Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam stolarza |
Moze ktos zna jakiegos taniego i solidnego stolarza do zabudowy kuchni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam stolarza |
Osobiscie polecam Waldka O. tel; 606896260 ma zakład na ul Nowogrodzkiej. Bardzo solidny i sprawdzony. Na miejscu rysuje plan i od razu wiadomo jak bedzie wyglądała kuchnia i co najwazniejsze podaje cene. Przyjezdzało do mnie kilku - to plan za 3 dni, następny za tydzień, i nie potrafili powiedzieć dokładnej ceny (ok tyle...ale to się zobaczy itp.)
|
|
ten temat był niedawno poruszany to spróbuj wrzucić na wyszukiwarkę i będzie dużo namiarów.
|
|
Znam taniego ale nie jest solidny. Znam też solidnego ale nie jest tani. To który ma być ?? ADALL
|
|
Nie znam obecnie jakiegokolwiek stolarza w Lomzy, bo z tych co kiedys znalem to na pewno zaden juz nie praktykuje tego zawodu ..:D. Za to mala uwaga dla unomata - wybacz kolego, ale Twoj podpis/cytat - no coz (zeby Cie za bardzo nie urazic) - po prostu razi i jak to tu mowia: 'it needs work'. Get it? Pozdrawiam, wychu
|
|
Wlasnie ,w moim przypadku glowna role gra,, kasa".Meble w kuchni sie rozsypuja,wiem ,ze w tych czasach nie znajde ,,bardzo taniego" stolarza,ale moze......Kto pyta nie bladzi... ,,unomat"-dzieki :zadzwonie do niego :)
|
|
bitt meble. kupiski stare ul. wisniowa 6 tel.2160272 bardzo dobre i solidne wykonanie. polecam
|
|
No cóz Wychu to masz problem i sam se musisz z nim poradzić :-) A kolegów to se poszukaj w piaskownicy (tak zeby Cie za mocno nie urazić) Pozdrawiam
|
|
Powaliles mnie Swa blyskotliwoscia i polotem, unomat. Intelektem tez ..:(. Ale co mi tam - jesli fakt, ze ten podpis zawierajacy az 3-4 bledy wcale nie robi na Tobie wrazenia, to gratuluje posiadania tzw. 'thick skin'. Over and out.
|
|
Jesli chodzi o kase to nie zamawiaj mebli u nikogo kto ma zaklad stolarski.Tu masz nr506120 423 lub 604055882.ten pierwszy to nr do mnie.Bedziesz mial taniej i solidniej
|
|
A kto mie widzioł jok ja pocinam na jawce z 1979r ?? (taka z żółtem bakiem;)
|
|
O Grzesiu fajnie ,napewno sie odezwe.Wlasnie taki ktos mi jest potrzebny.Dzieki bardzo..Tylko na ta kome to mam prosic grzesia ?czy tak?Albo podaj jakies namiary.Osobiscie sie latwiej rozmawia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |