Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DODATEK |
witam wszystkim Mam prosbę ma może ktos do odprzedania dobrą (chodzi mi o jakośc płytki dodatku do gry diablo lord of destruction (expastion set) orginał bo kupiłek w zeszłym roku w sklepie internetowym gra jest z jednym z bestsellrów ale i sie doatek zepsuł (4 cd mi pekła troche ) a gre kupiłem w zeszlym roku .Zebyza kupic dodatek to musze kupic !!całą gre a po jak mam same diablo II orgilanle Gorocą pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DODATEK |
Nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Ja proponuję zamiast grać w gry poćwiczyć trochę składnię o ortografię - ogólnie język ojczysty. Szczerze przyznam, że ledwie zroumiałem Twojego posta.... _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem tekstu :D hm...czytam i tak nic nie rozumiem
|
|
ten gościu jest po prostu "orgilanly"
|
|
Oj... najeżdżacie na chłopaka.... jeszcze pewnie ze 3 posty takie będą, a później i tak i tak ktoś zrozumie i pomoże...
|
|
Sciągnij plytke z jakiejs sieci p2p. Jezeli masz oryginalny klucz to nie bedziesz mial problemow zeby ja odpalic.
|
|
krzyżak dzięki a reszta niech sie odemnie odwali czlowiek nie jest do skonały nie???
|
|
czlowiek nie jest do skonały nie??? Że kto skonał ? hehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |