sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie agresji!!

Siemanko!! Mam do wykonania na konkurs plakat o tytule ''Nie agresji'' tylko ze nie wiem co namalować. Mam do was prośbę jeżeli macie gdzieś jakieś takie podobne plakaty albo projekty to czy możecie mi wysłać, albo link jak jet to gdzieś na internecie, albo jak macie jakieś pomysły to piszcie na pewno skorzystam! Tylko bez głupich komentarzy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie agresji!!

namaluj kibica z flaga polski i milicjanta z palo nad nim

krs chyba masz racje ...

wystarczy nawet sama dłoń z pałą w reku. Reszty to już się ludzie domyślą...

narysuj takie cos nie duze brazowate i w ksztalcie kielbasy ;P

krs pałO to Ty jesteś,a dostać to można pałĄ ...
Carmello o jakiej reszcie i jakich ludzi miałeś na mysli ?? Chyba tych co napadają,gwałcą,zabijają itp

Apropo tematu to P@wcio masz pole do popisu :) Napewno plakat musi być smutny i musi dążyć do refleksji u odbierającego... Z ciekawości na google /grafika wpisałem "przemoc" i myślę,że mógłbyś z tamtąd zaczerpnąć wenę :) Powodzenia

a podobno milicja sie zmienila i mamy kulture

ten plakat mozna by podpisac ZLO DOBREM ZWYCIEZAJ

mieczkoś997 napisał:
"Carmello o jakiej reszcie i jakich ludzi miałeś na mysli ?? Chyba tych co napadają,gwałcą,zabijają itp"

chodziło mi że symbol dłoni z pałą to wiadomo ze ludzie sie domyślą że chodzi o przemoc. Bo przecież jak ktos ma pałę nie znaczy chce cie nią głaskać :) I nie chodzi mi bezposrednio policję, bo każdy umie się posługiwac tym narzędziem do zadawania bólu.
Takze spokojnie, nie ma co Mieczkoś997 szukac dziury w całym i wdawać 'koperkowe rozmowy' :)

Narysuj policjanta z pałą jak napieprza kibica . Umieść ich w czerwonym przekreślonym kołem Wiesz o co chodzi ) i napisz pod tym STOP AGRESJI

Carmello spoko ;))
Wombat a może poradziłbyś koledze,żeby narysował pseudokibica z kapturem na głowie wbiegającego na stadion z deską w ręku?? No i oczywiście z czerwonym kółkiem i napisem STOP AGRESJI I ZAKŁÓCANIU PORZĄDKU :)

mieczkoś niedorozwinięty jesteś tyle ci powiem

mieczkosc ty sie nie nadajesz na policjanta.... naprawde bylbys jak ten z "ja irena i ja " tzn ta spokojniejsza wersja.... czyli kazdy walilby cie w dupe !!!! nbbuabhahahahhaa jaka beka :LD

ale panowie to nie temat o mieczkosiu, P@wcio założył ten temat i pewnie nadal czeka na jakąś mądrą propozycję!!

Zgadzam sie z "ja" :) a uzytkownicy typu nera badz FIN zapoznajcie sie z pojeciem co to jest forum i do czego słuzy...

Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl)
cyt:
"Siemanko!! Mam do wykonania na konkurs plakat o tytule ''Nie agresji'' tylko ze nie wiem co namalować ...."

Ja bym na Twoim miejscu wykonał zdjęcie Twoim prześladowcom, którzy Cię zmuszają do wzięcia udziału w tym konkursie. To ma być Twoja praca czy nasza .... (forumowiczów) ? Chcesz ściągać z wzorów już wykonanych prac (link, jak piszesz: jak jet to gdzieś na internecie) ?? Zrób także sobie fotkę i podpisz: STOP LEGATOM !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

dokładnie wiem do czego służy forum a ciebie na oficera policji nie wezmą bo nie przejdziesz testów psychologicznych więc nie 997emuj mi tutaj , a co do nie agresji to daj zdjęcie pana policjanta które mieczkoś ma na fotce ahha i podpisz agresje pokonamy śmiechem

haha pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org