sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pub poniżej 18

Hej czy jest w Łomży jakiś pub godny polecenia z tym tylko żeby wpuszczali osoby poniżej 18 roku życia? I jak jest ze wstępem chodzi mi o to ile kosztuje wjazd. Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pub poniżej 18

No i żeby tam podawali alkohol, nawet tym poniżej 15 roku życia. Można by tam jarać szlugi (trawę oczywiście pomijam, bo to dla podstawówki), laski tańczyły na rurach .....

ściemka wszystkim

do szkoły, do ksiązek sie uczyc a nie tu po pub-ach sie zachciewa chodzic

@zawsze_ja: idzie wiosna, ciepło się robi a Ty pubu szukasz

chłopaku najlepiej kup sobie "małpkę" i 2 mocne Łomże "granaty" , albo jakiegoś mózgotrzepa, zabierz ze sobą laskę /kumpla i idź gdzieś w plener.

polecam wzgórze za nowobudowaną parafią na przeciwko nowego mostu, albo forty z drugiej strony rzeki. wieczorkiem można sobie kulturalnie spożyć i podziwiać widoczki

w samym mieście też są ładne miejscówki: "schodki" koło Ambroziaka, pulwy na Rembelinie, okolice zawad, plaża, parki, sadek koło SP 9 itp

nie ma sensu płacić za coś co się ma za darmo

Jo van loosen widzę ,że znasz się na rzeczy.Też lubię wybijać za tą parafię mimo,że mam już 18tkę ukonczoną... Plener to jest to.

Puby hehehe ;) Jak się wie to się ma ;D Ale lepiej na świeżym powietrzu wypić,zapalić powdychać powietrza pocykać kilka fotek a tak w pubie to co ? najarane asz sie żygać chce ;p

burdeliki burdeliki, gdzie w Lomzy jest pub? Ja nie widzialem żadnego.

Bartes racja. Tym bardziej że coraz cieplej się robi. aż zal siedzieć w jakiejś melinie

@adrian1988:

ja też "grubo" po 18 stce, ale się zwiedzało w czasach licealnych rożne miejsac w Łomży. teraz jak się cieplej zrobi też już mam zamiar iśc na "górkę" :P

też nie lubie jak w lokalu napalone, że strach wejść (palenie bierne się kłania:P) , a że nie palę to używam sobie na powietrzu :)

wpuszczac to pewnie wszedzie wpuszczaja, z alkoholem jest lipa, komisja alkoholowa ostro tyra teraz :

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org