
|
tak samę wyksztalcjóhy na tym forum som, piszom w fajer foksie to blendow nie robio a na codzienn to byk za bykem Jeżeli już chcesz komuś zwracać uwagę spójrz wcześniej na swoją pisownię: siemka wszystkim jacy wy mądrzy jacy wykształceni !!! (Ci co łapią ludzi za błedy ortograficzne !!!:):) tylko ciekawi mnie czy jak piszą normalnie jakies pisam podanie itp nie robią byków bo nie kązdy jest profesjanloistą Łomża miastem dyslektyków? he he he
|
|
Same szczęście mnie ominęło to wszystko z mundurkami zakończyłem edukacje xD na pewno nie na wysokim poziomie ale robote w Polsce na pewno znajdę :) a mundurki są do ... chory pomysł .
|
|
"Łomża miastem dyslektyków? he he he" z kont żę znofu! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Pontifex Mal w końcu przytarłeś nosa zarozumialcom :D
|
|
haha to było dosłownie mocne ;)) a co do mundurków to w jest sprzeczne z konstytucją =/ ale jak widać nasz minister edukacji narodowej Roman Giertych potrafi tylko łamać polskie prawo jak z amnestią maturalna która także nie była zgodna z konstytucją...
|
|
kacperek89 to prawda że to nie zgodne z konstytucją?? odczepcie się od mojej ortogafii poprostu taki już jestem a nad ortografią to już pracowałem pracuje i bendę pracował a to i tak nie pomaga
|
|
tomek z lomzy nasz nauczyciel od przysposobienia obronnego czytal nam fragment konstytucjo odnosnie tego wlasnie postanowienia. wynikalo jednocznacznie ze jest to niezgodne ale nikt tego nie przestrzega ...
|
|
no proste przecież to Polska - Róbta, co chceta i z kim chceta- czy jak to tam się pisze :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |