sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS przegrał

Śledzie pokonali nasz zespół 5-0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS przegrał

szkoda:(

bigi2004

Jaga walczy o awans do OE my o utrzymanie.Kadry,atmosfery w klubie,budzetu niema co porownywac nawet.Szkoda ze tak wysoko jednak.

No i dobra, nie ma się co oszukiwać, z takim składem, funduszem i zarządem, jak utrzymają się w III lidze to będzie dobrze.

Qwa...No trzeba mieć ten talent by przegrać z jaga 5-0...

Dobra nie płaczcie juz...

zobaczymy na wiosne

malutki...no zobaczymy....nowy stadion(to jest spoko) ale pewnie też jakichś tam zawodników...którzy nie dadzą rady meczy wygrać;/

Mieczkos czego sie odzywasz jak to cie nie interesuje. Jak widzisz temat o ŁKSie to po prostu w niego nie wchodz.

W lidze bedzie duzo lepiej Przy własnej fanatycznej publicznosci bialo- czerwoni wygraja napewno !!

kibol a jak tobie nie pasuje też się nie odzywaj.

Mnie tez jakoś to nie dziwi i zrzuć klapki z oczu. Sądziłeś że będzie na odwrót?

Jaga cały czas cisnęła. Będą baty w lidze. Zmiana trenera tu nie pomoże , trzeba zawodników choć średniej klasy , a nie odrzuty.

Makmarc zapewnij lepszy fundusz dla ŁKS-u,zmień zarząd,skład i trenera a wszyscy będą zadowoleni.Uważaj tylko oby jak mowi Kononowicz "na wiosnę nie będzie nic"

Bardzo dobrze, że przed pierwszym meczem w lidze zagraliśmy mecz z Jagielonią, ten mecz pokazał na co mamy uważać podczas ligi dla naszego trenera, został zaprezentowany podstawowy atak Jagi, jak wiemy cały atak został wymieniony:) Jagielonia pokazała w meczu swoje najgroźniejsze strony! Myślę, że w lidze u siebie jesteśmy jej wstanie dokopać :)))))))
Literka Ł!
Literka K!
Literka S jak ŁKS!
Lalalala

cholera niedobrze wyglądały te wszystkie sparingi...

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

do sparignów nie należy przywiązywać się do wyników, one jedynie służą w innych celach. lepiej przegrać z silniejszymi zespołami po 5:0 aniżeli wygrywać ze słąbszymi po 10:0. w meczach z silniejszymi wychodzą błędy, które można jeszcze przed rozpoczęciem rundy poprawić. mam nadzieję że ten śledziowski klub pokonamy w lidze choćby 1:0.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org