Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mecz futbolu amerykańskiego Łomża& Białystok vs Warszawa |
12.5.2007 w Białymstoku odbył się mecz futbolu amerykańskiego Łomża Jackals & Białystok Lowlanders vs Warsaw Eagles(mistrz Polski) Wygrała drużyna z Warszawy w stosunku 22-6 Kilka fotek z meczu : Chcesz zobaczyć ten mecz : ściągnij 30 minut http://www.sendspace.com/file/byk9mh 10 min Albo zobacz 10 min http://pl.youtube.com/watch?v=zHVNTNNXEjo CHCESZ Z NAMI ZAGRAĆ ZAPRASZAMY www.lomza-jackals.pzfa.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mecz futbolu amerykańskiego Łomża& Białystok vs Warszawa |
ty też grałeś w tym meczu??
|
|
Tak się składa że też grałem w tym meczu
|
|
Wreszcie w jakiś sposób coś łączy nas z Białymstokiem wspólna drużyna przeciw Warszawiakom Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
I tak Mazowszanin ( a właściwie Mazur) zagrał z Białorusem przeciwko Mazurowi. Skecz i gdzie tu logika? ściemka wszystkim
|
|
weś ty se te Mazur na czole wydziargaj tak się tym podniecasz
|
|
Hanes, dzięki nie wpadłbym na tak genialny pomysł. śledzia siną farbą sobie na czole wydziergaj i podpisz, geniuszu śledziowski. ściemka wszystkim
|
|
tez sie jest czym podniecac... ile jest tych druzyn w Polsce? 5? heh tez mi sport.
|
|
ja se nic nie musze dziergać, nie mam żadnych uprzedzeń do innych miast. a to że se chłopaki razem pograli to fajna żecz, ciebie CZUBIE ktoś chyba kiedyś śledziem schlastał po mordzie dlatego taka zawistna z ciebie pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |