Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Generał |
nizezrozumiałem artykułu czy generała też policja zwineła czy tylko jego tzw. żołnierzy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Generał |
"Zyski z przestępczej działalności spływały do zatrzymanego dziś szefa grupy 42-letniego Sławomira W. ps. „Generał”."- cytat z art. Nie żebym był złośliwy, ale dla własnego dobra naucz się czytać :D
|
|
Ah te problemy z czytaniem ze zrozumieniem. "Zyski z przestępczej działalności spływały do zatrzymanego dziś, szefa grupy 42-letniego Sławomira W. ps. „Generał”
|
|
misio fazi widze za napisalismy to w tym samym czasie, jedynie roznica sekund. Nie tylko ja wybrale te zdanie :) Pozdro
|
|
Generała zdjęli i co... znajdzie się inny, nowy 'dowódca', ktoś inny awansuje narybku jest dosyć...:P ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
i bardzo dobrze się stało. Łomża spokojniejsza i mniej debili ;-]
|
|
I pewnie "Alibi" będzie zamknięte. teraz... Nie żebym płakał po tym lokalu
|
|
Nie zamkną. Skoro jest przestępcą to niech siedzi. Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
|
Aj dajta spokój, nie macie już o czym gadać? wystarczy,że jest artykuł to jeszcze szukasz sensacji debilu a nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem!
|
|
Pontifex Mal przypominam o wolności słowa. Skoro ktoś chce o tym pisać to niech pisze, a czy to jest na poziomie, czy nie to już inna kwestia. Jak się komuś to nie podoba to niech w ogóle się nie wypowiada, a temat szybko zejdzie ;-]
|
|
z ta grupa przestepcza to troche przesada-wielkiej grupy to nie było moze jakas grupka albo kółko,a z drugiej strony ciekawy jestem kto z tych przydupasow jego tez padł na glebe 0 6 rano
|
|
barbados tez zamkna ?
|
|
a czesto tam chodzisz??
|
|
a swoją drogą jak bardzo osamotnieni muszą się czuć wazeliniarze Genka, ale przecież go po 48h wypuszczą, bo nic na niego nie mają, no chyba że nielegalne posiadanie korkowca i paczki kapiszonów
|
|
A co wy za ploty siejecie nie znacie prawdy a dużo do powiedzenia macie Skaza
|
|
Genek już dawno powinien siedzieć i tak za długo był na wolności. Biznes na pewno ktoś po nim przejmie.
|
|
niektórzy się wypowiadają jakby wiedzieli o nim wszystko a to gów*** prawda... nie wiecie nic :P pozdrawiam
|
|
Skaza i kozak141, Wy za to wiecie wszystko. pis998
|
|
moze nie wiem wszystkiego ale wiem duzo... nie bede wspominal o bracie i o szwagrze... ale wiem duuzo
|
|
jezeli ktos chociaz odrobinke wiecej słyszał bądz wie to doskonale wie, że nie zamkną ani barbadosu ani alibi itd... Z tego co ja wiem to barbados jest na brata Pana Sławka (Zdzisława) o ile się nie myle a alibi ma jeszcze jednego właściciela a są jeszcze inne miejsca w łomży :) pozdrawiam
|
|
Autor: kozak141 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 20-04-07 09:14 jezeli ktos chociaz odrobinke wiecej słyszał bądz wie to doskonale wie, że nie zamkną ani barbadosu ani alibi itd... Z tego co ja wiem to barbados jest na brata Pana Sławka (Zdzisława) o ile się nie myle a alibi ma jeszcze jednego właściciela a są jeszcze inne miejsca w łomży :) pozdrawiam Weź się ogarnij człowieku bo nie zabłysnąłeś, żenujące są te twoje wpiski
|
|
Ale co jest żenującego we wpiskach Kozaka. Może wytłumaczysz? Bo koleś napisał prawdę
|
|
pana sławka?dobrze ze nie napisałes jasnie wielmożnego mego boga i władce ja poddany nawet gdy pierdzi w wieziene mury modłe bede swe do niego wznosił....co za pajace...albo dzieci
|
|
nie napisal prawdy, Barnados jest na Sławka a Zdzisław to kuzyn a nie brat, jak nie jestescie pewni to nie piszcie glupot, od dupy strony zawsze wychodza dobre bajki
|
|
zreszta nie Barbados a Atlantic, dodam tylko
|
|
Ibiza-Fun Club Sport FHU. Wernajtys Zdzisław tel.: 86 2166927 , Adres: Nowogrodzka 9 , Łomża chociażby to... dostępne wszędzie.. internet, reklamy, prasa to chyba nie na Sławka co?? do tego dwa wyrzje autor "ja" bajki to często mama opowiada... dodam jeszcze, że istnieje takie coś jak labirynt gdzie Sławek bodajże też jest współwlaścicielem... zresztą po co tu się rozpisywać :P Był i już go nie ma.... po sprawie.. :P Ja chociaż sąsiadem byłem jego :D pozdro P.S myśle że te fora nie są po to żeby jeździć po sobie tylko dzielić się informacjami również plotkami- do tych co myślą że są wielkie halo i każdego jadą !!
