sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Robert Mateja

Nawiązując do dzisiejszego konkursu skoków
Lista osób i rzeczy które poleciałyby dalej od Roberta.

1. Eddie "Orzeł" Edwards
2. same narty
3. Agata Wróbel ze sztangą
4. Ryszard Kalisz
5. ......................

DOPISUJCIE SWOJE PROPOZYCJE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Robert Mateja

sweterek Kononowicza

mój świat - moja muzyka

Robert jeszcze skoczy ze 110 metrów ale będzie to na mamucie

Do RYBNA z nim!!!
Niech tam uczy dzieci skakac!

Pajac jeden!!!!

RUMCAJS

szkoda mi was wszystkich widac ze nic wiecej nie robicie poza siedzeniem na forum bo do niczego wiecej pewnie sie nie nadajecie gdybyscie kiedykolwiek uprawiali jakis sport wiedzielibyscie ze nie zawsze idzie po mysli i nawet najlepszym zdarzaja sie wpadki ale co wy mozecie wiedziec jak wasze zycie konczy sie klikaniu w klawiature i krytykowaniu wszystkich po kolei ktorym podwinela sie noga

Agent22, masz rację, jeśli zepsuł jeden skok, bo coś tam się stało lub nie wyszło, wypadek przy pracy, ale jeżeli psuje dwa skoki i to w taki sposób to szkoda słów, Stefan Hula skoczyłby pewnie dalej i bylibyśmy wyżej a może mieli i medal.

Prawda jest taka, że jeżeli by Mateja w drugiej próbie skoczył ponad 110m mielibyśmy spokojnie brąz, a te 110m to naprawdę nie był jakiś wyczyn :/ Szkoda

Czepiacie sie, Mateja by polecial BEZ NART szybciej i dalej, wyraznie chlopakowi przeszkadzaly podczas szybowania. Widzieliscie, jaka mial trzesiawke na belce? No ale kazali w nartach, to co mial biedak robic?

:-))

pozdrawiam
koszmitka

PS A dla ludzie bez "przeczucia homara" polecam powazne tematy - tez sa na tym forum

ten typ skacze od kiedy pamietam i zawsze skacze bliżej niż przedskoczek

no comment...

Kto go tam wogole zabral? Przecież w sezonie bylo widac ze skacze slabo...... nie rozumiem wogole tej decyzji

szkoda gościa. Przez chwilę miał chyba bardzo niekorzystny wiatr (w plecy). On już kończy karierę i bardzo pragnął udanego występu. No cóż - taki jest sport. Gdyby był bardziej obliczalny nie cieszył by nas - kibiców.

ADALL

A może to wcale nie wina pana Roberta Matei a reszty skoczków że nie skoczyli po 3-4 metry dalej ??. On oddał dwa prawie równe skoki. :P

________
Malachit

Uwielbiam komentarze Onet.pl ;D

http://sport.onet.pl/1,16,11,27993418,77125216,3480467,0,forum.html?TEMAT=1258354

Oraz:
http://sport.onet.pl/1,16,11,28001475,77146680,3480467,0,forum.html?TEMAT=1258354

"S O N D A ! ! !
CO MYŚLAŁ ROBERT GDY ZAJMOWAŁ MIEJSCE NA BELCE???"

"Aniele Boży strózu mój..."
"Którędy do wyjścia?"
"czy leci ze mną pilot"
"I believe I can fly"
"już za rok powalczę o medal."

hahaha (;

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org