niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boguski :)

Cały mecz RAfała Boguskiego i na dodatek bramka w 13 minucie :)
Brawo Rafał :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boguski :)

bravo;]

nadzwyczaj interesujące. idealne na założenie tematu

Kiernek, chociaż wiesz kim był Boguski i skąd pochodził? Jaki z Ciebie patriota?
Pozdrowienia.

Za mecze z ŁKS Łódź i ten ostatni bardzo Rafała chwalą. A Leńczyk to b. dobry trener i wie co robi. W Wiśle juz się zastanawiają czy dobrze zrobili wypożyczając Rafała. http://wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=13613

Co do Wisły to dobrze ze wypozyczyli Rafala(Moze nie tyle dobrze dla Wisły, ale dla Boguskiego) bo mają dobrych napadziorów i pewnie "Dziki" nieprzebiłby się do pierwszej "11" a w Bełchatowie szukają zastępcy Matusiaka w Pucharze Nowak strzelil 3 gole, a dzis juz zadnego za to Rafal cos ustrzelil.Tylko zastanawia mnie na jakiej grał pozycji czy tak jak w meczu z ŁKSem Łódź, na prawym skrzydle, czy dzis juz gral w napadzie?

maciek. powiem lepiej. znam go lepiej niż byś sam tego chciał

http://90minut.pl/news.php?id=519111

"ŁKS ŁOMŻA - 3 marca 2007, 0:43:34 - aab.introlan.pl
Nic nie mam do Bełchatowa, ten klub mi imponuje pod względem piłkarskim i estetycznym a skoro już mowa o frekwencji to chciałbym zaprosić wszystkich kibiców z Polski na inaugurację II Ligi w Łomży ;) w III lidze na mecze ŁKSu przychodziło do 5tys ludzi ;) teraz mamy II ligę a w dodatku pierwszy mecz drugoligowy w Łomży bo remont stadionu był ;) podejrzewam że jakies 8-10 tys ludzi sie zjawi PODKREŚLAM... BENIAMINEK II LIGI! ;) pzdr ;) i powodzenia GKSowi Bełchatów i Rafałowi Boguskiemu ;) jesteście na dobrej drodze do ogromnego sukcesu! ;) pzdr jeszcze raz"

Jejku ale optymizmem zalatuje ;D aż 10 tysięcy ludzi będzie przychodziło na mecze ;D
Który "mondry" to napisał?

8,10 tyś...? Wczoraj w Bełchatowie bylo cos kolo 4.5 tyś.. ! Ale masz rację w Sobote wszyscy na Stadion, obejrzec pierwsze zwycięsctwo na SWOIM STADIONIE !
Tylko Łomża ŁKS !

to dizisja ten mecz ??

A ma moze ktos link do bramki Rafała

Łomża! Zawsze kocham Cie!
Tobie, oddam serce swe.
Serce, swoje jedyne!
Oddam swojej drużynie!

prosze bardzo, znajomy podesłał mi ten link:
http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=86481483338749274583&act=&down=&gk=inwestycje
bramka Boguskiego i jego radość :D

rafał to dobry chłopak,pamietam go jak zaczynał,naprawde mega ambitny ,skromny(przynajmniej wtedy)no i oczywiscie pamietam jak na jednym z treningow nałozyłem mu "siatke",ale brawo dla tego chłopaka!!!

brawo Rafał !!!!

Jakby był większy stadion to może by i przyszło 8 tys ludzi...naprawdę nie rozumiem czemu po remoncie docelowo ma mieć tylko chyba 5 tys...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org