|
|
dziecko za duzo papieru toaletowego czytasz, Ibiza byla na Zdziska kilka lat temu, pozniej Barbados na kogos innego a teraz znowu Atlantic na Generala, a z Labiryntem to on ma tyle wspolnego co ty z inteligentnym czlowiekiem, czyli ...??
|
|
was to naprawde tak interesuje? właścicieli spożywczaków na osiedlu też tak znacie i wszystko o nich wiecie?
|
|
kozak zamknij kibel lolu. w dupie byłeś gówno widziałeś. jak dobrze pamiętam to lokal jest sławka. a przez jakiś czas był wynajęty staśkowi a później danielowi. "ja" chyba tak to było ostatnio. ale po co tu wogóle debatować jak to siury 16 letnie tu piszą.
|
|
Nie wiecie co piszecie. Za jakiś czas to ja z kumplami opanujemy Łomże. Jak usłyszycie o Cwanym tzn. o mnie to będziecie spier*** haha
|
|
Haha no to skończysz tak jak bohater tego tematu haha
|
|
buahahaha zal za dupe sciska zajmijcie sie wszyscy swoimi dupskami!
|
|
hahah kolego spójrz na date :P
|
|
Nie udowodnili mu najcięzszych zarzutów. Tylko kierowanie grupę przestępczą. Znowu trochę posiedzi i wyjdzie i będzie po staremu. I to tyle
|
|
a skad niby te info?
|
|
Autor: kozak141 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 20-04-07 16:54 "[..] Ja chociaż sąsiadem byłem jego :D pozdro[..]" >>> LOL <<<
|
|
żeby tylko p. Sławka do wora nie skitrali. ) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dwuch osobiscie znam nic na nich nie mają i nie moga znaleśc a trzymaja ich 2 lata
|
|
on juz byl schwany tylko go dziad podniosl w bialym frajer potem on dziada zajebal do wora
|
|
generał-frajer
|
|
burczymucha o czym ty wogole piszesz i skad masz te swoje urojone info....jaki dziad jak dziad sam frajer o czym ty gadasz ogarnij sie i szanuj....dziad zawsze byl frajer i nikt go nie musial chowac...siedzieli razem na celi w B-stoku znali sie z wolnosci jak tak piszesz to stary moze mu to powiedz w oczy lazi przeciez....Kur...a co tam sie w tej lomzyb dzieje???? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
w lozmy puchy i pełno frjerow trzeba uwazac na konfidentow
|
|
dlatego wyjechales???? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
najwiecej ich jest na prusa 8
|
|
juz wrocilem rok temu
|
|
siema balthazar2205 i tu cie pełno,a znasz wogule g.... a boski gregor
|
|
no i zaczyna sie najwiekszy to ten SP4_1234 co tak wali ze sraki na wszystkich niech smaruje pedzel....ja zreszta tez spierda....m Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
boski nie ciagnij za sznurki bo zaraz napewno sie sprzedam ale ja akurat wiem co pisze Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
jak masz gdzie to wal smialo i sie nie zastanawiaj
|
|
to teraz już potwierdziły się moje domysły TRZAŚNIĘTY zostałeś nara boski gregor
|
|
Ja juz wyjechalem hahaha 4 lata temu i wiem jak tam jest w lomzy to nie to co kikedys...Ciesze sie z tego ze nie musze na to wszystko patrzec....Jestem co rok i co rok gorzej nawet nie ma sie z kim najeb.....c bo albo w pudle albo za granica.... A napisalem ze spierda...m bo juz mam dosc dzis klikania....hahaha Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
boski tu jest kupa kumpli slawka i nie dumaj tak ja k mozna go nie znac??? pozatym znam bardzo dobrze nawet za bardzo pewnego pana o pseldonimie na C....i wiem co pisze bo on zna te wszystkie sprawy od podszewki...Raz na miesiac walimy preparat pozatym kiedys razem latalismy i znam pewne szczeguly....ty mnie nie znasz napewno no moze z widzenia.... I tak powiem.... Dobra dosc na dzis :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
