Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stacja Paliw w Kisielnicy najgorsza pod względem obsługi |
Witam dziś rano odwiedziłem stację paliw w Kisielnicy to jest na trasie Łomża-Stawiski 10 Km od Łomży .Muszę powiedzieć ze jestem zaskoczony nigdzie nie pisało że na tej stacji panuje samoobsługa więc musiałem się sam obsłużyć .Do tego gość siedział w swoim kącie i rozmawiał z drugim a ja musiałem czekać aż tamten się wygada i łaskawie włączy mi dystrybutor nie dość że jeszcze się śpieszyłem to musiałem tracić czas i tu .Gdy podszedłem do okienka to raczej wolałem odejść i nie rozmawiać z tym panem taka przyjemność że woła o pomstę do Boga .Panowie może trochę się nie zapominajcie jesteście w pracy a nie w barze przy piwie .I dajcie tabliczkę ze to jest stacja samoobsługowa i oczywiście jeszcze do tego trochę szacunku .Tak więc przestrzegam was przed tą stacją morze i paliwo mają dobre ale obsługa pozostawia dużo do życzenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stacja Paliw w Kisielnicy najgorsza pod względem obsługi |
Od kiedy to na stacji mają morze?
|
|
Tommek byłeś na innych stacjach ?? Może tam też są nie mili sprzedawcy. Bo wnioskuje po twoim temacie że to najgorsza stacja . Mało jest stacji? . Po drugie na której stacji nie panuje teraz samoobsługa. Lord Coks czy inwalidą jesteś?? A po co wogóle gadałes z tym gościem??? podobno ci sie śpieszyło buehheeh . Poprostu wyolbrzymiasz cała sytuacje i tyle .
|
|
Korzystając z założonego tematu chciałbym uprzedzić przyszłych klietnów stacji napełniania gazem przy stadionie ŁKS-u.To oszuści!Zajechałem tam kiedyś i koleś specjalnie nie wyzerował licznika i lano mi gaz od stawki 30zł.Na nic zdały się kłotnie i tłumaczenia bo facet stwierdził że liczydło pokazuje tyle ile trzeba zapłacić i tyle...Pozatym w butlę o poj.50l wlano mi 65 .... Czary ??
|
|
"..Pozatym w butlę o poj.50l wlano mi 65 .... Czary ??" A fakturę wziąłeś gdzie było to pokazane?
|
|
Na innych stacjach jest napisane Samoobsługa a tutaj nie ma a z gościem musiałem zagadać żeby mi włączył dystrybutor bo tak to bym czekał do usranej śmierci .Kultura taka na tej stacji panuje że .....
|
|
olać takie stacje, lepiej tankować w duzych znanych stacjach niż w takich przydrożnych budkach, troche drożej ale jakość duzo lepsza
|
|
Nemo widziałem ile litrów zostało zatankowane... Jest to wyświetlane na liczniku
|
|
Korzystając z tematu podziale się własnymi negatywnymi doświadczeniami z obsługą stacji paliw. Niedawno odwiedziłem Pryme, zazwyczaj tam nie tankuję, ale skusiła mnie promocyjna cena gazu. Czekałem przy tym zasranym dystrybutorze z 10 min potem przez następne 3 szukałem kogoś z obsługi i odjechałem bez gazu. Moja noga nigdy tam już nie postanie.
|
|
mieczkoś997 kręcisz cos i tyle... czary,żeby faktury nie wziąść.
|
|
Biernaczento a Ty zawsze po tankowaniu bierzesz fakturę?? Po co ??Nie brałem i nie bede brał to jest to mi zbędne,a sytuacje opisuje nie dla żartów tylko dla przestrogi :)
|
|
"Biernaczento a Ty zawsze po tankowaniu bierzesz fakturę?? Po co ??Nie brałem i nie bede brał to jest to mi zbędne,a sytuacje opisuje nie dla żartów tylko dla przestrogi :)" No to pomyśl co możesz zrobić z fakturą i na ktorej jest napisane ze zatankowałeś 65 litrów i kwitkiem z homologacją zbiornika gdzie jest podana jego pojemność (50 litrów). Jak na nic nie wpadniesz to może ktoś się zlituję i napiszę.
|
|
Moim zdaniem tankowanie gazu powinno byc nalewane przez kierowce w calej uni europejskiej gaz tankujesz sam tylko w piepszonej polsce trzeba czekac az jakis frajer wyjdzie z budki i ci z laska zatankuje i oczywiscie oszuka.
|
|
Hmm przeciez aby nalewac gaz trzeba ukonczyc jakis kurs :) Tak wiec wszyscy kierowcy musieliby owy kurs ukonczyc co wiazałoby sie z dodatkowymi kosztami...
|
|
W niemczech, holandii ,belgi czy angli nik zadnych kursow nie koczyl kazdy kto ma lpg w samochodzie to nalewa i jakos wszysko jest w porzadku. A poska to kraina zlodzei kursy wymyslila...
|
|
Gdzie ty masz stacje nie samoobsługowe ? Tankowałem tam kilka razy i nigdy nie było problemów. Wyolbrzymiasz sprawe, rusz swoją pupę (żebym był miły) i zalej sobie i już, przesadzasz. Co do Prymy, tankuję tam zawsze, nigdy żadnych problemów i panowie z obsługi uprzejmi i sympatyczni
|
|
W Kisielnicy Makmarc masz jak byk ze to nie jest stacja samoobsługowa a że panu który nalewa paliwo nie chce się ruszyć swojego tyłka to niech się zwolni i przyjdzie inna osoba za niego co będzie tankować z uśmiechem na ustach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |