sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cena biletów na ŁKS

Czy bilety na mecze Naszej Drużyny są za drogie do poziomu gry?
Ja osobiście wolę zapłacić za siebie i za syna 5zł więcej i oby dalej były takie emocje.Jeśli to ma pomóc finansowo dla klubu i dla jego gry jestem"za"
AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cena biletów na ŁKS

Myślę, że cena biletu normalnego (20 zł) nie jest zbyt wysoka podobnie jak biletów dla dzieci (5 zł). Ale bilety ulgowe (15 zł) powinny być jednak tańsze. Cena 10 zł była odpowiednia i klub powinien rozważyć powrót do niej. Młodzież nie grzeszy nadmiarem kasy. Żeby nie było - ja płacę po 20 zł, a i po 25 zł też bym zapłacił.

Też się zgadzam, ale co my zdziałamy?
Młodzież nie ma kasy, a 15zł to chyba troche za dużo...

...

http://lks.lomza.pl/
Nowy adres e-mail dla kibiców

Z uwagi na dużą ilość listów, jakie otrzymujemy od Kibiców, stworzyliśmy skrzynkę mailową przeznaczoną tylko na taką korespondencję.

Prosimy więc, aby wszystkie listy w sprawach kibicowskich kierować na adres: kibice_lks@wp.pl.

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org