Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży lub okolicy dobry serwis klimy samochodowej? |
Witam! Jak w tytule.... Poszukuję w Łomży lub okolicy jakiegoś dobrego serwisu klmiatyzacji samochodowych, bądź warsztatu, który się tym zajmuje. Chodzi mi o wykonanie przeglądu, uzupełnienie czynnika i ewentualne oczyszczenie. Z góry dzięki za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży lub okolicy dobry serwis klimy samochodowej? |
Na spokojnej jest zaklad zajmujacy sie klimatyzacjami. Oni pewnie zrobia.
|
|
Koło Konarzyc w Salonie Seata robią klimę, z tego wiem to i w Renault oraz w Klimamedzie (na Wyszyńskiego). Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
W ŁOMŻY I W KONARZYCACH NIE MA SALONU SEATA BUHEHEHEH
|
|
W Janowie za stacją paliw w pierwszym budynku znajduje się warsztat w którym posiadają odpowiednie urządzenie (pełen automat), który wykona wszystkie czynności związane z tym koszt takiej usługi to 150zł jest to cena naprawde dobra i polecam ci bo sam robiłem u nich tą usługę,która potrwa to około 40min. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
wiec przy byłym salonie seata i z czego radość??
|
|
u mnie to kosztuje 140 dol./najtaniej/ , ale macie w polsce dobrze,/ nie narzekajcie/, a zabawne jest to, ze u mnie bez klimy ani rusz, a w polsce mozna przezyc/dzisiaj u mnie tylko 28'C, a lato przed nami/
|
|
Rozumiem, ze masz w Stanach zaklad mechaniki pojazdowej lub cos w tym stylu skoro piszesz "u mnie"? Z czym w Polsce dobrze, ze u nas 150zl a tam 150 dolcow? Wiec pomysl sobie, ze 150 dolcow tam zarobisz szybciej niz u nas porzecietny czlowiek 150zl. Oczywiscie biorac pod uwage obywateli USA (nie nielegalnych imigrantow), dla ktorych 150dlcow dniowki nie jest niczym nadzwyczajnym. Tutaj (w naszym wojewodztwie) zarobienie 150zl netto zajmie srednio 2 dni. Wiec powiedz w czym mamy dobrze?
|
|
u mnie, znaczy w moim miejscu zamieszkania, co znaczy, ze w stanach-tak sie popularnie mowi'u mnie', majac na mysli dom, ulice, miasto, kraj, czyli 'swoje' miejsce na swiecie 150 dol. w stanach ma znacznie wyzsza wage/czyt. wartosc/ niz 150 zl w polsce,a poza tym, jak napisalam, ja musze dbac o klimatyzacje w samochodzie, a w polsce kierowca moze-to roznica wynikajaca z roznicy temperatur nie jestem nielegalnym imigrantem, jesli do mnioe pijesz/o ile pijesz/, a nielegalni potrafia zarabiac i po 400 dol. na dzien,to kwestia umiejetnosci, nie papierow
|
|
Pomuszcie popsula mi sie klima w passacie klimatronik wcale sie niezalancza gdzie w lomzy takie cos naprawiaja???
|
|
KONIU JAK CHCESZ ŻEBY KLIMA ZAŁĄCZYŁA CI SIE W MINUSOWĄ TEMPERATURE?????
|
|
Wiem ze przyminusowej nie wlaczy sie ale ja jestem teraz na wyspach i jest tu 12stopni ciepla i sie nie wlacza wyswietlacz mryga pare sekund i tyle w poniedzialek wyjezdzam z tad do lomzy i chcialbym wiedziec gdzie naprawiaja takie zeczy.
|
|
Autor: bella (---.nwrknj.east.verizon.net) napisał: cyt: "u mnie to kosztuje 140 dol./najtaniej/ , ale macie w polsce dobrze,/ nie narzekajcie/ ...." A po ile u Ciebie jest w sTANACH benzyna? Bo w Polsce niedawno kosztowało ok. 1,5 dolara za litr. Zapewne mamy dobrze !? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Do bella ! Smieszy mnie twoja wypowiedz. nie jestem nielegalnym imigrantem, jesli do mnioe pijesz/o ile pijesz/, a nielegalni potrafia zarabiac i po 400 dol. na dzien,to kwestia umiejetnosci, nie papierow Spedziłem kilka latek w USA i o takich zarobkach nie słyszałem.Zgodze sie z zarobkami do 220 $ dniowki ale nie tyle.Chyba sie pomyliłas troche. 5 dni po 400$ to 2000$ tygodniówki co daje 8000 $ na miesiac wiec nie przesadzaj prosze,bo to jest nie realne pracujac u kogos. PS. I nie pisz ze zarabiaja tak własciciele firm,bo to juz inna bajka nie dla nas emigrantow. RUMCAJS
|
|
Na poznańskiej niedaleko w. polskiego jest serwis co nabija.
|
|
Koniu klima nie włączy ci się nawet przy 12 stopniach to jest za zimno. Chyba że w samochodzie mocno nagrzejesz tak żeby było co najmniej powyżej 16 stopni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |