sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obciążenia do sztangi

Witam. Mam do was takie pytanie. Czy wiecie gdzie mozna kupic najatniej obciazenia do sztangi. Prosze o info gdzie i jaka cena za kg. Z gory dziekuwa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obciążenia do sztangi

zdaje mi sie ze u miliszkiewicza

nie wstydz sie zapisz sie na siłke

pochodz po silowniach...popytaj sie moze beda mieli jakis sprzet na zbyciu mozna taniej kupic...u miliskiewicza traz jest drozej niz bylo kiedys...polecam tez allegro..jezeli dobrze tafisz to mozesz duzo zaoszczedzic...sklepy www.decathlon.com.pl...sklep specializujacy sie w sprzecie sportowym

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

a silownia zybi w niedługim czasie bedzie przeniesiona w miejsce starego relaxu,przychodzcie!!!

Tito ortiz nie wstydze sie. Bo mysle ze nie ma czego, tylko uwazam ze chyba lepiej uzbierac hajs i miec cos na wlasnosc niz wydawac 50 zl co miesiac na silke + suplementy. Ale dzieki za info.

a metanabol i omnadren ?

666 ja chce troche przypakowac a nie sie w szpitalu znalesc wiec dzieki za takie dorady

Witam, TU masz namiary na krążki żeliwne po 2,50 zł. za kg. Fakt , że daleko ale i tak nawet z wysyłką Ci się opłaci: 698615842

Przyjdz do mnie do TYTANA to na 2 HANTLACH zobaczysz jak to wygląda.

TYTAN

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org