Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aniołku ! Proszę o kontakt ! |
Witam. Proszę o kontakt śliczną dziewczynę, którą mijałem nie raz, nie dwa a kilkanaście razy na ul. Kapucyńskiej lub na "muszli". W piątek byłaś ubrana w śliczną białą sukienkę. Zapewne mieszkasz w tej okolicy. Jeśli domyślasz się kim jestem to OK, ponieważ znalazłem coś dla Ciebie cennego. Chciałbym Tobie ro zwrócić. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aniołku ! Proszę o kontakt ! |
Haha
|
|
A ja będę twym aniołem twą radością smutkiem żalem.....Powodzenia i życzę żeby się odezwała myślę ze całe forum 4lomza też ci tego życzą
|
|
Koles pomylił adres stron z www.randka.pl na www.4lomza.pl :)
|
|
Ty mieczkos naprawde jestes debil. napisałem że była wyjątkowo ladna bo było tam kilka dziewczyn, a załozyłem ten temat bo znalazłem coś co do niej nalezy
|
|
To udaj sie do Biura Rzeczy Znalezionych :)
|
|
Napisz wiersz, to na kobiety skutkuje. Radze Ci napisz. A i najlepiej wrzuć swój telefon albo fotkę, bo może Cię nie kojarzy. A jak cenne, te cos jest , to należy zwrócić koniecznie. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
chłopak szuka dziewczyny której chce cos osobiscie oddac a tacy jak mieczkos (juz nie sie nie wyraze kim jest) wyjezdza z takimi pomyslami. :/ omg... jak tu mozna z ludzmi sie dogadac? ktos poważnie a wszyscy sobie zarty robią :/ diabel z dusza aniola - chodz czesto w miejsca gdzie ją widziales moze bedziesz mial szczescie i ją spotkasz. pozdrawiam
|
|
Zastrzegam!!!! Jeżeli Ci Państwo poznają się właśnie przez forum 4lomza.pl to automatycznie jeżeli wezmą ślub to społeczność 4lomza.pl jest zaproszona, nie? Daje 10zł, że ją znajdzie ;-)
|
|
Powodzenia. Proponuję pojawić się jeszcze kilka razy w tamtym miejscu może na nią trafisz w końcu.
|
|
Ewentualnie gdy tak odpowiednia osoba sie podłączy to zapraszam do mnie na gg 10251443
|
|
A ja uważam to za dosyć romantyczne dlatego życzę powodzenia i wytrwałości i również proponuję byś się tam pojawił parę razy może Ją spotkasz czego Ci życzę.
|
|
diabel z dusza aniola napisał na odpowiednim forum. Zakładając że kobieta jest z Łomży to i może interesuje się tym miastem. Więc istnieje spore prawdopodobieństwo że przeczyta posta... KrzyzaK a jak nie znajdzie to spotka w końcu. :) ....i o to chodzi :) ________ Malachit
|
|
W białej sukience ? Pewnie do I komunii szła.
|
|
uomrzan - hehehe :P , KrzyzaK - ja daję 10 zł że na forum jej nie znajdzie. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
diable podaj więcej szczegółów nt. tej laski teraz w białych tematach chodzi co druga. jaka była? wysoka, niska? ruda? gruba? może dziewczyna czyta ten topik i nie wie, że o niej mowa:)
|
|
Stary, szczerze to zazdroszcze Ci takiego problemu :) Ciekawe jakie to uczucie. Na forum to raczej ciężka sprawa trafić na nią, ale szukaj jej tam, gdzie zawsze ją mijałeś, na pewno Ci się uda :) Musi się udać, ahaaa i jak już coś zdziałasz, daj znać kiedy impreza :D Powodzenia.
|
|
Jak ją znajde przy pomocy tego forum to wszyscy macie u mnie zimnego browarka ;) A co do jej wyglądu: brunetka, wzrost ok 170cm, szczuplutka. Pozdrawiam
|
|
Też ją widziałem mniej więcej w tym samym miejscu.
|
|
Zapomniałem dodać. Wiek około 18 lat.
|
|
To prawdopodobnie moja córa. Wygląda na dorosłą ale ma zaledwie/już 15 lat. Jak chcesz się z nią spotykać to zapraszam na spotkanie ze mną w sobotę o 10:30 na muszli - bąź w białej koszuli... Ja będę na niebiesko. Żartowałem... P.S. Zgredzi też to czytają.
|
|
Diabel... a moze zostawiła pantofelek...a ty chcesz oddać?:D SZczerze... mam nadzieje ze ją odszukasz ^^
|
|
Musiała być albo taka śliczna, albo ta rzecz naprawdę taka ważna !! Powodzenia ! Odzsukasz ją ;]
|
|
Diabel z dusza aniola - jakies wieści ??? :DDD ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Niestety nic :(
|
|
Niepoddawaj sie :D :P znajdzie sie;]
|
|
Chodzę tam codziennie co godzinkę, co dwie i nic. Jakby zmienila miejsce zamieszkania :(
|
|
Stary, kręć się tam i szukaj dziewczyny, jakby ona dowiedziała się, co tu się dzieje, chyba by zeszła ze szczęścia :)
|
|
Szukaj jej ! Nie odpuszczaj ! zobaczysz ze to doceni ! ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Dzieki za słowa otuchy. Jak ją znajde to macie u mnie piwo.
|
|
A może wyjechała i wróci dopiero w sobotę ?
|
|
Diabel z dusza aniola ! jeszcze Ci przypomnimy o tym piwku ! Jakies nowe wiesci ? Chyba sobie nie odpusciles ? Bierz parasol na muszlee !! Moze akurat bedzie szła.... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Dnia 1.06.2007 około godziny 23.30 byłaś starym rynku ubrana w truskową bluzke i białe spodnie. Jeśli wiesz że to Ty to prosze o kontakt.
|
|
Skoro wiesz, że tam była dlaczego jej niezawołałeś... Nom chyba, że to nie ty ją widziałeś - spoko. Powodzenia , a no i nie każdy czyta to forum więc może niewiedziec ze tu takie rozkminki o niej ;] Jeszcze raz Powodzenia !
|
|
"Dnia 1.06.2007 około godziny 23.30 " Co do licha ten Twoj aniolek robil tam o tej porze? Imprezowiczka czy jak? Tak czy owak - powodzenia :P
|
|
1. Skad wiesz że tam była i że to ona? 2. Sam widziałeś czy ktoś Ci powiedział? 3. Jeśli sam to czemu nie podszedłeś? Dziwne to dla mnie się jakieś robi ...
|
|
Wiem że to była ona ponieważ widział ją mój brat
|
|
Hmmmm o tej godzinie porządna dziewczyna nie chodzi po starym rynku.... a po drugie nie masz pewności czy twój brat się nie pomylił... Ale powodzenia życze... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Brat widział ją ze mną razem wcześniej na muszli. Więc mam 100% pewność że to była ona
|
|
Siedziałem dzisiaj na muszli cały boży dzień i nie było jej. Szkoda. Będę próbował dalej.
|
|
"Brat widział ją ze mną razem wcześniej na muszli" - więc z nią rozmawiałes ? Nie dała Ci do siebie namiarów ? Imienia ? nic ? Nadal chodzisz na muszlę ? Nadal nic... ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
No niestety nic :(
|
|
A ja to mysle, ze dziewczyna nawet gdyby przeczytala ten temat, to moglaby sie niezle wystraszyc ;) Jakis obcy facet wola ja publicznie per "Aniolku", zbiera informacje od kogo sie da gdzie ja widzial i przesiaduje calymi dniami w jednym miejscu, zeby ja spotkac... Jak chcesz ja osmielic, to moze zamiesc tu zeskanowane aktualne zaswiadczenie od psychiatry, ze zdrowy jestes ;) To tak zartem, a na powaznie, to albo te cos jest naprawde tak bardzo cenne albo faktycznie powinienes sie zastanowic czy nie swirujesz za bardzo ;) Chociaz jakbys zeswirowal, to bys pewnie o tym nie wiedzial ;)
|
|
Mówią że miłość to choroba psychiczna - i coś w tym jest:) Bez urazy, ja tam popieram. Niech szuka swojego szczęścia a nóż widelec to TA?
|
|
Opisz jak wygląda (wzrost, włosy, wiek...) Łomża pomoże Ci szukać jej (to nie czeski). Ja sam będę dyżury pełnił przy muszli od 20:00 do 22:00. Myślę, że znajdą się ochotnicy i co najmniej z 50 osób z całej Łomzy codziennie będzie na Nią czatować przy muszli i na starym rynku. Uszy do góry - pomożemy Ci ! Wpisujmy się na ochotnika - ja jestem pierwszy - kto jeszcze do "czatowania" na anioła ? P.S. A jak już "anioła" znajdziemy to prawdopodobnie doprowadzimy siłą. Adres dostawy poproszę...
|
|
Dzieki chłopaki za szczere chęci, ale myśle że poradze sobie sam. Przyjdzie czas to ja spotkam. A jak spotkam to postawie wam po piwku za wspieranie duchowe.
|
|
Ja tam moge "czatować" z uomrzanem. pare piwek, ładna pogoda, ławeczka i można siedzieć. Jestem drugi na liście... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
UDAŁO SIĘ :D ZNALAZŁEM JĄ I SIĘ ZAPOZNAŁEM :D MACIE U MNIE PIWKO :D
|
|
gratulacje wytrwałości szczęścia i wogle;)
|
|
Kiedy zapraszasz na imprezkę ;> Opowiedziałeś jej o całej akcji na forum? Jaka jest, opisz ją trochę :P
|
|
Korona Ksiazeca. jak kupisz, schlodz, daj znac i wypije.
|
|
Dobra...możesz już kupować... ze 3 kraty...chociaż...przeciez połowa forum wspierała Ciebie:) Widzisz? Wszyscy w Ciebie wierzyliśmy! Gratuluje:)
|
|
hehe.....
|
|
i cisza?:)
|
|
No i jak kamień w wode. Przeliczył pewnie wydatki i woli kupić lasce piwo. Nie ładnie... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
No i jak kamień w wode. Przeliczył pewnie wydatki i woli kupić lasce kwiaty. Nie ładnie... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
hehehehe
|
|
Teraz Kolega powinien zorganizowac grilla :-) Kupic 50l beczke piwa.... Chyba, ze woli poczta przeslac kazdemu po piwie... to podam swoj adres na maila :-P Tak wogole... zastanawiam sie co ta Anielica zgubila, ze Kolega tak mocno chcial jej to oddac ;->
|
|
Ooooo tak wogóle... :-) --------------------------- Autor: KrzyzaK (149.156.222.---) Data: 27-05-07 21:16 Zastrzegam!!!! Jeżeli Ci Państwo poznają się właśnie przez forum 4lomza.pl to automatycznie jeżeli wezmą ślub to społeczność 4lomza.pl jest zaproszona, nie? Daje 10zł, że ją znajdzie ;-) --------------------------- Autor: luizfernandez (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 28-05-07 09:35 uomrzan - hehehe :P , KrzyzaK - ja daję 10 zł że na forum jej nie znajdzie. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::... --------------------------- Kurcze.... mi chodziło, że wogóle ją znajdzie... nie tylko przez forum :-) Szkoda, że sprecyzowałeś, że przez forum jej nie znajdzie :-)
|
|
i 10 zeta Ci uciekło;)
|
|
to jakiś farmazon Mistrz bez Malgorzaty
|
|
Miałem na myśli że jej na forum nie znajdzie, czyli że ona tutaj nic nei napisze. KrzyzaK - Napiłeś się tego piwa ? Bo ja to jeszcze pijany.... :P hehe ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Ejjj co tu tak cicho wszyscy tacy pijani do tej pory ?! :P
|
|
Wesoly_Romek to Ty nic nie wiesz?! Sprawa się zakończyła Diabeł nas zaprosił na grilla, piliśmy całą noc...cały dzień... całą noc - było super! Luizfernandez był to Ci może powiedzieć :-)
|
|
OOOOooooo Panie .... Cyganie grali na gitarach... ognisko sie paliło... Było pięknie... KrzyzaK ty to możesz jednak wypić.. z 12 tych piw wypiłeś co Ci diabel z dusza aniola nastawial. Wesoly ROmek żałuj że Cie nie było !!! ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ale was wydmuchał kochanek romantyczny ;) a już chcialam jako 3cia warować na muszli
|
|
objecanki cacanik :P:P:P zakochany to bedzie mysla o forum :) Igusia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |