sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do abonentów sieci ERA

Dla wszystkich, którzy dostali nowy (poprawiony) regulamin usług w sieci Era GSM! Prezes Urzędu Komunikacji Elektronicznej stwierdza, iż w związku z dokonaniem w marcu 2007 r. zmian w obowiązującym od dnia 1 października 2003 r. Regulaminie Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych przez Polską Telefonię Cyfrową Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, abonentom, którzy tych zmian nie zaakceptują przysługuje prawo wypowiedzenia umowy, a w przypadku skorzystania z tego prawa PTC Sp. z o.o. nie przysługuje roszczenie odszkodowawcze.

więcej na:
http://www.urtip.gov.pl/uke/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=168&news_id=1886&layout=3&page=text

Ciekawe kto na tym najbardziej skorzysta, mówią że nowy PLAY szykuje już specjalna ofertę dla tych, którzy odejdą z ERY.

mój świat - moja muzyka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do abonentów sieci ERA

Nie tylko Era tak cię sponiewiera. A PLAY-ów powinno być najmniej 10, wtedy byśmy płacili rzeczywiste koszty za tzw. usługi telekomunikacyjne.

ściemka wszystkim

kurde niech w orange takie cos zrobia to i ja z tamtad uciekne :)

Ja to tylko czekam kiedy jeszcze te 3-4 doładowania zrobię i spadówa z PLUSa , Nie bierzcie MIXa w Plusie żeby smsować kupiłem sobie POP-a i za 6zł 600 smsów i tak to idzie w ciągdu tygodnia .

Oj ludzie, marudzicie. Nigdzie w Europie nie ma tak tanio telefonów. Mój przyjaciel z Holandii był zszokowany, że praktycznie za darmo można mieć u nas przy podpisywaniu umowy bardzo przyzwoity telefon.

Czy to znaczy że mogę iść do salonu Era na Al. Legionów i powiedzieć że nie zgadzam się z regulaminem i rozwiązać umowę?? nawet jeśli podpisałam ją na dwa lata a minął dopiero rok??

ja czekam na piątek....tygodnia koniec i początek!!!

"Czy to znaczy że mogę iść do salonu Era na Al. Legionów i powiedzieć że nie zgadzam się z regulaminem i rozwiązać umowę?? nawet jeśli podpisałam ją na dwa lata a minął dopiero rok??"

I pewnie będziesz musiał zapłacić za telefon, jeśli go brałeś w promocji za 1zł czy 99zł...

mikrofon? tanio? ja pamiętam jak byłem w niemczech 3 lata temu to do telefonu z abonamentem dorzucali przyzwoitego laptopa! nie wiem tylko ile chcieli za abonament. sam bym z chęcią kupił ale wymagali zameldowania na terenie niemiec.

Z tym PLAY-em jest tak jak z LINK4, czy AXA. Są dobrzy w reklamie. Przecież firmy które się tak ostro reklamują wydqają na to setki milionów. Kto za to płaci? Oczywiście konsumenci. Najlepsze firmy nie muszą się w zasadzie reklamować, bo mają swoją markę.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

wiesmin ale nie na tym rynku tu jest walka o kazdego klienta i o kazdego ktorego sie juz ma zeby nie odszedl

Właśnie jestem w trakcie wypowiedzenia umowy na abonament w plusie, umowa skończyła mi się na początku marca a musze płacić do końca kwietnia.Czy tak wygląda walka o klijenta???Przedwczoraj Zadzwonili do mnie z biura obsługi,dosłownie puścili strzałkę a póżniej przysłali eskę bym zadzwonił do nich bo mają ofertę dla mnie.Czy tak wygląda walka o klijenta???
Uważam że straciłem 5 lat będąc w plusie!!!

mikrofonie Piotrze, ales pierd napisal! Gdy dostalem ponad rok temu od sieci T-Mobile (D-1) w Niemczech nokie 6230i za jeden € plus umowa na dwanascie miesiecy, to w Orange stala ona ponad osiemset netto. Po trzech miesiacach moglem taka ''podpisac'' jako nowy klient za ZERO €, wraz z odtwarzaczem dvd philipsa (modelu nie pamietam, wiem, ze mial wyjscia 5.1 i odtwarzal divx) - umowa na dwadziescia cztery miesiace. Od tej pory minelo dziewiec miesiecy, wejdz prosze na orange i napisz mi ile ona teraz kosztuje? Moze Twojemu znajomemu pomylily sie pojecia- kupic, a podpisac umowe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org