piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co myslicie o lidze muay thai, która odbędzie się w sobotę?

Wybieracie się?Na ten pokaz?

Martusia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co myslicie o lidze muay thai, która odbędzie się w sobotę?

jak ktos zaplaci za bilet to czemu nie, a tak to wole 25 zlotych wydac na inny cel.

bede

Ja uwazam, ze liga MUAY THAI jest warta obejrzenia, bardzo polecam, nawet jakby sie mialo zaplacic te 35zl, bardzo zaluje ze nie moge obejrzec. Sam poznalem kilku zawodnikow trenujacych MUAY THAI i wiem, ze walki sa bardzo efektowne. Tak, wiec JEDEN SWIAT- JEDNO MUAY THAI jak powtarza Pawel Camel Paczkowski. Pozdrawiam serdecznie.

Hmmm.....

A będą może jeszcze w najbliższej przyszłości takie zawody? Bardzo bym chciał zobaczyć takie coś właśnie w Łomży... ale niestety teraz nie mogę tam być... :/

Ja sie z checia wybiore, jesli sie tylko uda, a na to licze:)
Fajnie, ze udalo sie cos takiego zorganizowac w Lomzy... naprawde jestem zaskoczony. Moze ktos wybierajac miejsce na slepo celowal palcem w mape? ;) Zobaczymy jakie bedzie zainteresowanie tym sportem w naszym miescie... Osobiscie mam nadzieje, ze duze, bo wtedy moze jeszcze kiedys tu cos podobnego zobaczymy. A cena biletu mysle bardzo przyzwoita. Chetnie sie przekonam jaki bedzie poziom organizacji :) Takze mam zamiar pojsc, zobaczymy jak wyjdzie :)

Re:Łomża nie jest przypadkowym miastem.

Trener pochodzi z okolic.

Martusia.

frekfencja tak powazna ze pewnie juz nigdy liga nie odbedzie sie w Łomży, i jak w tym miescie cos organizowac?? przeciez oni ze sprzedazy biletow nie pokryja nawet 50% kosztow, masakra!! gala byla ciekawa i nie zaluje wydanych pieniedzy :)

Dokladnie to samo sobie wczoraj po gali pomyslalem. Kolejny raz sie przekonalem, ze niestety cos takiego nie ma racji bytu w Lomzy, a szkoda.
No ale niektorzy stwierdzili, ze bilety za drogie byly ;) Zawodnicy to pewnie powinni walczyc za chleb i wode, na to wychodzi ;)
Prowadzacy gale, tez sie staral jak mogl. Mam wrazenie, ze glownie dzieki jego wysilkom publika sie rozruszala jakos.

Ja tylko troche zaluje, ze walki mma sie zakonczyly obie tak szybko, liczylem na to ze dluzej sobie poogladam :) Ogolnie gala na plus, gratki dla organizatorow. Miejmy nadzieje, ze chociaz dzieki sponsorom jakos wyszli na swoje ;)

dokladnie, tez liczylem na cos wiecej w mma no ale to taki sport ze nigdy nie wiadomo ile walka bedzie trwala, chetnie bym cos takiego zobaczyl w niedalekiej przyszlosci w Łomży, oby to nie byly marzenia

No niestety takie są realia w polsce, ale spokojnie, do łomży jeszcze wrócimy, z lepszą imprezą. A publiczność była fantastyczna, wszyscy to zgodnie potwierdzają: organizator, konferansjer oraz zawodnicy. Dziękujemy i do zobaczenia jesienią.

bardzo milo to uslyszec, na przyszlosc prosimy info wczesniej, na bank postaramy sie o lepsza frekwencje :)

Było super, niech żałują Ci którzy nie przyszli. Pozdro dla organizatorów.

Martusia.

Byłam i nie żałuję, ogromne emocje, wspaniałe widowisko, atmosfera super i dobra organizacja....Wielkie podziękowania dla organizatorów :). Niestety zawiedli Łomżyniacy(myślałam, że mieszkańcy Łomży bedą walić drzwiami i oknami na takie widowisko,a tu DUP.) WSTYD bracia....siostry... dalej narzekajcie,że w Łomży nic się nie dzieje, siedzcie w domu i liczcie grosz do grosza. Tylko jedno musicie wiedziec -Najbardziej żałuje się niewykorzystanych szans.... jedno juz straciliście!!!!!!!

p.s.
Ogromne podziękowania również dla publiczności(miłe zaskoczenie pełna kultura)

"dalej narzekajcie,że w Łomży nic się nie dzieje, siedzcie w domu i liczcie grosz do grosza."

moze ludzi nie interesuje to samo co Ciebie?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

napisalam tak bo wiem ze duzo ludzi poszloby gdyby wejscie bylo za darmo.... a ze trzeba placic to rezygnuja. Poszli nie tylko ci którzy interesuja sie sztukami walki, bo byly takze osoby nie majace pojecia o muay thai i 1 raz cos takiego widzialy.

"Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl)
Data: 19-06-07 16:02

"dalej narzekajcie,że w Łomży nic się nie dzieje, siedzcie w domu i liczcie grosz do grosza."

moze ludzi nie interesuje to samo co Ciebie?"

a co ciebie interesuje?? dziewczyna ma racje, szkoda grosza, malo tego byscie chcieli by wam dawac jeszcze!!! taka mentalnosc lomzynska niestety!!

No mnie to np. dziwi. Biorac pod uwage, ze co drugi malolat ma na komputerze filmiki z gal UFC czy PRIDE, K1 itd. to dziwnym jest, ze na gale znalazlo sie tak malo chetnych. Ceny biletow naprawde nie byly powalajace, biorac jeszcze pod uwage, ze przy tej wielkosci hali, nawet tansze wejsciowki na trybuny i tak zapewnialy chyba bardzo dobra widocznosc? A 9 walk w trakcie gali, to naprawde duzo.

Szkoda, ze przyszlo tak malo ludzi, ale faktycznie przynajmniej atmosfera byla dobra :)

Chociaz moze i nie ma co sie dziwic. Tak jak napisali w artykule u konkurencji, np. Radek Turek, sedziujacy walki na gali, zawodnik na miedzynarodowym poziomie, wyjechal z Lomzy i prowadzi treningi w Warszawie, bo tutaj zabraklo chetnych. Malo kto wie wogole, ze ktos z Lomzy ma takie osiagniecia. Ogolnie sekcje swieca pustkami, a mlodziez narzeka, ze w miescie nie ma nic do roboty.

Jest organizowane fajne wydarzenie, szkoda kasy... Powstaje sekcja sportowa, po miesiacu zostaje garstka chetnych. Na dyskoteki i chlanie tylko nikomu nie szkoda, to o jakich zainteresowaniach mowimy? Kto mi wymieni jakies konkretne pomysly, czego brakuje tu mlodziezy i co nie upadnie z braku chetnych? Poza kolejnym barem czy dyskoteka.

PS. Bardzo mnie cieszy, ze organizatorzy chcieliby wrocic tu jeszcze z kolejna impreza. Na pewno chetnie skorzystam.

mlodziezy to tu ziomie brakuje tylko rozumu :) ja mialem bilet ten drozszy a poszedlem na gore bo tam sie lepiej ogladalo

Na szczescie niewszystkim brakuje rozumu:) jest tez normalna mlodziez nie ma co narzekac, a jesli chodzi o frekfencje to plame daly wszytkie grupy wiekowe(co prawda najwieksza mlodziez)ale zabraklo rowniez starszych pokolen. Racja ze z trybun byl lepszy widok, wiec 25zl za taka gale to nic takiego i WARTO bylo obejrzec...jesli w przyszlosci bedzie organizowana w Lomzy podoba impreza z pewnoscia pojde jeszcze raz i bardzo chetnie pomoge w reklamie:) jesli tylko bedzie trzeba

My tu sobei gadu gadu o Gali a ja serdeczniasko pozdrawiam trenera LL&BJJ Łomżyniaka z krwi i kosci RADOSŁAWA TURKA :) sedziego MMA na gali i naszego trenera :) LL.

A co do Gali, to bylo naprawde dobrze. Publicznosc mala, co mnie osobiscie utwierdzilo wprzekonaniu, ze narzekac jest komu na brak rozrywek innych niz DISCO :), a jak juz sie cos dzieje to jak zwykle slomiany zapal mija. No ale jak to sie mowi nie liczy sie ilosc liczy sie jakosc - wiec bylo dobrze. Oby wiecej takich imprez.

Ja i jeszcze Wojtka na gore wyciagnales :). Pozdro dla obecnych...

siedzielismy na dole ale na gorze bylo lepiej widac :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org