sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fryzjer meski-stylista

jest jakis dobry w lomzy? czy te chlopaki co strzyza na kazanskiej sa dobrzy? szukam kogos kto zaproponuje poza strzyzeniem jeszcze fajne rozwiazanie. prosze tez o nr telefonow.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fryzjer meski-stylista

Ja polecam chłopaka ze Śniadeckiego, jest fryzjerem damsko-męskim i zawsze coś doradzi, ma też dobre podejście do małych dzieci. Salon PABLO tel.507 395 859

Uwarzam, że każdy fryzjer jest dobry , na swój sposób, trzeba tylko trafić na takiego, który będzie nam odpowiadał.Trzeba wziąść poprawkę na klienta, jeśli maruda to takiemu nic i nikt nie dogodzi, a mówienie że ten jest dobry a ten zły, nie sprawdza się. Wiem coś o tym.Musisz sam, metodą prób i błędów poszukać sobie takiego ,który będzie ci odpowiadał.

A wez przestan z tym gosciem ze sniadeckiego " PABLO "sie NIENADAJE, rece mu sie trzachaja jak by z tydzien pil i nietrzezwial, strzyze niedokladnie i jak on wyglada samo to odstrasza.A i slyszalam ze jak sie nacpa to dopiero ma dobre fazy i niezle scina.

kostol, nie kazdy jest dobry. trzeba trafic na takiego ktory wie co to znaczy strzyzenie i stylizacja, a nie takiego ktory owali byle jak aby jak najszybciej te 12 zl dostac.

Ja strzygę się u niego od 4 lat i nie zauważyłem żeby kiedykolwiek miał objawy opisane przez ciebie, a co ty masz do jego wyglądu, można z nim porozmawiać na każdy temat, fryzurę też zawsze doradzi jestem bardzo zadowolony moi znajomi też. A może masz prywatne porachunki dlatego tak go oczerniasz, to nie jest śmieszne.

Dziewczyno co on ci zrobił że piszesz takie bzdury. Strzygę się u niego ja moja żona i moje 3 letnie dziecko i nie mamy powodów do narzekania. Poleciła mi go moja znajoma, która też jest jego stałą klientką i jej syn chodzi tam bardzo chętnie. a poza tym masz chyba problemy z poprawną pisownią poćwicz trochę , bo dziecko w podstawówce pisze lepiej.

Dodam jeszcze, że ja na jego miejscu agusiu nie zostawiłbym tego tak. To jest bardzo poważne pomówienie nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę i na tyle co go znam to już masz problem.

Polecam Piotra Ćwiekowskiego na ul.Mickiewicza ,kto raz przyjdzie nie pozaluje

polecam salon pablo na sniadeckiego... :)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Cześć Agnieszko (aguska24), nieładnie tak oczerniać ludzi, nigdy nie byłaś moją klientką i skąd wiesz co ja robię prywatnie. Do zobaczenia, niedługo się spotkamy. PABLO

co do fryzjera na Śniadeckiego kiedyś tam chodziłem ale kilka razy w mojej obecności była rozmowa o "Warszawie" że ktoś tam wrócił z niej i bujał jakie to miasto pełne możliwości... niestety zapomniano że mają klienta i spadłem na drugi plan a ważniejsza była rozmowa... ;/ Dlatego nie polecam fryzjera na Śniadeckiego. Aha warto wspomnieć o jednym plusie - prawie każdemu myli głowę przed strzyżeniem - co się rzadko zdarza gdzie indziej.

Stanowczo odradzam Studio Oliwia (Piłsudskiego). Ostatnio tak mi ścieli włosy że chyba chłop z kielnią w ręku zrobił by to lepiej. Wróciłem do domu to żona niewiedziała czy ma się śmiać czy płakać. Kumpel musiał mi poprawiać fryzurę. Nie mają pojęcia o czymś takim jak stopniowanie (owalili mnie na mnicha). Skusiła mnie ich "profesjonalna" ulotak, ale teraz wiem że był to wielki błąd. Być może ta pani która ścinała mi włosy była u nich na jakiegoś rodzaju praktykach (na ulotce pisali że prowadzą także szkolenia). W takim razie powinni uprzedzać klienta o czyms takim.

Stanowczo odradzam !!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org