hehe moze my sie znamy
|
|
podejrzewam ze pewnie tak...hahaha Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
jedno pytanie zasz bytka
|
|
bardzo dobrze.....moze az za dobrze hahaha Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
spoko :):))
|
|
dawno sie z nim nie widzialem ostatnio w niezbyt milej miejscowosci hahaha i ulotnil sie jak masz kontakt to pozdrawiam nie moge ci tu napisac kto..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
rozumiem
|
|
Większość z was pewnie na oczy nie widziała Generała, więc po co się rozpisywać na ten temat jakbyście co najmniej wódkę z nim pili. Wsadzili to wsadzili odsiedzi swoje i wyjdzie na wolność.
|
|
talk2me- ludzie szukaja sensacji,nie majac wlasnych problemow i swego zycia na celowniku maja cudze...jak widze te wypowiedzi to tylko: http://tomaszewicz.com.pl/forum/facepalm.gif xxx
|
|
a
|
|
Dostałem informacjęm że generał ukrywa się w krajach skandynawii. Moi ludzie zaczęli już poszukiwać figuranta. Proszę o cierpliwość
|
|
gangsterskie miasto, kamienne twarze, zero uśmiechów "wale konia gdy zaglądam"
|
|
Ale niektórzy przykrzy są. Jak to mówią ta krowa co głośno muczy,mało mleka daje...tak samo i wy,duzo mowicie kogo wy nie znacie,z kim czego nie robiliscie i czego nie wiecie a tak naprawde gowno wiecie i *** a widzieliscie!!!hahahahahah
|
|
ja znam Bolka i Lolka i wy pier da lać
|
|
kto ku rwo sie urodził to kanarkiem zdechnie hahahaha
|
|
gangsterskie forum sie zrobilo,moze jeszcze jakis "biznesik" na forum wykrecicie?drobny handelek ,czy cos?wiecej gangusow niz na sycylii, jednak LOMZA jest WIELKA kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Generał pomyka po Łomży białym Pontiakiem, czasem czyta sobie forum i śmieje się z idiotów, którzy go podobno znają
|
|
i z redaktorów też
|
|
wogole po co i po jaki hu....ktos wygrzebal ten watek....nierozumiem o czym tu gadac.... A z tym sie zgodze ze 99% forumowiczow nie zna a 95% pewnie nie wie jak wyglada General.... Mnie osobiscie to wkurwi....ja plotki....nie wiem z kad sie one biora po przeczytaniu kilku postow jestem w szoku o co tu kaman???? podajcie adres informatorow,kiedysna gazeta Skandale to pikus przy tym co tu o Genku wypisuja....Ja pier....ole.... Polowa mysli ze on nadal siedzi piszac bzdury....do ksiazek panie i panowie..moze lepiej dziewczynki i chlopaczki.... Nara....i tak powiem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
a general i tak jak siedzi to dalej żądzi i bedzie żądzil
|
|
A o jaki artykuł chodzi?
|
|
Misiaczki Generał ma się dobrze,przynajmniej tak wygląda, prowadzi al "hotelik "dla ruskich którzy gdzieś tam pracują a w ogóle to trochę przytył na państwowym wikcie, wcześniej miał lepsza figurę coś go dawno nie widziałem na kortach bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki !
|
|
wescie wy sie ogarnijcie . *** was interesuje jego życie ? nie macie swojego że jego sie interesujecie ? i nie pisac w tym smiesznym temacie.
|
|
odpierd.... sie odemnie!!
|
|
hehe prawie jak we filmie na tej Łomży, miasto gangsterów i kurejstwa ze wsiowych gwiazd MTv
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |