Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Boguski :) |
Cały mecz RAfała Boguskiego i na dodatek bramka w 13 minucie :) Brawo Rafał :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Boguski :) |
bravo;]
|
|
nadzwyczaj interesujące. idealne na założenie tematu
|
|
Kiernek, chociaż wiesz kim był Boguski i skąd pochodził? Jaki z Ciebie patriota? Pozdrowienia.
|
|
Za mecze z ŁKS Łódź i ten ostatni bardzo Rafała chwalą. A Leńczyk to b. dobry trener i wie co robi. W Wiśle juz się zastanawiają czy dobrze zrobili wypożyczając Rafała. http://wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=13613
|
|
Co do Wisły to dobrze ze wypozyczyli Rafala(Moze nie tyle dobrze dla Wisły, ale dla Boguskiego) bo mają dobrych napadziorów i pewnie "Dziki" nieprzebiłby się do pierwszej "11" a w Bełchatowie szukają zastępcy Matusiaka w Pucharze Nowak strzelil 3 gole, a dzis juz zadnego za to Rafal cos ustrzelil.Tylko zastanawia mnie na jakiej grał pozycji czy tak jak w meczu z ŁKSem Łódź, na prawym skrzydle, czy dzis juz gral w napadzie?
|
|
maciek. powiem lepiej. znam go lepiej niż byś sam tego chciał
|
|
http://90minut.pl/news.php?id=519111 "ŁKS ŁOMŻA - 3 marca 2007, 0:43:34 - aab.introlan.pl Nic nie mam do Bełchatowa, ten klub mi imponuje pod względem piłkarskim i estetycznym a skoro już mowa o frekwencji to chciałbym zaprosić wszystkich kibiców z Polski na inaugurację II Ligi w Łomży ;) w III lidze na mecze ŁKSu przychodziło do 5tys ludzi ;) teraz mamy II ligę a w dodatku pierwszy mecz drugoligowy w Łomży bo remont stadionu był ;) podejrzewam że jakies 8-10 tys ludzi sie zjawi PODKREŚLAM... BENIAMINEK II LIGI! ;) pzdr ;) i powodzenia GKSowi Bełchatów i Rafałowi Boguskiemu ;) jesteście na dobrej drodze do ogromnego sukcesu! ;) pzdr jeszcze raz" Jejku ale optymizmem zalatuje ;D aż 10 tysięcy ludzi będzie przychodziło na mecze ;D Który "mondry" to napisał?
|
|
8,10 tyś...? Wczoraj w Bełchatowie bylo cos kolo 4.5 tyś.. ! Ale masz rację w Sobote wszyscy na Stadion, obejrzec pierwsze zwycięsctwo na SWOIM STADIONIE ! Tylko Łomża ŁKS !
|
|
to dizisja ten mecz ??
|
|
A ma moze ktos link do bramki Rafała Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
prosze bardzo, znajomy podesłał mi ten link: http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=86481483338749274583&act=&down=&gk=inwestycje bramka Boguskiego i jego radość :D
|
|
rafał to dobry chłopak,pamietam go jak zaczynał,naprawde mega ambitny ,skromny(przynajmniej wtedy)no i oczywiscie pamietam jak na jednym z treningow nałozyłem mu "siatke",ale brawo dla tego chłopaka!!!
|
|
brawo Rafał !!!!
|
|
Jakby był większy stadion to może by i przyszło 8 tys ludzi...naprawdę nie rozumiem czemu po remoncie docelowo ma mieć tylko chyba 5 tys... Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |