niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS ŁOMŻA-POLONIA BYTOM

Gdzie będzie rozgrywany mecz ŁKS ŁOMŻA-POLONIA BYTOM ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS ŁOMŻA-POLONIA BYTOM

W Pacanowie

Arl, ale tu niechodzi o twój ulubiony klub KS PACANOWO :D

Tak...Big będzie w łomży :D:D i mam zamiar iść:D

Mecz będzie w Łomży. Karnety na całą rundę za 160 złotych już można kupić w siedzibie klubu, natomiast niedługo powinna rozpocząć się sprzedaż biletów na ten mecz w cenie 20 złotych.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

jesli ktos cos bedzie wiedzial : Kdzie i kiedy , jesli chodzi o bilety to proszę o udzielenie odp. ;]

Ulgowy karnet w cenie 100 zł tylko nie wiem do ilu lat.

ile bilet na mecz??? 20 zl?? heheh jak zdzieraja wczesniej bylo po 10zl?? Jak ktos bedzie mial dokladne informacje o cenie biletu to prosze napisac:D

A wie ktoś kiedy i gdzie będzie odbywała się przedsprzedaż biletów?Z góry dzięki.

Autor: michal91` (---.elomza.pl)
Data: 05-03-07 18:28
napisał:

"ile bilet na mecz??? 20 zl?? heheh jak zdzieraja wczesniej bylo po 10zl??"

Zdzierają ??? Facet - znasz sytuację klubu ? Może najlepiej jakby za darmo wpuszczali?? Weźmiesz do domu zawodników na obiad ?? Ktoś przecież musi ich opłacić !! (nie twierdzę, że wszystko z biletów).

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

A będą tak jak wcześnie sprzedawać bilety dla kibiców z młyna po niższej cenie??

peter hehe mnie tylko zdziwila cena:] Nic nie mowie ze mam cos przeciwko bo zapłace bo chce obejrzec mecz ktory zapewne zakonczy sie zwyciestwem naszego ŁKS-u:D:D:D Pozdrawiam wszystkich ktorzy sie wybieraja na sobotni mecz;D

Ja bym nawet zapłacił 30-40 zł aby tylko wspomódz klub żeby było lepiej :)

A pomyślcie, że jak bilety są w cenie 20zł to na mecz będzie przychodziło średnio 2tyś. MAX, a nie daj Boże ŁKS będzie przegrywał to naprawdę niewielu będzie chciało tyle płacić, a jeżeli by zrobić po 10pln liczę, że napewno liczba ta by się zwiększyła.

No cóż , mnie tu można tylko gdybać a klub chyba wie co robi (?)

Ceny biletów dla młyna w krótce ... nie będzie ich wiele, więc radzę karnety kupywać.

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

zdecydowanie powinny być zniżki dla młodzieży uczącej się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

działania klubu same sobie przeczą. remontowany był stadion, żeby na trybunach mogło się pojawić ok. 3000 widzów, a teraz próbuje się zniechęcić młodzież zbyt wysokimi cenami wejsciówek.

w sumie oficjalnie podanych cen biletów nie było i mam nadzieje że będą on prezentowały sie nastepująco:

20 zł dorosli

10-12zł młodzież ucząca się

Moim skromnym zdaniem...
ŁKS powinien utrzymać wcześniejszą cenę biletu lub podnieść ja do 15zł MAX. Teraz naprawdę może nie być świetnej frekwencji na trybunach a na pewno przy takiej cenie ludzi bedzie mniej.Zamiast podnosic opłaty można by było brać kase od tych co dotychczas nie płacili. Np bachory wpuszczać za 5tke zawsze coś.

orzech555: Popieram. Powinny być znizki zarówno dla młodzieży uczącej się jak też jakaś zachęta w postaci bonusów dla najwierniejszych kibiców. Mam nadzieję, że nasz zdziesiątkowany klub mimo wszystko utrzyma się w II lidze. Do boooju, do boooju, do boooju ŁKS !!!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

a tak propos cen,
Wykaz cenu biletów GKS BOT Bełchatów

normalny 20zł
studenci młodzież szkolna emeryci rencisci 10zł
kobiety i dzieci 5zł
KARNETY:140normalny ,80ulgowy

wiec 160 za karnet to chyba ciut za drogo...

ale zauwarz ile Bełchatów ma meczy u siebie a ile my? My mamy 10 a GKS chyba 8? więc 20zł różnicy to jest 10zł na mecz? Źle Ci?

michał

Tak źle bo bida ciśnie;p Mam nadzieję żę mimo wszystko na trybunach będą nadkomplety zawsze.

Autor: michal_k0 (80.240.162.---)
Data: 05-03-07 21:44

ale zauwarz ile Bełchatów ma meczy u siebie a ile my? My mamy 10 a GKS chyba 8? więc 20zł różnicy to jest 10zł na mecz? Źle Ci?

Ale zauważ, że Bełchatów to klub pierwszoligowy a w dodatku lider OE , więc temat nie podlega dyskusji

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Ehh....w każdym razie chyba zachowam sobie bilety z meczów 2-ligowych na pamiątke...:P

Czy osoby z ważnymi biletami na to spotkanie będą wpuszczane także po rozpoczęciu spotkania ?

No troche przydrogo.... Ale to jest II liga, a z resztą to nie są przecież oficjalne komunikaty. Zobaczymy co na plakatach na przystankach napiszą :P

...

Autor: Ptysiu80 (---.lom.netster.pl)
Data: 06-03-07 06:59

Czy osoby z ważnymi biletami na to spotkanie będą wpuszczane także po rozpoczęciu spotkania ?

Jeżeli bilet nie będzie przerwany to nie będzie problemu

Ok, dzięki za odpowiedź.

Kto będzie spikerem na stadionie w Łomzy? Bo ostatnio na oficjalnej stronie mozna bylo przeczytać ogloszenie o poszukiwaniu spikera z licencją na 1 i 2 ligie!? Czy dalej będzie ten sam spiker?

i jeszce jedno pytanie ! Co z tymi biletami czy napewno po 20 ? bo na ofijalnej i na nieoficjanej pisza tylko co z karnetamia o biletach nikt nic niewspomina..., no i gdzie i kiedy mozna kupic bilet?

"Dzieci do lat 14 będą wpuszczane za darmo pod opieka osoby dorosłej."
cytat z lks.4lomza.pl qwa można by było brać po tej 5tce od dzieciakow ich to nie zbawi najwyżej chipsów sobie nie kupią

Szczegóły dotyczące biletów i karnetów można znaleźć pod poniższym linkiem:
http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=154&PHPSESSID=36fe5670993628ba8f85fdb9ae905a4b

a będzie przedsprzedaż biletów????

A co z dziewczynami?? bo w tamtym roku za darmo wchodziły na mecz.

Niech ktoś powie , czy stadion ma już licencję i czy murawa nie jest mocno nawodniona i nadaje się do gry?

Dziewczyny powyżej 14 roku płacą po10zł.Do biletów ulgowych lub bezpłatnych[dzieci do 14 roku]zabierzcie jakieś dowody tożsamości bo nie będą wpuszczać.

mam 18lat ale ucze sie to bede mógł wejśc za 10szke?

Autor: adrian1988 (193.58.232.---)
Data: 06-03-07 21:09

mam 18lat ale ucze sie to bede mógł wejśc za 10szke?

TAK, za okazaniem legitymacji szkolnej bądź studenckiej (do 26 roku życia) można zakupić bilet w cenie ulgowej, 10pln

A na przyszłośc radzę częściej zaglądać na stronę www.lks.4lomza.pl by wiedzieć takie rzeczy

Z tymi dziewczynami to przegięcie. Dlaczego one mają płacić po te 10 zeta? Może by tak zrobić, żeby tylko te brzydkie płaciły. Ładne za darmo. W zamian mogłyby w przerwie odtańczyć na murawie jakiś "modern dance" w rytm kibicowskich przyśpiewek !!

Uwaga!
W czwartek o godz. 17:00, na stadionie odbedzie się spotkanie wszystkich kibiców, którzy będą uczestniczyć w dopingu podczas rundy wiosennej!

Podczas spotkania będą omówione sprawy dotyczące wejścia kibiców z 'młyna' , a także próba dopingu.

Osoby nieobecne niech liczą się z tym, że mogą nie wejść na mecz po cenie 'promocyjnej'!

Liczę, że zjawicie się w jak największej liczbie, gdyż będzie obecny 'nowy' młynowy Cool

Za ciekawostkę podam iż kibice Polonii pojawią sie w pewnej sile na stadionie przy ul. Zjazd

Przekażcie dalej znajomym dla sprawy Smile

Strasznie zamotali z tymi biletami;/ Jak niebede mial karnetu to bede musial isc w poludnie zeby kupic bilet... a potem znow wracac o 15 na mecz;/ A wiec z tego co zrozumialem jesli sie ucze i pokaze im legitymację wchodze za 10 zł ?;]

Do P@wcio-
A dlaczego młyn ma mieć jakieś zniżki, co tam zasiadają jacyś sprawni inaczej czy jak? A moze dlatego, że za ich bezmyślne zachowanie w Grajewie narazili klub na finansowe straty? wielka mi huliganka z dworca autobusowego. Zajmijmy się lepiej dopingowaniem naszego klubu w Łomży i na wyjazdach a kto ma za dużo energii to niech się ustawia z hoolsami ale poza stadionami.

Mistrz bez Malgorzaty

Młyn ma zniżke... niewszystkim by sie chcialo spedzac tyle czasu na prrzygotowywanie opraw. itp. zeby na stadionie bylo naprawde ładnie... Gdyby nie znizki (bez urazy) ale na mlynie byloby mniej ludzi i bylo by duzo ciszej i chwała im za to ze tak wiernie dopingują biało-czerwonych !

O jakie zamotanie Ci chodzi z tymi biletami bo nie wiem.Wszystko przecież jasne.
Karnet normalny - 160 zł.
Karnet ulgowy - 100 zł.
Bilet normalny - 20 zł.
Bilet ulgowy - 10 zł.
Sprzedaż biletów w sobotę od godz.12:00

takie zapotanie ze najpierw trzeba isc po bilet potem wracac spowrotem na stadion... i tak w kolko a blisko niemam na stadion

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,53798,wid,8762794,wiadomosc.html?rfbawp=1173293504.875&ticaid=13584

I tak oto Boguski udziela wywiadu dla www.wp.pl :D

Gdzie można kupić najnowszy szalik ŁKS-u??

Moim zdaniem Polonie nalezaloby przywitac brawami za to ze zgodzila sie na zamiane gospodarza meczu i nawet termin zgodzila sie zmienic.Jakby niebylo ladnie z ich strony...

Wesoły Romek:

zandego zamieszania nie ma. Bilet możesz kupić OD 12:00, a nie O 12:00. kumasz? chyba, że będzie taki BUMM na ten mecz i 3 tysiące biletów rozejdą sie na kilkanaście minut przed meczem, to wtedy na prawdę lepiej przyjść wcześniej.

jak będzie taka pogoda to będzie elegancko

namawiać chłopaki każdego. każda osoba wiecej to te 10-20zł wiecej dla naszego klubu. poczujmy się odpowiedzialni za ŁKS!!!

om lepiej juz byc o 12 ;p Wszyscy na mecz w sobotę !! Namawiac kumpli i kolezanki !

Bilety można będzie kupić również jutro (piątek) w Zakładach Bukmacherskich STS na Starym Rynku i w Sklepie Czapniczym na ul. Krótkiej. Podobno biletów na mecz jest 2800-2900 z czego 200 zarezerwowanych jest dla kibiców gości.

ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS, ŁKS
W SOBOTĘ WSZYCY NA MECZ!!!

pan i wladca - skad masz te info? i czy ulgowe tez są?

Hej.
Mam taki pomysł. Otóz zauwazyłem że bardzo dużo osób z Łomży mieszka, studiuje, pracuje w Warszawie tak jak ja. W zasadzie mam taką propozycję byśmy spotkali się kiedyś w stolicy i się jakoś zorganizowali na rundę wiosenną. Chodzi mi o kibicowanie ŁKS owi głównie na wyjazdach, wiadomo z Warszawy bliżej na Śląsk niż z Łomży. Co wy na to.

Mistrz bez Malgorzaty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org