Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cena biletów na ŁKS |
Czy bilety na mecze Naszej Drużyny są za drogie do poziomu gry? Ja osobiście wolę zapłacić za siebie i za syna 5zł więcej i oby dalej były takie emocje.Jeśli to ma pomóc finansowo dla klubu i dla jego gry jestem"za" AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cena biletów na ŁKS |
Myślę, że cena biletu normalnego (20 zł) nie jest zbyt wysoka podobnie jak biletów dla dzieci (5 zł). Ale bilety ulgowe (15 zł) powinny być jednak tańsze. Cena 10 zł była odpowiednia i klub powinien rozważyć powrót do niej. Młodzież nie grzeszy nadmiarem kasy. Żeby nie było - ja płacę po 20 zł, a i po 25 zł też bym zapłacił.
|
|
Też się zgadzam, ale co my zdziałamy? Młodzież nie ma kasy, a 15zł to chyba troche za dużo... ...
|
|
http://lks.lomza.pl/ Nowy adres e-mail dla kibiców Z uwagi na dużą ilość listów, jakie otrzymujemy od Kibiców, stworzyliśmy skrzynkę mailową przeznaczoną tylko na taką korespondencję. Prosimy więc, aby wszystkie listy w sprawach kibicowskich kierować na adres: kibice_lks@wp.pl.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |