Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LM na Onecie |
Dzisiaj wykupilem sobie za 11 zł. SMSem prawo do oglądania na Onecie Ligi Mistrzów zalogowalem sie przed meczem, wszystko ładnie pięknie nadszedł mecz niemoge sie zalogowac - no rozumiem duze przeciazenie na serweze wiec loguje sie jescze kilka razy zajęło to do jakiejs 40 minuty meczu, w koncu sie zalogowalem, pokazuje sie jakis błąd w odtwarzaniu, no to loguje sie jeszce raz pisze"mecz juz trwa, proszę wykupic bilet" no to juz ja niewiem...Ale niegdy wiecej tego niekupie. A mam ten sam problem co w postach nizej mam kablówkę z Vectry i jak wiadomo niema tam n-sport a tvn turbo juz tez nietransmituje....:/ brawa dla polskich telewizji;/ I jeszce takie jedno pytanie... Czy mozna miec kablówke z vectry i dodatkowo dokupic sam pakiet sport z telewizji N ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LM na Onecie |
SHARING - najlepiej i już zapłacisz te 20 zł a masz od zajebania programów i mecze na okrągło .
|
|
jak nie transmituje TVN Turbo jak własnie sobie oglądam? a sie nie kupuje czegoś takiego lepiej Ci byLo isc do jakiegos pubu wziasc ze 2 piwka i sobie cos obejrzec :) Zdetronizowany
|
|
McLooP ja mozesz wlasnie ogladac jak posta piszesz o godzinie 13.28 ? :P
|
|
normalnie mam tv obok wystarczy gŁowe przekrecic a teraz leci poLicyjne poscigi Zdetronizowany
|
|
MCLooP ja chcialbym ci powiedziec ze LM jest o 20.45 a nie o 13... :P
|
|
Ty czytasz co on pisze? Napisał ze: jak nie transmituje TVN Turbo jak własnie sobie oglądam. Nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
WesoŁy własnie naucz sie czytać i pisac bo napisałes ze nie trasmituja aLe nie napisaŁes co ehh Zdetronizowany
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |