Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obciążenia do sztangi |
Witam. Mam do was takie pytanie. Czy wiecie gdzie mozna kupic najatniej obciazenia do sztangi. Prosze o info gdzie i jaka cena za kg. Z gory dziekuwa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obciążenia do sztangi |
zdaje mi sie ze u miliszkiewicza
|
|
nie wstydz sie zapisz sie na siłke
|
|
pochodz po silowniach...popytaj sie moze beda mieli jakis sprzet na zbyciu mozna taniej kupic...u miliskiewicza traz jest drozej niz bylo kiedys...polecam tez allegro..jezeli dobrze tafisz to mozesz duzo zaoszczedzic...sklepy www.decathlon.com.pl...sklep specializujacy sie w sprzecie sportowym ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a silownia zybi w niedługim czasie bedzie przeniesiona w miejsce starego relaxu,przychodzcie!!!
|
|
Tito ortiz nie wstydze sie. Bo mysle ze nie ma czego, tylko uwazam ze chyba lepiej uzbierac hajs i miec cos na wlasnosc niz wydawac 50 zl co miesiac na silke + suplementy. Ale dzieki za info.
|
|
a metanabol i omnadren ?
|
|
666 ja chce troche przypakowac a nie sie w szpitalu znalesc wiec dzieki za takie dorady
|
|
Witam, TU masz namiary na krążki żeliwne po 2,50 zł. za kg. Fakt , że daleko ale i tak nawet z wysyłką Ci się opłaci: 698615842 Przyjdz do mnie do TYTANA to na 2 HANTLACH zobaczysz jak to wygląda. TYTAN
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |