Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
eŁKSówka |
Co jest z tą eŁKSówką zakładm konto i zakładam i niedostaje e-maila żeby je aktywować i do tej pory nimogę założyc co się z tym dzieje!! :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: eŁKSówka |
ja mam to samo;p Założ sobie konto na www.lks.4lomza.pl w dziale typowanie.
|
|
Olej ta zabawe, tak jak i prowadzacy ja olewaja, albo przynajmniej olali zeszly sezon.
|
|
właśnie autorzy ładnie olali eŁKSówkę ze względu na brak nagród dla 5 pierwszych miejsc za koniec rundy wiosennej sezonu 2006.
|
|
Nagroda rzeczowa choc nie jest moze do konca bez znaczenia nie jest jednak najwazniejsza. Piszac o olewaniu mialem na mysli zasady typowania, a konkretnie zamykanie typowania danej kolejki po rozegraniu meczow. Nie ma chyba nic gorszego niz lamanie uczciwych zasad rywalizacji.
|
|
Macie rację. Totalne ignorowanie kibiców i nie tylko. Wysłałem kilka maili na temat zamykania typowania, i jeszcze w innych sprawach. Żadnej odpowiedzi. Pozdrawiam.
|
|
Typowanie Jesień 2006 było nie fer typowania nie zostały zamykane na czas a inni mogli na tym zdobyc aż 32 pkt. Zobaczymy co teraz będzie narazie jest ok :D
|
|
Ktoś chyba temu zawinił, i nie ma cywilnej odwagi przyznać się do błędów i przeprosić za nie innych kibiców uczestników zabawy w typowanie wyników. Może ten co nieuczciwie typował, ma coś do powiedzenia. Wątpię. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |