Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spełnienia marzeń z okazji 8 marca |
życzę wszystkim przeuroczym Paniom i mojej żonie. Bądźcie piękne tej wiosny. Pozdrowienia. ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spełnienia marzeń z okazji 8 marca |
Dzięki ADALL.Tak na marginesie...drodzy Panowie:))Bądzcie bardziej uprzejmi,życzliwsi na co dzień,a będziemy się czuły świątecznie każdego dnia.Zapewniam że potrafimy być wdzięczne:))
|
|
A wiosna tuż tuż...jaka słoneczna i pachnąca (już ją czuć w powietrzu). Piękne życzenia Adallku:))) Pozdrawiam. G a z e l a
|
|
Dziękuję :))
|
|
Fajne życzenia. Podpisuję się pod nimi. Ale swojej żonie to chłopie podpadłeś, nie zaliczając Jej do przeuroczych pań. Radzę, wymyśl szybko jakieś sprostowanie i leć do kwiaciarni. Ode mnie bukiet róż dla Twojej żony.
|
|
"Ale swojej żonie to chłopie podpadłeś" "życzę wszystkim przeuroczym Paniom i mojej żonie." ;DD
|
|
ślicznie dziękuje
|
|
Dziękuję pięknie :)) Obudź mnie i czuwaj dopóki nie zasne...przy Tobie...:*
|
|
Autor: ADALL (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 08-03-07 07:33 życzę wszystkim przeuroczym Paniom i mojej żonie. Bądźcie piękne tej wiosny. Pozdrowienia. ADALL niemozliwe zeby twoja zna byla chyba az takj brzydka....gdzies ty mial oczy chlopie ??
|
|
FIN napisał: "ADALL niemozliwe zeby twoja zna(żona) byla chyba az takj brzydka...." A jednak. Ja za to z przerażeniem zauważyłem, że większość z Was siedzi na tych ławkach pod blokami, dłubie w nosie, gra w karty z uchodźcami, drapie się po porach i nawet nie zauważyła wiosny! Nikt nie złożył naszym uroczym forumowiczkom życzeń z okazji ich święta. Panowie... gówniarski wiek to nie powód aby zapominać. Ja jak miałem 14-16 lat to kłusem biegłem tego dnia po goździka do kwiaciarni i wręczałem pierwszej napotkanej damie w parku. A Wy co ?? Wstyd i hańba osobista! ADALL
|
|
No tak, w tamtych czasach ino goździki bywały po kwiaciarniach...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |