Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pub poniżej 18 |
Hej czy jest w Łomży jakiś pub godny polecenia z tym tylko żeby wpuszczali osoby poniżej 18 roku życia? I jak jest ze wstępem chodzi mi o to ile kosztuje wjazd. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pub poniżej 18 |
No i żeby tam podawali alkohol, nawet tym poniżej 15 roku życia. Można by tam jarać szlugi (trawę oczywiście pomijam, bo to dla podstawówki), laski tańczyły na rurach ..... ściemka wszystkim
|
|
do szkoły, do ksiązek sie uczyc a nie tu po pub-ach sie zachciewa chodzic
|
|
@zawsze_ja: idzie wiosna, ciepło się robi a Ty pubu szukasz chłopaku najlepiej kup sobie "małpkę" i 2 mocne Łomże "granaty" , albo jakiegoś mózgotrzepa, zabierz ze sobą laskę /kumpla i idź gdzieś w plener. polecam wzgórze za nowobudowaną parafią na przeciwko nowego mostu, albo forty z drugiej strony rzeki. wieczorkiem można sobie kulturalnie spożyć i podziwiać widoczki w samym mieście też są ładne miejscówki: "schodki" koło Ambroziaka, pulwy na Rembelinie, okolice zawad, plaża, parki, sadek koło SP 9 itp nie ma sensu płacić za coś co się ma za darmo
|
|
Jo van loosen widzę ,że znasz się na rzeczy.Też lubię wybijać za tą parafię mimo,że mam już 18tkę ukonczoną... Plener to jest to.
|
|
Puby hehehe ;) Jak się wie to się ma ;D Ale lepiej na świeżym powietrzu wypić,zapalić powdychać powietrza pocykać kilka fotek a tak w pubie to co ? najarane asz sie żygać chce ;p
|
|
burdeliki burdeliki, gdzie w Lomzy jest pub? Ja nie widzialem żadnego.
|
|
Bartes racja. Tym bardziej że coraz cieplej się robi. aż zal siedzieć w jakiejś melinie
|
|
@adrian1988: ja też "grubo" po 18 stce, ale się zwiedzało w czasach licealnych rożne miejsac w Łomży. teraz jak się cieplej zrobi też już mam zamiar iśc na "górkę" :P też nie lubie jak w lokalu napalone, że strach wejść (palenie bierne się kłania:P) , a że nie palę to używam sobie na powietrzu :)
|
|
wpuszczac to pewnie wszedzie wpuszczaja, z alkoholem jest lipa, komisja alkoholowa ostro tyra teraz :
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |