Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
solarium:) |
hej wszystkim!mam pytanie,glownie skierowane do dziewczyn:gdzie jest jakies naprawde dobre solarium z dobrymi lampami?no i zeby tanio dosc bylo:P z gory dzieki za odpowiedz:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: solarium:) |
solarium gabi najlepsze. ceny: zwykłe lampy: minuta: 0,60 karnet 60 min: 30 zł plus 10 min gratis karnet 120 min: 60 zł plus 10 min gratis lampy turbo: minuta: 1,00 karnet 60 min: 50 zł plus 10 min gratis karnet 120 min: 100 zł plus 10 min gratis lampy turbo: minuta: 1,10 karnet 60 min: 55 zł plus 10 min gratis karnet 120 min: 110 zł plus 10 min gratis wczoraj było 50% taniej na wszystko
|
|
heheheheeehe admin nie kimaj tylko wywalaj
|
|
na bema jest najlepsze...polecam:)
|
|
polecam na bema w tym samym budynku co salon fryzjerski super lampy i fachowa obsługa :)
|
|
tak tak właśnie tam jest najlepsze :)
|
|
Solarium jest szkodliwe, niezdrowe itp. G a z e l a
|
|
zapomnialem dodac ze sudan san czy cos takiego na bema:)ale polecam
|
|
@Gazela a ja powiem, ze zdrowe!:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jaaaasne:) G a z e l a
|
|
Też polecam Sudan San na Bema. A tak wogóle to solarium jest zdrowe, tylko, że w małych ilościach. Jak ktoś chodzi codziennie na 15 minut to wiadomo jak skończy... Mi lekarska poleciła raz w tygodniu chodzić na 10 minut i jest mi dużo lepiej:) Pomaga w zimowej handrze, kiedy to słoneczka brakuje i tak jak mi na problmy ze skórą. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |